- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.023
- 398
- 35
- Konu Sahibi vatanbayrakaski16
öhömmm öhömmm. Ben sarıyım.sarışınlar aptal olurmuş.

sarışınlar aptal olurmuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öhömmm öhömmm. Ben sarıyım.sarışınlar aptal olurmuş.
sarışınlar aptal olurmuş.
Yazamadan edemicem profildeki sizseniz aynen güzellik göreceliherkes kendini dünya güzeli sanıyor
Güzellik gerçekten göreceli. Çok ta şapmamak lazım![]()
Kıskanıyorlar. Burada bile belli kim ne derse desin resmen buram buram haset kokuyor bazı yazılar. Zengin olsan paran var diye rahat batıyor derler, paranla övünme, güzel olsan kendini güzel zannediyor, güzeller zaten salak olur. Kişi kendinde olmayana her zaman kulp bulmayı başarır. Çevreni önemseme kendini eğit, hem de güzelsen oh süper işte. Hem güzel hem zeki bir de kariyerli olursan o zaman gör düşmanı. Gözlemlediğim böyle çok güzel arkadaşlarıma demediklerini bırakmıyor diğer kadınlar. Ne işini iyi yapabildiğine inanıyorlar ne akıllı olduğuna. Kendileri de zurnanın son deliği anca olmuşlar öyle diyim.
Şampiyon belli ikinci kim![]()
Hay ağzınıza sağlık.Siz ayrı galaktik evrende falan mı yaşiyorsunuz acaba? Cidden etrafınızda böyle sacma sapan insanlar varsa ortam degistirin. Anlattığınız ortamlar pek sagliklı gelnedi bana, Jungle'da ceylana üşüşen sırtlan gibi ortam canlandı zihnimde.
Burada konuda yazan kim çirkin, kim güzel ne biliyorsunuz siz. Belki ben dunya güzeliyim belki konu sahibi cirkin. Bizim ortamlarimizda güzel de var, ortalama insan da, ortalama altı da. Ne güzellerin kuyusu kazıliyor ne guzel olmayanlar asağılanıyor. Böyle çıkarım yapiyorsunuz ya iste her yer böyle abuk subuk tripte insanlar yok, sizin cevreniz garip. Ben yeminne guzel diye birinin dıslandıgı bir ortama denk gelmedim, Allah öyle zalakların oldugu ortama da sokmasın.
Şu guzelim de herkes bana düsman tribini kim yapıyosa iste o kişi fesat, fücur oluyor genelde. Millete laf sokar herkes mesafe koyar o da ben guzelim tribine girer. Ya da facede duvarına sıkça herkes kötü, insanlık bitmiş minvalinde kim laf sokuyosa genelde kendisi herkesin elaman ettiği tiptir ya o hesap. He yaaa hee diyip gecicem..
estağfurullah.öhömmm öhömmm. Ben sarıyım.![]()
Olurmu burda bi dünya konu açıldı çok çirkinim diye :))Ben cirkinim diyeni gormedim daha
Yorumunuz çok yerinde olmuş bende aynı düşüncedeyim.Yazamadan edemicem profildeki sizseniz aynen güzellik göreceliherkes kendini dünya güzeli sanıyor
Hani resimmmYorumunuz çok yerinde olmuş bende aynı düşüncedeyim.
Güzellik buysa ohoooooo birde gerçekten güzel olduğuna çok emin olarak yazmış.
Takılıyorum.estağfurullah.
Hay ağzınıza sağlık.
Ciddi ciddi burda olumsuz yazanların kıskançlıktan yazdığına inanan üyeler ve konu sahibi...Yahu bir durun görelim de bari öyle kıskanalım.
Görmeden etmeden,birisinin 'güzelim düşmanım çok' beyanatıyla, oturduğumuz yerden çatır çatır çatladık,vay ...
Ki bir de gördüğümüzü varsayalım,hangi güzellik kime göre neye göre...
Bu ne narsistliktir ya...
Ayrıca benim bulunduğum dünyada güzellerin düşmanının çok olduğunu,aşırı kıskanıldığını görmedim.
Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz?