- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.147
- 548
- Konu Sahibi vatanbayrakaski16
-
Yaw koyucam şimdi fotomu ,yıkılacak kk ,yaw ben diyor muyum güzelim ,hava atıyor muyum ,kimseyi üzüyor muyum ? Yaziikk kizz çirkinlerin de kalbi var :) bide koyan var koyamayan var :))Bi tane resm koyaydiniz da oyle yorum yapsaydik
Güzellik göreceli bir kavramdır. .Neden?
Guzelliginiz degil ama özgüveniniz karsisinda dehsete kapildimTebrikler valla.
Ya ablacım allahta seni güldürsün emi asfygsdd
Çok güzelsin kornealarım yandı.. Ağlayarak duvarı yumrukladım asfrssfrty
Konu kendi icinde spesifiktir, yüzün mü güzel, vücudun mu güzel, kalçan mı güzel, bacağın mı güzel. Ve bunları silah olarak kullaniyormusun? Yoksa hepsi var da farkında olmadan egon olup insanlardan laf yiyip yada tavır mı aliyorsun.Neden?
Valla dogru söylüyorsun canm ya biz çirkinlere aciyin artikYaw koyucam şimdi fotomu ,yıkılacak kk ,yaw ben diyor muyum güzelim ,hava atıyor muyum ,kimseyi üzüyor muyum ? Yaziikk kizz çirkinlerin de kalbi var :) bide koyan var koyamayan var :))
Kardeş şu yorumların iğrençliğine baksana kız kendini güzel buluyor diye nasıl dalga geçiyorlar sanki ben güzelim diyip başkalarına çirkin demiş gibi şu saygısızlığa bak bu saygısızlığın sebebi bir insanın kendini güzel ve zeki bulması çok kötü değil mi böyle düşünmek ? çok pis duygular bunlar kendimizi yerin dibine sokmak mütevazılık kendini güzel zeki bulmak egoistlik olmuş saygısız insanların elinde
güzelin düşmanı oluyormuş demek ki dflgkjlfdg
Haydi kk herkes foto koysun :) var misiniz düelloya
Evet evet ama sen olsun amca dayı teyze olmasın :)Ben ekleyeyim mi?
Gülüşümün ayrı bi çekiciliği olduğu söylenir.
Evet evet ama sen olsun amca dayı teyze olmasın :)
Ya ama sen kendini ifşa etmeyeceksin diye benı ettinHamile hanımlar bakmayın.
.
.
.
.
.
.
.
.
Eki Görüntüle 2036398
Kız ben kendimi niye ifşa edem, hem biri gelir daha güzel, sonra düşmanı olurum
Ya simdi uzun uzadiya demecler verirdim, guzelligin goreceli olduğundan, kimilerinin gercekten guzel/iyi olan bi seyi cekemeyip karsisindakine dusman olusundan girip, bazen de gercek sorunu anlamayip "beni kiskaniyolar" tribine girilmesinden cikardim ammaa konu bana hem troll geldi nedense hem de sorus tarzi "gel benle eglen" der gibinapayimmm
sana kardeş diyen olmadı yorumunun iğrenç ve saygısızca olduğunu bile bile hala kardeş ne biladerim diyorsun ben senin biladerin değilim git kahvede takılKardesss ne yaa biladerim :)
Ayrica yorumumda igrenc diye nitelendireginiz hic bir sey yok.Guzelligiyle ilgili degil ozguveninin yuksek olmasiyla ilgili yorum yaptim.
sana kardeş diyen olmadı yorumunun iğrenç ve saygısızca olduğunu bile bile hala kardeş ne biladerim diyorsun ben senin biladerin değilim git kahvede takıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?