Güzelin düşmanı çok olur?

Olur maalesef.
Hemcinslerimiz genelde en buyuk kotulugu bizlere yapar.
Cekememezlik, kiskanclik vs
Ne derseniz diyin.

Bi tane resm koyaydiniz da oyle yorum yapsaydik
Yaw koyucam şimdi fotomu ,yıkılacak kk ,yaw ben diyor muyum güzelim ,hava atıyor muyum ,kimseyi üzüyor muyum ? Yaziikk kizz çirkinlerin de kalbi var :) bide koyan var koyamayan var :))

Guzelliginiz degil ama özgüveniniz karsisinda dehsete kapildim Tebrikler valla.
Ya ablacım allahta seni güldürsün emi asfygsdd
Çok güzelsin kornealarım yandı.. Ağlayarak duvarı yumrukladım asfrssfrty

Kardeş şu yorumların iğrençliğine baksana kız kendini güzel buluyor diye nasıl dalga geçiyorlar sanki ben güzelim diyip başkalarına çirkin demiş gibi şu saygısızlığa bak bu saygısızlığın sebebi bir insanın kendini güzel ve zeki bulması çok kötü değil mi böyle düşünmek ? çok pis duygular bunlar kendimizi yerin dibine sokmak mütevazılık kendini güzel zeki bulmak egoistlik olmuş saygısız insanların elinde
güzelin düşmanı oluyormuş demek ki dflgkjlfdg

Konu kendi icinde spesifiktir, yüzün mü güzel, vücudun mu güzel, kalçan mı güzel, bacağın mı güzel. Ve bunları silah olarak kullaniyormusun? Yoksa hepsi var da farkında olmadan egon olup insanlardan laf yiyip yada tavır mı aliyorsun.
Valla cevremde ki herkes bana dış görünüşüm ile ile ilgili güzel şeyler söyler yasimida göstermem fakat hic kendimi guzelimde aman çevremde düşmanım varda ay ben şöyle böyle demedim. Ve sorun pek yasamadim. He birkaç bisey illa oldu ama çok da öyle aman umrum bisey degildi. Bu aslinda duruşla ilgili mesela bi Arzum ONan asla düşmanlık durum yasamaz, durus tavir samimiyet mesafe önemli.

Kardesss ne yaa biladerim :)
Ayrica yorumumda igrenc diye nitelendireginiz hic bir sey yok.Guzelligiyle ilgili degil ozguveninin yuksek olmasiyla ilgili yorum yaptim.

Ya simdi uzun uzadiya demecler verirdim, guzelligin goreceli olduğundan, kimilerinin gercekten guzel/iyi olan bi seyi cekemeyip karsisindakine dusman olusundan girip, bazen de gercek sorunu anlamayip "beni kiskaniyolar" tribine girilmesinden cikardim ammaa konu bana hem troll geldi nedense hem de sorus tarzi "gel benle eglen" der gibi napayimmm

Lavanta senin kadar kıdemli değilim buralarda ama belli bir okuma geçmişim de var.Bazı kelimeler mi diyeyim,neyse adeta o trollük yakasından sırıtıyor bazılarının.Ha eğlensinler sözüm yok ta,yemiyoruz bilin:):)

Kardesss ne yaa biladerim :)
Ayrica yorumumda igrenc diye nitelendireginiz hic bir sey yok.Guzelligiyle ilgili degil ozguveninin yuksek olmasiyla ilgili yorum yaptim.
sana kardeş diyen olmadı yorumunun iğrenç ve saygısızca olduğunu bile bile hala kardeş ne biladerim diyorsun ben senin biladerin değilim git kahvede takıl

sana kardeş diyen olmadı yorumunun iğrenç ve saygısızca olduğunu bile bile hala kardeş ne biladerim diyorsun ben senin biladerin değilim git kahvede takıl

Takilirim kahvede sikinti olmaz da soz konusu yorum yaptigim kisi begenmis yorumumu demekki kendisi senin algiladigin gibi "igrenc" olarak algilamadi yazdigimi, ama masallah sen hala igrenc igrenc diye ordan oraya paraliyorsun kendini anlamadim ki bu hiddetini :) yapma boyle , biraz sakinles ya kasma cok. Valla bak .Hadii pirlanta kadar kiymetli vaktini,enerjini harcama.Ben oyle yapacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…