Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim bosver gitsin annesinde yemegini yesin aksam eve gelince de aklini basindan alirsin anladin sen benim ablamda hiç yemek yapmayi bilmez ama pergelle gönyeyle striptiz yapmayı biliyor yani demem o ki yemek en önemlisi değil belki 6. yada 7. sıradadir önemdde ilk üçte ne olduğunu da biliyosun zaten dinle beni kaybetmessin....
Üf iğrençcnm bnm annesine düşkün olabilir korkma korkacagin en son sey annesine düskünlügü olsun sonucta annesini şey edemez dimi dönüp dolaşıp seni şey edecek hamileyim diyede kendine bahane bulma kadinligini unutma adam eve gelince üstünü basini cikarttir ondan sonra erkekligini hissettir ona her tarafini yala gerekirse
cnm bnm annesine düşkün olabilir korkma korkacagin en son sey annesine düskünlügü olsun sonucta annesini şey edemez dimi dönüp dolaşıp seni şey edecek hamileyim diyede kendine bahane bulma kadinligini unutma adam eve gelince üstünü basini cikarttir ondan sonra erkekligini hissettir ona her tarafini yala gerekirse
Çünkü kadın değil![]()
bir kadın bunları nasıl söyleyebilir ben anlamıyorum ya
Bu nasıl bir anlatım şekli yarabbim. Kadın güzel yemek yapma taktiği istemiş. Seks fantazisi değil ki.cnm bnm annesine düşkün olabilir korkma korkacagin en son sey annesine düskünlügü olsun sonucta annesini şey edemez dimi dönüp dolaşıp seni şey edecek hamileyim diyede kendine bahane bulma kadinligini unutma adam eve gelince üstünü basini cikarttir ondan sonra erkekligini hissettir ona her tarafini yala gerekirse
KesinlikleÜf iğrenç
Erkek üye midir nedirkadınsa daha da kötü ya neyse.
Etli mi yapıyorsunuz? Suyunu ne kadar koyuyorsunuz?Ya kızlar bu yemeklerin püf noktalarını verebilecek yokmu mesela naparsam daha lezzetli olur nasıl pişirmeliyim
Erkek üye galibacnm bnm annesine düşkün olabilir korkma korkacagin en son sey annesine düskünlügü olsun sonucta annesini şey edemez dimi dönüp dolaşıp seni şey edecek hamileyim diyede kendine bahane bulma kadinligini unutma adam eve gelince üstünü basini cikarttir ondan sonra erkekligini hissettir ona her tarafini yala gerekirse
Nisan abi sen misin?cnm bnm annesine düşkün olabilir korkma korkacagin en son sey annesine düskünlügü olsun sonucta annesini şey edemez dimi dönüp dolaşıp seni şey edecek hamileyim diyede kendine bahane bulma kadinligini unutma adam eve gelince üstünü basini cikarttir ondan sonra erkekligini hissettir ona her tarafini yala gerekirse
Pergel , gönye kısmını merak etmedim değilÇünkü kadın değilbize ne ablasından yani habire de anlarsın ya anlarsın ya diyor ima eder gibi saçma sapan.
Doğru bile olsa bize ne ablasının en özelinden yani başkalarına da malzeme oldu ehehe
Az edep Az haya diyorummm size..canım benim bosver gitsin annesinde yemegini yesin aksam eve gelince de aklini basindan alirsin anladin sen benim ablamda hiç yemek yapmayi bilmez ama pergelle gönyeyle striptiz yapmayı biliyor yani demem o ki yemek en önemlisi değil belki 6. yada 7. sıradadir önemdde ilk üçte ne olduğunu da biliyosun zaten dinle beni kaybetmessin....
cnm bnm annesine düşkün olabilir korkma korkacagin en son sey annesine düskünlügü olsun sonucta annesini şey edemez dimi dönüp dolaşıp seni şey edecek hamileyim diyede kendine bahane bulma kadinligini unutma adam eve gelince üstünü basini cikarttir ondan sonra erkekligini hissettir ona her tarafini yala gerekirse
Ya kızlar bu yemeklerin püf noktalarını verebilecek yokmu mesela naparsam daha lezzetli olur nasıl pişirmeliyim
Canım evlenmeden önce her yemeği yapan ben evlendikten sonra en basit şeyleri bile beceremez oldum. İnternetten artık bakıyorum tariflere. Hangi yemeğe hangi baharat yakışır, kaç dakikada kıvamını almış olarak pişer vs. Ben de şimdi hamileyim. Bulantılardan dolayı uzun süre yemek yapamadım. Allah razı olsun eşim de hiç şikayete etmedi. Gittik kaynanamlarda yedik yemeklerimizi bi süre. Belli yemek sayfaları var onları takip et. Günlük menüler ile de işin kolaylaşır.Ya kızlar bu yemeklerin püf noktalarını verebilecek yokmu mesela naparsam daha lezzetli olur nasıl pişirmeliyim