Hayatınızda olan güzellikleri anlatır mısınız? Yoksa aman bi şeyler ters gider diye saklar mısınız?
Herkese merhaba benim sormak istediğim şey normal bir hayat yaşarken bile en ufak bir şeyi en yakınınıza ( abla, kardeş, kuzen en yakın arkadaş) anlattıktan sonra o şey bozuluyor mu? Mesela benim hayatım öyle.
Eşimle çok güzel bir ilişkim var, cinselliğimiz çok güzel ten uyumumuz var. Tabiki ara sıra tartışır anlaşamadığımız konular olur fakat her şeyi çözeriz. Zaten ikimizde birbirimizin ilk aşkıyız birbirimize kıyamız. Fakat bunu anlatmasam bile şahit olanlar (kötü niyetli olduğuna asla inanmadığım insanlar) güzel bir yorum yapsalar dahi akşamına aramız bozulur durduk yere.
Ya da işimle ilgili güzel bir gelişme olur onu anlatırım ve o güzel şey asla olmaz olsa bile bozulur.
Hamile olmayı çok istiyordum ve bunu herkes biliyordu. Korunmayı bırakıp 7. Ayda hamile kaldım ve aileme ennaza yakın arkadaşlarımla paylaştım. Hepsi çok mutlu oldular ben paylaştıkça mutlu oldum fakat sonra hiçbir neden yokken ortada bebeğimin kalbi durdu ve çok zor zamanlar yaşadım.
Yani hayatımda ne olursa olsun insanların enerjileri beni hep çok etkiler. Ama ben hayatımdaki güzel şeyleri en yakınlarıma bile anlatamayacak mıyım? İnsanız paylaşma gereği duyarız güzel şeylerimi aileme bile anlatamayacak mıyım ?
Var mı içinizde benim gibi olanlar ? Yoksa ben mi kuruyorum