• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel şeyler herkese anlatılır mı?

benim de.. asla ihtimal vermediğim kişilerle paylaşsam bile o konuda mutlaka aksilik yaşarım, planlarım bozulur. ki ilişkilerim de hep bu yüzden bitti ve ben bunu fark etmekte çok geç kaldım. bazılarımızın aurası zayıf, yıldızı düşük falanmış, ne kadar inanmasak da bazılarımız kimyası gereği negatifi daha çok çekiyor.

artık anlatmıyorum ama paylaşamıyor olmakta üzüyor insanı, yalnız hissettiriyor, o yüzden ayrıntıya girmeden üstünkörü bahsediyorum sorulursa.. bolbol ada çayı yakıyorum, enerjimi düşürenlerden uzak duruyorum, çiçeklerimle kedilerimle daha çok zaman geçiriyorum, dışarı çıktığımda doğayla iç içe yerler tercih ediyorum civar köyler mesela..

bunları yapmak iyi geldi.. sizde sizi neyin kötü neyin iyi hissettirdiğini anladıkça denge kurarsınız, başka çözümü yok çünkü.. özellikle yanlarında enerjinizin düştüğü, başınızın ağrıdığı, esnemeye başladığınız, depresifleştiğiniz insanlardan kim olursa olsun uzak durun. gerisi geliyor..
Yalnız hissetmemek güzel bir duygu. Bir arkadaşım var onu çok severim onunda beni sevdiğine inanırım. Ama bir şey anlatırım o benden çok düşünür sürekli sorar takip eder bazen konuyu ben unuturum o unutmaz hatırlatır noldu o iş diye ve ne olur tabiki o iş olmaz. Olsa bile çok sürmez hemen bozulur

Yalnız hissetmemek güzel bir duygu. Bir arkadaşım var onu çok severim onunda beni sevdiğine inanırım. Ama bir şey anlatırım o benden çok düşünür sürekli sorar takip eder bazen konuyu ben unuturum o unutmaz hatırlatır noldu o iş diye ve ne olur tabiki o iş olmaz. Olsa bile çok sürmez hemen bozulur
ya özellikle güzel şeyleri insan çocuk gibi sevinerek paylaşmak istiyor kardeşiyle en yakınlarıyla ama paylaşınca da olmuyor işte bozuluyor illa ki.. ilişkilerim de, elimi uzattığım her konu da aynı şey oluyor.. kedilerime anlatıyorum artık olma sürecindeyken :KK70:

özellikle son 1.5 yıldır böyle bir denge kurdum ve şu ana kadar iyi gidiyor, negatif çekme ve temizleme konusunda yani. gerekirse yalnız da hissediyorum ama artık elimi uzattığım şeyde sorun yaşamaya tahammülüm yok açıkçası.

Evet çok güzel bir yorum. Daha 15 gün oldu bebeğimi kaybedeli ve herkes hamile olduğum dönemde neredeyse hergün arıyorlardı. Ben kaybettiğim akşam sosyal medyamı askıya aldım. Arkadaşlarım ordan bakıp bi terslik olduğunu anlayıp aradılar. Yani demek istediğim o kadar yoğunlaşmışlardi ki bu olaya asla yalnız kalıp düşünemedim etraflıca.
Iste demek istedigim bu . Oz annem hariç kimsenin iyi niyetine iyiligimi istedigine guvenmem bilemiyoruz . Cok guzel bir cumle okudum instagramda hasetin uykusu hafiftir diye . Cok dogru . Sizin esinizle aranizda olan o aura bile inanin on km oteden algilaniyordur. Tum arkadaslarinizin sizin gercekten mutlulugunuzu istediginize emin miyiz ? Belki de istemsizce yasadiginiz bu aci olaya oh cektiler bilemiyoruz . Kulaklarim ve gozlerim oyle hainliklere sahit oldu ki . O yuzden bence eger esinizle beraber bir ortama girecekseniz hemen grup olun o erkeklerle siz kizlarla oturun falan muhabbet paslaşmayin . Hamilelik mevzusunagelince de bence 3 aydan hatta 4 den once söylemeyin alinirsa da alinsinlar . Benim ust komsum 9 aylik hamileyken soranlara hastaliktan karnim şiş diyordu hahahaha :) kotu mu oldu melek gibi bir evladi oldu . Ha insanlari biraz aptal yerine koymak bu ama napalim . Etraf cakal dolu .

Konuyla alakasız ama bende de şöyle bişey oluyor; sadece öylesine söylediğim veya düşündüğüm bı şey başıma geliyor. Mesela işsiz olduğum dönem İstanbul da yaşanır mı falan derdim. Ve İstanbul'da yaşamak zorunda kaldım. Ve yani çok uzak bı yerde yaşıyorum normalde.istanbulla hiç bı alakam yok. Bu ilk aklıma gelen olay. Aslında büyük konuşma olarak söylemiyorum. sadece istemediğimi belirtiyorum ama başıma geliyor.

Neyi anlattıysam sonu kötü oldu nazarları değdi kötü kalplilerin hasetlerin. Valla hamile olsam karnım belli olmayana kadar bir şey demem. Kimseye çok bir şey anlatmıyorum nişanlımla ilişkimiz hakkında. Bu yüzden en yakın arkadaşlarım bana küstü bir şey anlatmadığım için. Yapacak bir şey yok.
Benim yakin bir arkadasim nisanlanacagi ana kadar bize sevgilisini soylemedi cunku arkadaslari ile kimi tanistirdiysa o is olmadi . Ozellikle fikir aldigi dostlari onu kotu etkiliyordu .kotu mu oldu hayir simdi evli barkli kadin belki ilan etse bunla da evlenemeyecekti

Başınız sağ olsun... Ben hayatımdaki güzel şeyleri çekirdek aileme ve dostlarıma anlatırım. Başkalarına da sadece sorarlarsa anlatırım, yalan söylemem veya gizlemem yani.. Nazara inanıyorum ama Allahın istemediği bir şeyin başıma gelmeyeceğine de inanıyorum. İnsanlardan "korkarak" yaşayamayız sonuçta :) Bir de kötülük hep başkalarından gelmez, insanlar kendilerine de kötülük edebilir diye düşünüyorum. Güzel gelişmeler yaşadığında haline şükretmezse vs

Iste demek istedigim bu . Oz annem hariç kimsenin iyi niyetine iyiligimi istedigine guvenmem bilemiyoruz . Cok guzel bir cumle okudum instagramda hasetin uykusu hafiftir diye . Cok dogru . Sizin esinizle aranizda olan o aura bile inanin on km oteden algilaniyordur. Tum arkadaslarinizin sizin gercekten mutlulugunuzu istediginize emin miyiz ? Belki de istemsizce yasadiginiz bu aci olaya oh cektiler bilemiyoruz . Kulaklarim ve gozlerim oyle hainliklere sahit oldu ki . O yuzden bence eger esinizle beraber bir ortama girecekseniz hemen grup olun o erkeklerle siz kizlarla oturun falan muhabbet paslaşmayin . Hamilelik mevzusunagelince de bence 3 aydan hatta 4 den once söylemeyin alinirsa da alinsinlar . Benim ust komsum 9 aylik hamileyken soranlara hastaliktan karnim şiş diyordu hahahaha :) kotu mu oldu melek gibi bir evladi oldu . Ha insanlari biraz aptal yerine koymak bu ama napalim . Etraf cakal dolu .
Çok tatlısınız…🍯

Hayatınızda olan güzellikleri anlatır mısınız? Yoksa aman bi şeyler ters gider diye saklar mısınız?

Herkese merhaba benim sormak istediğim şey normal bir hayat yaşarken bile en ufak bir şeyi en yakınınıza ( abla, kardeş, kuzen en yakın arkadaş) anlattıktan sonra o şey bozuluyor mu? Mesela benim hayatım öyle.

Eşimle çok güzel bir ilişkim var, cinselliğimiz çok güzel ten uyumumuz var. Tabiki ara sıra tartışır anlaşamadığımız konular olur fakat her şeyi çözeriz. Zaten ikimizde birbirimizin ilk aşkıyız birbirimize kıyamız. Fakat bunu anlatmasam bile şahit olanlar (kötü niyetli olduğuna asla inanmadığım insanlar) güzel bir yorum yapsalar dahi akşamına aramız bozulur durduk yere.

Ya da işimle ilgili güzel bir gelişme olur onu anlatırım ve o güzel şey asla olmaz olsa bile bozulur.
Hamile olmayı çok istiyordum ve bunu herkes biliyordu. Korunmayı bırakıp 7. Ayda hamile kaldım ve aileme en yakın arkadaşlarımla paylaştım. Hepsi çok mutlu oldular ben paylaştıkça mutlu oldum fakat sonra hiçbir neden yokken ortada bebeğimin kalbi durdu ve çok zor zamanlar yaşadım.

Yani hayatımda ne olursa olsun insanların enerjileri beni hep çok etkiler. Ama ben hayatımdaki güzel şeyleri en yakınlarıma bile anlatamayacak mıyım? İnsanız paylaşma gereği duyarız güzel şeylerimi aileme bile anlatamayacak mıyım ?
Var mı içinizde benim gibi olanlar ? Yoksa ben mi kuruyorum
Ben olmadan bir şey söyleyince bozulduğunu düşünüyorum,olduktan sonra tabi söylenebilinir,mesela 1 ay sonra terfi alacağım dendiğinde 1 ay sonra alınmıyor o terfi…alındıktan sonra terfi aldım denilebilinir

Cevabını bildğiniz sorular..
Zannetmiyorum cevabı ben bilmiyordum mesela , o da bilmiyor olabilir.

Nazar vs onlardan öte bir arkadaşın yukarıda açıkladığı enerji olayi bana çok mantıklı geldi, anlam veremedigim bazı şeylere hafiften cevap bulmus oldum:)

Benim de mesela heyecanla herkese anlattığım sonra üzerine 1 bardak soğuk su içtiğim olaylar oldu anlamsız bir şekilde, sebep bu olabilir gibi geldi. Simdi ketum ketum dolanıyorum:KK70:

Hayir guzel seykerde kötü şeylerde kimseye anlatilmaz.hele akrabalara hic anlatılmaz. Kim dost kim düşman artik belli değil...

Hayatınızda olan güzellikleri anlatır mısınız? Yoksa aman bi şeyler ters gider diye saklar mısınız?

Herkese merhaba benim sormak istediğim şey normal bir hayat yaşarken bile en ufak bir şeyi en yakınınıza ( abla, kardeş, kuzen en yakın arkadaş) anlattıktan sonra o şey bozuluyor mu? Mesela benim hayatım öyle.

Eşimle çok güzel bir ilişkim var, cinselliğimiz çok güzel ten uyumumuz var. Tabiki ara sıra tartışır anlaşamadığımız konular olur fakat her şeyi çözeriz. Zaten ikimizde birbirimizin ilk aşkıyız birbirimize kıyamız. Fakat bunu anlatmasam bile şahit olanlar (kötü niyetli olduğuna asla inanmadığım insanlar) güzel bir yorum yapsalar dahi akşamına aramız bozulur durduk yere.

Ya da işimle ilgili güzel bir gelişme olur onu anlatırım ve o güzel şey asla olmaz olsa bile bozulur.
Hamile olmayı çok istiyordum ve bunu herkes biliyordu. Korunmayı bırakıp 7. Ayda hamile kaldım ve aileme en yakın arkadaşlarımla paylaştım. Hepsi çok mutlu oldular ben paylaştıkça mutlu oldum fakat sonra hiçbir neden yokken ortada bebeğimin kalbi durdu ve çok zor zamanlar yaşadım.

Yani hayatımda ne olursa olsun insanların enerjileri beni hep çok etkiler. Ama ben hayatımdaki güzel şeyleri en yakınlarıma bile anlatamayacak mıyım? İnsanız paylaşma gereği duyarız güzel şeylerimi aileme bile anlatamayacak mıyım ?
Var mı içinizde benim gibi olanlar ? Yoksa ben mi kuruyorum
bu bende de var ya. benim de eşimle gerçekten mükemmel bir uyumumuz var ama dediğiniz gibi birisi olumlu bir şey söylesin akşamına saçma sapan kavga ediyoruz. 2 kere gebe kaldım. ilkini öğrendikten 1 hafta sonra paylaştım çevremle ve bir haftaya kalmadan düşürdüm. ikinciyi de öğrendim neredeyse 2 buçuk aylıkken paylaştım o da 10 gün içinde sebepsiz kalbi durdu. olması gereken olacağına inandığım şeyleri olmadan paylaşınca bir şekilde olmuyor. nedenini bilmiyorum ama kurmuyorsunuz kesinlikle. bi enerji muhabbeti var ama ben de daha çözemedim:(

Ben kendim eşime ne kadar iyi diye aşkla baksam akşamına bambaşka biri olabiliyor kendime bile güvenmiyorum😂

Bir de artık bazı şeyleri paylaşmıyorum, mesela sınava hazırlandım 10 aydır hiçbir şekilde fotoğraf paylaşmadm, kitap, kahve vs. 😄

Hamileliğim de nasip olursa paylaşmayacağım, kötü enerjiye inanıyorum

Benim yakin bir arkadasim nisanlanacagi ana kadar bize sevgilisini soylemedi cunku arkadaslari ile kimi tanistirdiysa o is olmadi . Ozellikle fikir aldigi dostlari onu kotu etkiliyordu .kotu mu oldu hayir simdi evli barkli kadin belki ilan etse bunla da evlenemeyecekti
Benim de yapmak istediğim bir şey ya ne güzel tutmuş kendini. Kötü şeyleri anlatmama , iyi şeyleri herkese duyurma gibi eğilimlerim var çözemiyorum bu meseleyi. Bu konuyu düşünürken aklıma geldi. İş ararken çok istediğim işi herkese anlatmıştım sonra bir şekilde olmadı. Şu an çalıştığım yerle anlaşırken ise yıllık izinde aniden karar verip kabul ettim . Şükür çok memnunum. Gerçekten başkasının enerjisi meselesi doğru olabilir

Benim de yapmak istediğim bir şey ya ne güzel tutmuş kendini. Kötü şeyleri anlatmama , iyi şeyleri herkese duyurma gibi eğilimlerim var çözemiyorum bu meseleyi. Bu konuyu düşünürken aklıma geldi. İş ararken çok istediğim işi herkese anlatmıştım sonra bir şekilde olmadı. Şu an çalıştığım yerle anlaşırken ise yıllık izinde aniden karar verip kabul ettim . Şükür çok memnunum. Gerçekten başkasının enerjisi meselesi doğru olabilir
Daha da guzel birsey soyleyeyim cocukla 5 ay icinde nikahlandilar ve hersey su gibi akip gitti . Pandemi surecinde meditasyon ve imgeleme yapmışbol bol ve aniden tanismislar . Ben artik is guc ask hicbirsey anlatmiyorum . Daha komik birsey diyeyim bu aksam sinemaya gidicem desem gidemiyorum bisi çıkıyor. Istemesek bile enerjetik alanlar etkileniyor . Cozum bol bol dua ve kendini mor enerji topunun icinde kalkanlanmis sekilde hayal etmek . Ve tabi çeneyi sıkı tutmak :)

Evet bir arkadaşım bana her şeyini anlatma dedi. İnsanlar kötü diye değil o enerji sana yönelince ters tepiyo dedi. Bana bile anlatma diyordu. Ama işte yaşadıkça tecrübe edebiliyorum.
Gercek bir arkadasmis . Benim en yakin arkadasimda bana oyle der olsun oyle anlat der .

Zannetmiyorum cevabı ben bilmiyordum mesela , o da bilmiyor olabilir.

Nazar vs onlardan öte bir arkadaşın yukarıda açıkladığı enerji olayi bana çok mantıklı geldi, anlam veremedigim bazı şeylere hafiften cevap bulmus oldum:)

Benim de mesela heyecanla herkese anlattığım sonra üzerine 1 bardak soğuk su içtiğim olaylar oldu anlamsız bir şekilde, sebep bu olabilir gibi geldi. Simdi ketum ketum dolanıyorum:KK70:
Evet kesinlikle bilmiyordum. Enerji olayı gerçekten çok mantıklı geldi (hln09). Özellikle annesine anlatıp da olmadığı olayı açıklaması çok oturdu. 💕

Back