• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel şeyler herkese anlatılır mı?

Çok teşekkür ederim.

yok asla insanları zan altında bırakmam. Asla kötü niyetli olduklarını düşünmem ki ailem yani arkadaşlarım hep mutlu olmamı ister. Zaten çok arkadaşım da yoktur. Fakat gebelik için değil en ufak şeylerde bile bozulma oluyor bilmiyorum belki ben abartıyorum belki siz haklısınız
Bende şunu düşünüyorum insanın kendine nazarı daha çok değiyor bence. :D evrende kıskanıyor olabilir :D

Hayatınızda olan güzellikleri anlatır mısınız? Yoksa aman bi şeyler ters gider diye saklar mısınız?

Herkese merhaba benim sormak istediğim şey normal bir hayat yaşarken bile en ufak bir şeyi en yakınınıza ( abla, kardeş, kuzen en yakın arkadaş) anlattıktan sonra o şey bozuluyor mu? Mesela benim hayatım öyle.

Eşimle çok güzel bir ilişkim var, cinselliğimiz çok güzel ten uyumumuz var. Tabiki ara sıra tartışır anlaşamadığımız konular olur fakat her şeyi çözeriz. Zaten ikimizde birbirimizin ilk aşkıyız birbirimize kıyamız. Fakat bunu anlatmasam bile şahit olanlar (kötü niyetli olduğuna asla inanmadığım insanlar) güzel bir yorum yapsalar dahi akşamına aramız bozulur durduk yere.

Ya da işimle ilgili güzel bir gelişme olur onu anlatırım ve o güzel şey asla olmaz olsa bile bozulur.
Hamile olmayı çok istiyordum ve bunu herkes biliyordu. Korunmayı bırakıp 7. Ayda hamile kaldım ve aileme en yakın arkadaşlarımla paylaştım. Hepsi çok mutlu oldular ben paylaştıkça mutlu oldum fakat sonra hiçbir neden yokken ortada bebeğimin kalbi durdu ve çok zor zamanlar yaşadım.

Yani hayatımda ne olursa olsun insanların enerjileri beni hep çok etkiler. Ama ben hayatımdaki güzel şeyleri en yakınlarıma bile anlatamayacak mıyım? İnsanız paylaşma gereği duyarız güzel şeylerimi aileme bile anlatamayacak mıyım ?
Var mı içinizde benim gibi olanlar ? Yoksa ben mi kuruyorum
Kimseye bişey anlatmayın, bir de herkesin enerjisi beni etkiler diye kodlamayin beyninize, aksine ben nazardan ve kötü enerjiden etkilenmem çok güçlü bir auram var tarzında olumlamalari sıkça tekrarlayın, beynimiz biz ne düşünürsek onu kaydedip kodluyor, Bol bol nas felak okuyun her türlü kem gözden korunmak için, ayrıca şifalı taşlar kullanın...

Kötü enerjiye inanıyorum nazar denen şeyde bu zaten kötü gözle bakmak bu yüzden herkese iyide kötüde anlatılmaz

Kimseye bişey anlatmayın, bir de herkesin enerjisi beni etkiler diye kodlamayin beyninize, aksine ben nazardan ve kötü enerjiden etkilenmem çok güçlü bir auram var tarzında olumlamalari sıkça tekrarlayın, beynimiz biz ne düşünürsek onu kaydedip kodluyor, Bol bol nas felak okuyun her türlü kem gözden korunmak için, ayrıca şifalı taşlar kullanın...
Ne gibi taşlar mesela ?

Ne zaman eşimle ilgili iyi bir anı paylaşsam biriyle, akşamına tartışırız 😁
planlarımdan bahsettiğimde bozulur benimde
Bi arkadaş ehliyet alırken bile saklamıştı alana kadar
İşe girecek olur girer 1 ay maaş alır öyle söyler
İşten gelirken görsen bile inkar eder 😀
Şu an bekar, artık herkes öğrendi diyorlar ya nişanlanmış olarak ya da evlenmiş olarak foto paylaşır bundan sonra 🤷‍♀️
Bazen düşünüyorum da en iyisini yapıyor

Şu da çok tufah kızlar.
Bazı insanlar her şeyini paylaşır, yaşar ve anlatır. Hiçbir şey olmaz. Her şey seyrinde devam eder. Yani biz neden yaşıyoruz bunları peki?

Ben akik , sedef , ametist ve ay taşı kullanıyorum, her türlü hastalık ve kişiye göre özel taşlar vardır, bunlardan yapılmış takılar kullanabilirsiniz...
Akik bileklik takıyordum denize gidicem diye çıkardım taksam mı dedim sonra yok kalsın dedim evde bıraktım o ana kadar iyi giden herşey ters gitmeye başladı o ana kadar çözümü olan konuda birden sorun çıktı bu da mı tesadüf 🤓

Güzel bir şeyi anlatınca nazar değeceğini, bir şeylerin olumsuz gideceğine inanmışsınız. Bu şekilde inandığınız için böyle oluyor. Yani kendi kendinize çekiyorsunuz.

Ben de yıllardan beri ne zaman güzel anımı anlatsam hep bozuldu. Artık eşimle ilgili ya da işimle ilgili olan hiçbir güzel şeyi anlatmıyorum kimseye. Ama mutluluğumu paylasamamakta canımı sıkıyor 🥴 En iyisi ben de bir taş alayım 😂😂

Annem, kardesim, babama anlatırım. Hic aksi bir durum olmadı benden cok sevinir dua ederler sağ olsunlar.
Ama elti&görümce iyi seyler duyunca aksam kocamla biz

1657807963767.jpeg

Hayatınızda olan güzellikleri anlatır mısınız? Yoksa aman bi şeyler ters gider diye saklar mısınız?

Herkese merhaba benim sormak istediğim şey normal bir hayat yaşarken bile en ufak bir şeyi en yakınınıza ( abla, kardeş, kuzen en yakın arkadaş) anlattıktan sonra o şey bozuluyor mu? Mesela benim hayatım öyle.

Eşimle çok güzel bir ilişkim var, cinselliğimiz çok güzel ten uyumumuz var. Tabiki ara sıra tartışır anlaşamadığımız konular olur fakat her şeyi çözeriz. Zaten ikimizde birbirimizin ilk aşkıyız birbirimize kıyamız. Fakat bunu anlatmasam bile şahit olanlar (kötü niyetli olduğuna asla inanmadığım insanlar) güzel bir yorum yapsalar dahi akşamına aramız bozulur durduk yere.

Ya da işimle ilgili güzel bir gelişme olur onu anlatırım ve o güzel şey asla olmaz olsa bile bozulur.
Hamile olmayı çok istiyordum ve bunu herkes biliyordu. Korunmayı bırakıp 7. Ayda hamile kaldım ve aileme en yakın arkadaşlarımla paylaştım. Hepsi çok mutlu oldular ben paylaştıkça mutlu oldum fakat sonra hiçbir neden yokken ortada bebeğimin kalbi durdu ve çok zor zamanlar yaşadım.

Yani hayatımda ne olursa olsun insanların enerjileri beni hep çok etkiler. Ama ben hayatımdaki güzel şeyleri en yakınlarıma bile anlatamayacak mıyım? İnsanız paylaşma gereği duyarız güzel şeylerimi aileme bile anlatamayacak mıyım ?
Ben anlatmam, en yakın arkadaşıma bile sıradan ama beni mutlu eden bir olayı anlatınca akşamına kötü oluşuna şait oluyorum. Her konu için geçerli bu. Bu yüzden kimseye gereksiz detaylar vermem. Yani kendimi en azından bu şekilde daha mutlu hissediyorum.

Yoo ben anlatırım hiç de kötü şey yasamam
Zaten kötülüğümü isteyecek insanlarla paylaşmam enerjisi iyi sevdiğim yakın gördüğüm kişilerle paylaşırım.
Bu arada eşimle çok iyiyiz diye söylemek de aklımdan geçmez zaten insanlar görüp anlar ilişkinizin nasıl olduğunu.

Bence bu biraz sizin enerjinizden kaynaklı birine anlattım kesin ters gidecek diye düşünüyorsunuz ve ters gidiyor

Ben de oyleyim. Tabi insan kafasina taktikca da olumsuzluklari çagiriyor. Yani guzel şeyi soylerken arkasindan mutlaka kotu wey olacak diye dusunursen artik beyin sinyal verir. O da olur. Bende de oyle oluyor. O yuzden bir ara watsap kullanmayi bile biraktim kimse birsey sormasin diye. Hatta aylardir tek bir resim bile paylaşmam. Gezerim tozarim kimse bilmez. Bilmesinlerde zaten. Hamilelik benim de yarali yerim. Ikiz gebeligim oldu ikiz oldugunu bildikleri hafta durduk yere kaybettim. 5ci ayinda. O gun hatta yillarca torunu olmayan bir tanidigimiz hamilelik var mi diye sormusdu. Evet 5 ay demisdim. Ve 1 saat sonra sancim başlamişdi. Ben kaybrttikden sonraki ay gelini hamile kaldi ve dogurdu. benimki ikiz olurken teyzem 'Allahim herkese cifter cifter veriyorsun ama benim kizim 23 yildir evli ona da ver diye dua etmisdi'. Benimkiler gittikden iki ay sonra tup bebekle ikiz gebeligi oldu. Kiz ve erkek. Benimkiler gibi. Bir arkadaşim da bana demisdiki hamile falan kalma ben evleneyim sonra. Ve inan onun lafinnan sonra hicbir tedavim olumlu olmadi. Tup bebek bile kimyasal oldu. Neyseki evleniyor haftasonu. Belki evlendikden sonra olur 🤣 yani bebekle ilgili benim dikkatimi çeken olaylar bunlar hayatimda. Diger konularda da var boyle yaşanmişliklar. O yuzden kafayi yememek için dusunmemeye ozen gosteriyorum. Allahin kismeti. Demek ki bunlarla imtihan oluyoruz

Bana da söylersem bozulur diye içten içe korkuyorsan bozulur gibi geliyor.
Yani siz aslında söylerken içten içe endişe ettiğiniz için böyle oluyor.
Nazara inanmam, nazarda değmez. Eşimle yeni sevgiliysen profile fotoğrafımızı da koyduk hiç sorun yaşamadık. Yada hamile kalınca anne baba kayınailem hatta kuzenlerim herkese söyledim. Sorunsuz da doğurdum.
Samimi bir arkadaşım mesela söylemediği gebeliğinde kaybetmiş.
Olay söylemekte söylememekte değil. Olacağı varsa oluyor.
Aklına kötü düşünce getirmemek lazım bana göre.

İyi şeylerin çok dillendirilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Göze sokulmamalı, bir iş tam gerçekleşmeden anlatılmamalı.

Back