• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel şeyler herkese anlatılır mı?

İnsanlar güzel şeyleri mahveder unutmayın
Evet. Ayrıca hayımızda olumsuz insanları da çıkarmak gerek. Çünkü mutluluk gibi mutsuzlukda bulaşıcıdır ve farkında olmadan onlar gibi düşünmeye başlarız. Yani yaşam enerjimizi emerler. Ve anlattığımız her şeyin olumsuz haline odaklanır, olayın pozitif yanını görmemize bi katkı sağlamazlar. Aksine daha da aşağı çekerler.

Aynı sıkıntıları yasıyorum bende.. Ola ki anlattım o gun evimde muhakkak birsey kırılır veya esimle sacma sapan birseyden dolayı tartısırız.. Bir söz var "iyi giden seylerin sırrı hiç kimseye soylememektir" diye o kadar dogru ki.. Bunu denedigimden beri cok fark gördüm..
Kuantum fiziginde de bu kural vardır. Guzel veya tamamlanmamıs bir haberi paylastıgımızda karsı tarafın yogun enerjileri olumlu veya olumsuz farketmez negatife donusturuyor bloke ediyor. Ozellikle bunu ogrendigimden beri cok dikkat ediyorum bende.belli bir sure gecip kesinlesmeden paylasmıyorum kimseyle ailem dahil.. Eşimde bu yaşadıklarımızdan sonra o da istemiyor paylasmamızı..

Aynı sıkıntıları yasıyorum bende.. Ola ki anlattım o gun evimde muhakkak birsey kırılır veya esimle sacma sapan birseyden dolayı tartısırız.. Bir söz var "iyi giden seylerin sırrı hiç kimseye soylememektir" diye o kadar dogru ki.. Bunu denedigimden beri cok fark gördüm..
Kuantum fiziginde de bu kural vardır. Guzel veya tamamlanmamıs bir haberi paylastıgımızda karsı tarafın yogun enerjileri olumlu veya olumsuz farketmez negatife donusturuyor bloke ediyor. Ozellikle bunu ogrendigimden beri cok dikkat ediyorum bende.belli bir sure gecip kesinlesmeden paylasmıyorum kimseyle ailem dahil.. Eşimde bu yaşadıklarımızdan sonra o da istemiyor
En güzeli gerçekten. Bizde akıllandık biraz geç oldu işte…

Back