Ben de oyleyim. Tabi insan kafasina taktikca da olumsuzluklari çagiriyor. Yani guzel şeyi soylerken arkasindan mutlaka kotu wey olacak diye dusunursen artik beyin sinyal verir. O da olur. Bende de oyle oluyor. O yuzden bir ara watsap kullanmayi bile biraktim kimse birsey sormasin diye. Hatta aylardir tek bir resim bile paylaşmam. Gezerim tozarim kimse bilmez. Bilmesinlerde zaten. Hamilelik benim de yarali yerim. Ikiz gebeligim oldu ikiz oldugunu bildikleri hafta durduk yere kaybettim. 5ci ayinda. O gun hatta yillarca torunu olmayan bir tanidigimiz hamilelik var mi diye sormusdu. Evet 5 ay demisdim. Ve 1 saat sonra sancim başlamişdi. Ben kaybrttikden sonraki ay gelini hamile kaldi ve dogurdu. benimki ikiz olurken teyzem 'Allahim herkese cifter cifter veriyorsun ama benim kizim 23 yildir evli ona da ver diye dua etmisdi'. Benimkiler gittikden iki ay sonra tup bebekle ikiz gebeligi oldu. Kiz ve erkek. Benimkiler gibi. Bir arkadaşim da bana demisdiki hamile falan kalma ben evleneyim sonra. Ve inan onun lafinnan sonra hicbir tedavim olumlu olmadi.
Tup bebek bile kimyasal oldu. Neyseki evleniyor haftasonu. Belki evlendikden sonra olur
yani bebekle ilgili benim dikkatimi çeken olaylar bunlar hayatimda. Diger konularda da var boyle yaşanmişliklar. O yuzden kafayi yememek için dusunmemeye ozen gosteriyorum. Allahin kismeti. Demek ki bunlarla imtihan oluyoruz