Güzel şeyler herkese anlatılır mı?

Yalnız değilsin. Ne zaman güzel birşey olsa paylaşmaya kalksam olacak olanda olmuyor... O yüzden artık paylaşmamaya çalışıyorum. Onun haricinde evet illa olacak olan bir olay değil ama seninde yaşadığın gibi eşimle çok mutlu olduğumuz ya da bıcır bıcır olduğumuz zaman bir anda herşey buz kesebiliyor ve tartışabiliyoruz. Tek benim başıma geliyor diye üzülme...

Çok geçmiş olsun Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Her şeyi göz önünde olan insanlar da var tabi. Onlar sorunsuz yaşıyor her şeyi. Ama her insan bir olmuyor işte.

Olabilir tabiki. Kendimi de törpülemem lazım.

Kadinin size degdirdigi korkunc nazari ben burdan hissettim . Bunlara kafanizda kodluyorsunuz diye oldu demek sığ bir yaklasim olur . Bol bol duaedin ve kendinizi lutfen gizleyin yuregi evlat ask evlilik hasretiyle yanan cok . Insanlari anliyorum lakin kendimizi kollamaliyiz

Ne yazık ki çok yaşadım Bu yüzden eşim dışında hamileliğimi kimseye söylemedim. 3 aylık olunca sadece ailelerimize söyledim neredeyse 5 aylık olacakken artık yavaş yavaş çevremizden duyanlar oldu.
Mesela daha önce hayalim olan bir araba aldık. İkinci el falandı, borca girdik ama yine de benimdi. Asla kimseye hava atmam, asla birinin malını ya daha hayatını kıskanmam. Hep daha iyileri onların olsun derim. Araba aldıktan kısa bir süre sonra eşim de ben de işsiz kaldık. Bir sürü borç, icralar derken gitti arabam
O yüzden kesinlikle nazara inanırım.

Paylaşmayın demekki bazı insanlara hemen etki ediyor

Auran zayif olabilir. Onu güçlendirmek kendini manevi olarak korumak icin inanc sistemine göre araştırma yap. Bencede biseyler paylaşmalıyız insan sosyal bi varlik bu da bir ihtiyac ama cok detaya inme iliskin gelecek planlarin konusunda. Ve inanc sistemini degistirmeye calis. Bilincaltinda belkide anlattigin guzel seylerin bozulacagina dair bi kalip var ve o kadar eminsin ki anlatinca aksilik çıkıyor. Kendini telkin et. Akistayim korunuyorum gibi gibi. Foto paylasmadan dua oku mesela. Nazar konusunda korunmaya çalış. Hani her an tetikte gibi degilde önlem alabilirsin.

Benim cevremde herkes her şeyi paylaşiyor kimseye de bir şey olmuyor.
Hamileliğini kan testinden ögrenen bir yakinim direkt testi instagrama stori atmişti. Bir şey de olmadi buyudu bile cocuk.

Ben manevi olarak pozitif enerji yaydiklarina çok inanıyorum, mutlaka takin tabi herşey önce Allahtan bunlar sadece vesile

Evet hep dua ediyorum. Bizim ailemiz fazla dikkat merkezinde. Aslinda cogunun hayati bizimkinden iyi ama bizim birseyimiz olsa dilden dile konuşulur. Neden boyleler anlamiyorum. Bildigim tek şey hayatimiza cok kotu etki etmeleri.

Çok geçmiş olsun Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Her şeyi göz önünde olan insanlar da var tabi. Onlar sorunsuz yaşıyor her şeyi. Ama her insan bir olmuyor işte.
Çok tesekkur ederim. Amin evet biz ailecek fazla goze batan her yaptigimiz her aldigimiz konuşulan biriyiz. Nedeni de yok(

Mutlulugunu paranı gelirini planlarını asla ama asla kimseye anlatma . Ben nazara insanların kötü enerjilerine inanırım.

Böyle düşünen insanlar çevremde var ama inandığımı söyleyemem. Şimdi çocuğum tıp fak kazansa bunu soranlara açıklayacağız öğrenecekler mecburen, çocuğum mezun olamayacak mı? Dünyada hamile kalan ve bebeğini kaybeden milyarlarca kadının hepsine nazar mı değdi? Mutlaka tıbbi açıklaması vardır. Bu kadar lüks arabalar mesela kazasız belasız nasıl kullanılabiliyor? Haset edenin hasedinden Allaha sığının, anlatıp anlatmamanız bir şey ifade etmez. Ama gönül rahatlığı açısından ilk etapta sadece güvendiklerinizle paylaşabilirsiniz

Var boyle birsey kesinlikle. Benim de basima geldi ya kime ‘sunu soyle yapcam’ dediysem olmadi. Bi aksilik cikti is bozuldu hep bi hevesim yarim kaldi. Gebeligimi bile 3. Ay bitinca sadece aileme soyledim. Sonra 6. Ay gibi is yerime ve sadece bilmesi gereken kisilere. Ama yayildi tabii. İlk gunden beridir normal dogum planliyorum insallah diyorum soranlara ve bilin bakalim kim bu hafta sezaryan olmak zorunda. O yuzden kimseye bi plan ve dilek anlatmam artik asla ve asla!!!

Ben yakın çevremde bunu yaşamıyorum paylaşırım mutlu da oluruz . Ama ne zaman fotoğraf koysam herkes gördüğünde eşimle sıkıntı yaşadım . İlk başlarda asla inanmıyordum pek inanmam bu tür seylere ama defalarca olunca bende artık emin oldum . Herkese fotoğraf paylaşmiyorum ama yakınlarıma muhakkak mutluluğumu anlatırım asla duramam

Nazar değer evet bu gerçek. Ama birazda kader yaşadıklarımiz. Herşeyi insanların nazarina bağlamayın. Yakinlarimizla güzellikleri paylaşırız bu doğaldır. Bebeğinizin kaybı da bu yüzden olduğunu sanmıyorum.oyle düşünmeyin lütfen. Hayatiniz zorlaşır bu şekilde. Mutluluklar diliyorum

Bende ne zaman bir insan icin iyi diye bahsetsem, mok gibi bir hareket yapip hayal kirikligi yasatiyor, o yuzden kimseye iyi demiyorum mesela

Iyiyide kotuyude anlatmamak gerekiyor bence…

Birde artik insanlar olani anlatio gostermiyor zaten, olmayani gostermeye calisiyorlar. Kocasina kufrediyo paylasim yapiyor kocisim omrum
Cocuklarina kotu davraniyor ama gorsen her gun park bahce etkinlik.. bence bu tarz seyler ciddi mutsuz insanlarin isi..

Nazara inanirim ben, ama hic bir sey disardan gorundugu gibi degildir.

Mesela
Bi arkadasimin ablasi esiyle cok iyi anlasiyorlar saniyordum ve arkadasimda oyle derdi sureklikadin 20 yil sonra bosandi.. ne kadar mutsuz oldugundan bahsetti, hatta buyuk cocugu bosan demis.

Disi seni, ici beni yakar sozune iyi ornek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…