- 9 Nisan 2010
- 1.576
- 38
- 158
- 36
- Konu Sahibi ikitascorba
-
icimi sicacik tutan birisini tercih ederim dedin ya, benim karsima da gercekten yakisikli insanlar cikti. ha oyle kotu huylu insanlar da degil, gercekten efendi hos kisiler. Ama onlarla ciddi dusunmedim dusunemedim nedense. yani cekici geldiler ama icim isinmadi. Masumiyet yoktu yuzlerinde herhalde eksiklik oydu. nisanlim benim gozlerimin icine baktiginda yuzde 100 diyebiliyorum ki yuzum sivilce de dolsa, 100 kilo da olsam o beni halen sever. ki gercekten de oyle. bu arada yazdikca daha cok ozluyorum onu
böyle bişey yok
erkekler güzelliğe aşık olurlar, kadınlar bu yüzden makyaj yaparlar :97:
arkadaşım yorumuna lafım yok sadece ben son cümlene katılmıyorum..yani kadınlar erkekler için makyaj yapmaz..seni bilemem ama ben mesela bir erkek için asla yapmam..o makyaj eninde sounda çıkacak sonuçta:))kendim için yaparım ben..
Beni makyajlı halimle beğenen erkekle evlenmeye korkarım yahuher dakika makyajlı mı olcam evin içinde:44: Sadece güzelliğim süsüm için seviosa hiç sevmesin zaten
arkadaşım yorumuna lafım yok sadece ben son cümlene katılmıyorum..yani kadınlar erkekler için makyaj yapmaz..seni bilemem ama ben mesela bir erkek için asla yapmam..o makyaj eninde sounda çıkacak sonuçta:))kendim için yaparım ben..
her kadın bence kendi için yapıyo makyaj... ne için yapıyo? beğenilmek için...
bi erkek beni süsüm için sevmesin yazmışsınız ama erkeklerin çoğu belki de hepsi güzel, bakımlı kadın ister
kadın olmanın gereği bu erkek için süslenceksin o da aşık olcak, mutlu mesut geçinceksiniz :)
neyse konu dışına çıkmaya gerek yok:97:
Ben boyle insan fazlasiyla kiziorm.ne kadar sacma ve cahilce bi bakis acisi..bi insanin dis gorunumu ne kdr onemli olabilir ki hayatini birlikte gecirecek kadar inandgn guwendgn bi ruhu tasidikca..cok yakisikli olan biri olsa biri kimin yarina garantisi war ki?bi kaza gecirip basina birsey gelip tum guzellgni cekicilgni kaybetmicegnin garantisini kim werebilir?yada onuda gectim mutlu huzurlu olmak mi onemli yoksa yakisikli biriyle olmak mi?.. Mutlu olcgna inandiktan snra ,karakterine guwendikten sonra tipine guwenmesende olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?