Güzel olmasaydim keske........

açtığın konulara baktım hepsi aynı şeylerden bahsediyo ama hep bi çelişki var.. tarihler tutmuyo bi kere kafam karıştı neyse eğer sen gerçekten aşıksan seviyosan yani duygularından eminsen bu tarz çelişkilerede düşmessin.. hayat senin sen evlenicek sen aynı evi paylaşıcaksın yanına yakışmıyo diyenler değil.. ilk önce duygularından emin olmalısın..

Mesneviyi okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum...
Tabi ki direkt mesnevi sizin yüreğinize ağır gelebilir, piyasada daha net dille yazılmış tasvirleri var.

Biraz internetten araştırın ve muhakkak okuyun derim.

böyle bişey yok

erkekler güzelliğe aşık olurlar, kadınlar bu yüzden makyaj yaparlar :97:

her insanın görüşü bir değildir akadaşım..şimdiye kadar beğenilen olmuşsun belki buraya bir foto koysan seni değil nişanlını beğenen olacak daha çok..yani onu seviyorsan aklını bu tip konusuna takarak boşa moral kaybetme..ben daha güzelim o ise eh işte gibi anlamında cümlelerle küçük düşürme onu kimseye anlatarak..
bak bir kadın varmış çok güzelmiş ama cidden..kocasıda aşırı kilolu bakımsız gibi birşeymiş.karısının yanındada bayağı uyumsuz duruyormuş.herkes çevresinde amann senin gibi güzelim kız bunamı kaldı diyorlar yerin dibine sokuyorlarmış..kadın hiç aldırmıyormuş..o kadın demişki en sonunda dışa değil içe takıldım kaldım ben demiş..sende öyle ol..eksiklik yoktur mutlaka tamamlıyordur o seni..

böyle bişey yok

erkekler güzelliğe aşık olurlar, kadınlar bu yüzden makyaj yaparlar :97:

arkadaşım yorumuna lafım yok sadece ben son cümlene katılmıyorum..yani kadınlar erkekler için makyaj yapmaz..seni bilemem ama ben mesela bir erkek için asla yapmam..o makyaj eninde sounda çıkacak sonuçta:))kendim için yaparım ben..

Beni makyajlı halimle beğenen erkekle evlenmeye korkarım yahu her dakika makyajlı mı olcam evin içinde:44: Sadece güzelliğim süsüm için seviosa hiç sevmesin zaten

Beni makyajlı halimle beğenen erkekle evlenmeye korkarım yahu her dakika makyajlı mı olcam evin içinde:44: Sadece güzelliğim süsüm için seviosa hiç sevmesin zaten

yani bende bir boyalı yüz için gelecek olanı istemem..yani o benim o halim için geliyorsa ohoo bende ondan neler beklerim o zman:)) ben eski erkek arkadaşımın yanına gidiyorken bile kıyafet onu düşünerek asla seçmezdim güzel şık olmak için..zevkime güvenirdim.ne beni muttlu edecekse ogün onu yapardım yani ondan o arkadaşa hiç katılmadım ben..

canım aynen senin yaşadıklarını yasadım bende ruslara benziyorum genelde makyaj yapmam ama yapınca çok çok güzel olduğumu söylerler herkes hayran olur övünmek gibi olmasın yanlış anlaşılmasın tabi benimde peşimden çok koşan oldu aynen senin dediklerin gibi ama ben ne kariyer peşinde koştum ne bişey aptallık ettim tabi hemen evlendim bende eşimi görünce hemen kanım ısındı inan bana hemen evet dedim evlendim ama herkes eşimin bana yakışmadığını söylediler her yerde ve her zaman halada sen güzelsin o sana göre deil diyorlar ben üzülüyorum iananırmısın makyaj yapmayalı belki 1 sene olmuştur sırf böyle demesinler die birde eşimin mesleği sebebi ile çok çabuk çöktü herkes 28 29 yaşında diyor ki eşim 25 yaşında inasanın aklıda celiniyor emin ol irdeliyorsun yeri gelince eşini bende bir kaç kez oldu tabi sonra çok üzüldüm ve eşimin gönlünü hemen aldım ama sen bilirsin canım ya herkese kulak tıkayacaksın ya da bilmiyorum
şunu da söyleyeyim eşimin ailesi tarafından hep kıskanıldım istenmedim hatta güzel olduğum için onun basına bela açacagımı düşündüler hatta işe bile girip çalışamıyorum eşim kıskanıyor die umarım bunları sen yaşamazsın canım
ama şimdiki aklım olsa yüksek mevkide biriyle evlenir ve daha yakışıklı bir insanla evlenirdim hemde çalışlmama destek olan biriyle neyse ama eşimde iyidir saolsun
allah yazdıysa ne olursa olsun yazını değiştiremezsin canım bunu da unutma

aynen bende çok dikkat çeken biriyim anneannemin anneannelerinde de rus var eşim de bana nazaran daha az dikkat çeken aşırı yakışıkllılığı olmayan bir adam ama yakışıklı standartların üstünde yinede sakalııyken ama benim gözümde dünyalar yakışıklısı karakteri sağlam kariyerli bir adam vede ona deliler gibi aşığım ve seviyorum kafamda da hiç soru işareti yoktu evleniceğim zamanda ama senin soru işaretlerin var ve milletin lafına bakıyorsun zaman zaman banada söyleniliyor topuklularla eşimden de uzunum ama hiiiç umrumda değil okey benim gururum okşanıyor belki ama gram etkilenmiyorum ama snein etkilenmen aradığın adamın o olmadığı anlamına geliyor belki egonu şişiriyorsun onunla çünkğ güzel insanların egosu biraz yüksek olur eşinin ondan az yakışıklı olmasını da içten ister kabul edelim ama aşk yoksa o da olmaz ama bence yazdıklarına göre aradığın adam o değil yoksa kimseyi umursamaz hayatına bakarsın elektrik enerji ve etkşlenme meselesi bu o olduktan sonra sen dünyalar güzeli ol sevdiğin adam dünyalar çirkini olsun umursamazsn sana en yakışıklı adam olur unutma güzellik geçicici karakter baki kalıyor.....

her kadın bence kendi için yapıyo makyaj... ne için yapıyo? beğenilmek için...
bi erkek beni süsüm için sevmesin yazmışsınız ama erkeklerin çoğu belki de hepsi güzel, bakımlı kadın ister
kadın olmanın gereği bu erkek için süslenceksin o da aşık olcak, mutlu mesut geçinceksiniz :)

neyse konu dışına çıkmaya gerek yok:97:

Tabiki o yönü de var ama bizim demek istediğimiz önce kendimize güzel görünmemiz.Şahsen ben ilk önce kendim için makyaj yaparım,evin içinde olmama rağmen rujlayım hatta şuan :) etrafı tarafından beğenilmek tabiki her kadın ister.ama önce kendisi......öyle olmalı yani.

arkadaşım madem kendi adıma konuşayım belki konu dışınada çıkılmaz sende kendi fikrinde bende kendi fikrimde kalırım:)ben yine baştaki yorumum gibi düşünüyorum..yani beğenilmek için asla yapmam bakımımı makyajımı..erkeklere belki dediğin gibi makyajlılar cazip geliyordur fakat ben bunu düşünerek hareket etmem..ilk yorumdada demiştim hatta eski erkek arkadaşımın yanına bile onun için yapıpta gitmedim makyaj..yani ben beğenilmek için yapmam..
Ladyevil'e katılıyorum birde..yani aynı düşüncedeyiz..gün gelir dışarı en doğal halimle çıkarım ama ogün evin içinde makyajlı olurum..yani kendim için yaparım ben neyapacaksam...

Son düzenleme:
nişanlılık sürecinde onun size yakıştırılmadığını düşünmeye başlamışsınız bile..
güzeliik tabağa konulupta karın doyurmaz önemli olan insan olması derdi canım annem!

anlıorum cnm. benide çok etkiler insanların yorumları. hemen kafama takılır. ama gerçekten seviosan boşver insanlar ne derse desin. önemli olan senin ne hissettiğin. istersen biraz süre ver kendine ve ilişkine:26:

vay bee bence bizde de tam tersi bir olay var ve ben kimi zaman depresyonun diplerinde yüzüyorum.Şans meselesi ..Sen kendine güvenmiyorsan,içinde şüpheler varsa daha iyisini bulurum diyorsan git bul.Yazık etme o çocuğa...

Bir ela göze bakar yanarsın, o bir hayaldir gerçek sanarsın; bir al yanağı öper doyarsın, o bir topraktır mahbub sanarsın; bir sarı saçı okşar kanarsın, o bir gölgedir varlık sanarsın.. (Hz. Mevlana)

en sinir olduğum şey şu insanların lafları
güzellik /çirkinlik sende bi takıntı olmuş
bu yüzden çevrenin bu yönde telkinleri olsa da sen bunu bir kat daha kafanda büyütüyosun.
her şey güzellik değil ki.
kalpleriniz uysun.
kim ne dicek diye düşünüp durma kimsenin ağzına bakma
onunla mutluysan elalemi dinleme ve bu konuda yorum yapmamaları konusunda uyar,göndermeler yap.
onu sevdiğini ve artk bu tip meselelerden uzaklaşmak istediğini kabul ettir ki aynı şeyler dönüp durmasın.
yoksa kafanı karıştırıp nişanına filan sebep olurlar maazallah
bırak elin ağzını torba gibi büz takma kafana.
sen ve nişanlın her şeyden önce insansınız.
Allahın yarattığı her şey güzeldir.....

Son düzenleme:
Güzellikle çirkinlikle mutluluğun ne alakası var? Tipini beğenip, kişiliğine bakmadan gidip evlenenlerin sonu çok mu iyi oluyor sanki? Tatmin etmeyen evlilikler, aldatmalar, kopukluklar... Siz yanınızdaki insanın değerli olduğunu düşünüyor musunuz? Evetse, gerisi kuru gürültü. Dünyanın en çirkin adamıyla birlikte olsanız ne olur, onun içinde bir hazine gizliyse, sizi kimsenin edemeyeceği kadar mutlu ediyorsa, müthiş bir kişiliği varsa... Zaten ben hiç anlamam güzelliğiyle böbürlenen insanları. Sonuçta tip elimizde olan bir şey değil. Yani güzellik bizim bir başarımız değil ki ondan kendimize pay çıkarıp, övünüyoruz ama maneviyatımız elimizde, asıl ona bakıp, değer vermek lazım.

Kendimden de örnek vereyim yeri gelmişken. Eşimle hayat tarzlarımız o kadar farklıydı ki, ona aşık olduğumu, daha sonrada ilişki yaşamaya başladığımızı öğrenen bütün çevrem şok geçirmişti. Çoğu bana yakıştırmamıştı. Oysa onun hayata karşı olan güçlü ve mantıklı duruşundan, sevgi dolu kalbinden, kendine belirlediği amaçlar için savaşmasından ve bunu da kimseyi incitmeden yapışından, dürüstlüğünden öyle etkilenmiştim ki, hiç umrumda olmamıştı kimin ne dediği. Şimdi beni eleştirenlere bakıyorum, hepsi o limandan bu limana sürüklenip hala mutluluğu arıyorlar. Bense çoktan buldum ve tadını çıkarıyorum.

Kesinlikle arkadaşıma katılıyorum,yaşlandığımız zaman güzellik/yakışıklılık mı kalacak?Bunlar kalıcı değil geçici özellikler.Önemli olan kalbin güzel olması,eğer size değer veriyorsa ve sizde ona değer veriyorsanız kimsenin düşüncesi önemli olmamalı.Farkettiğim kadarıyla sen bunu kafana takmışsın,aklın karışmış,eğer gerçekten seviyor olsaydın kafana takmazdın diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…