Güzel olmasaydim keske........

Böyle düşünmen bile yanlış.. milletin lafı ile insan sevdiğinden nasıl soğur hele de bu dış görünüş meselesini konu eden o basit kafaların görüşüyle nasıl etkilenirsin anlamış değilim valla! demekki tam anlamıyla sevmiyorsun. yani kötü bir huyu ortaya çıkar affedilemiyecek bir geçmişiyle karşı karşıya kalırsın ozaman tabiki dışardan farklı düşüncelere fikirlere ihtiyaç duyabilirsin akıl alabilirsin onlardan.. hayatını etkileyeceğin bir konudur çünkü o konular ama bu konuyu ciddiye alıp sorun etmen çok garip geldi bana..

Kaldıki insan kendini Kaf Dağı'nda görmemeli hani bir söz vardır ya bu konuya cuppppp! diye oturan
''Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter güvenme servetine bir kıvılcım yeter.''

Ha bu arada beni de isteyen birçok damat adayı, okulda sayısını hatırlamayacağım kadar birçok erkek, sevgili olmak adına teklif getirdi. ımmmmm ozaman ben de latin kızı mı oluyorum hani şu kıvrımlı esmer hatunlardan

(bu topic gözüme çarptı yorum getirmeden edemedim karakterini oturtmayanlar dış görünüş beğenmiyor ilginç! )

ben sevgililerin herzaman bırbırıne yakıstıgını dusunurum.oyle birseykı sankı o bızım ıcın yaratılmıs ve gıdıp bıluyoruz bırbırımızı.ne yakısıklılar guzeller var hos ama ıcı boşş...içinizde aşk varsa gerisi yalan uzulme

imzamı atarım . . .​

kimine göre güzelliktir kimine göre değildir. benimde bi taraf rus bi taraf trakyalı
en azından sarı saç mavi göz dikkat cekiyor evet bu konuda seni çook iyi anlıyorum

benim sevgilim benden yaş olarak büyüktü, esmer kara kuru çirkin bir adamdı
ama öyle aşıktım ki ona...
ee ama ne oldu? yok uymazmış yok şuymuş buymuş... ne yapıp ne edip ayırdılar bizi

başka biriyle tanıştım sonra, çok da yakışıklı bir çocuktu, bütün arkadaşlarım eleştirdi, neymiş efendim tiyatro bölümündeymiş, olmazmış, geleceği parlak değilmiş, hatta bir arkadaşım gidip anneme yetiştirdi, farklı bir nedenden bitti ama onu da kimse onaylamadı

şimdi eşim, benden 10 yaş büyük, çirkin değil bence gayet hoş, bununda yaşına taktılar, daha önce evlenmiş olmasına taktılar... hala her gören eleştiriyor
dahası ben eşimle biraz da aile baskısıyla evlendim... ben çok mutluyum ama insanlar birtürlü memnun olmuyor

bu yüzden takma kafana kimseyi, sen mutlu olacak mısın onunla? bunu düşün sadece

bence siz o kadar pofpoflanmaya alışmısınızki nişanlınızı seçerken bile buna göre hareket etmişsiniz

gerçekten aşık olsan başkalarının görüşü önemli olmaz dı

Son düzenleme:
Mecnun'nun halini gorenler Leyla'yı hep merak edermiş..Bir gün 'işte geliyor Leylam' demiş Mecnun.Herkes merakla dönmüş bakmış.Görenler şaşırmış 'bu muydu senin güzeller güzeli Leylam dediğinin' demişler.Kimse beğenmemiş Leyla'nın kara kuru halini..
Mecnun'un bunu söyleyenlere cevabı size de gelsin:
''Siz gelin birde Leyla'yı benim gözümden görün..''
Umursamayın çevrenizi.Zaten çok yakışıklı olmasada insana sevdiği gözüne en yakışıklı görünür bence.
İnsan güzel/yakışıklı diye aşık olmaz.Aşık olduğunu güzel/yakışıklı görür..

Güzel yüze üç günde doyulur, güzel huya kırk yılda doyulmaz derdi rahmetli annem. Çok güzel olabilirsiniz ama ruhunuz güzel olmadıkça mutlu olamazsınız. Zamana ve yaşananlara yenik düşebilir güzellik.Hastalıklar olur,kazalar olur herşey insanlar için.İleride bu kadar güzel olmayabilirsiniz.Aynı şey evleneceğiniz insan içinde geçerli. Tabi gönül görüntü uyumlu olsun ister ama abartmamak lazım.Bir yastığa baş koymak için öncelikle her iki tarafında kişiliği yeterli olmalı diye düşünüyorum.Biraz da hayat konusunda master yapmayı düşünmelisiniz bence.

Ben bunun önemli bir sorun olmadığını düşünüyorum.
Sevseydin,aşık olsaydın sana dünyanın en yakışıklı,en çekici erkeği olarak görünürdü.

bu söylediğinize kesinlikle katılıyorum. kendimden örnek vericek olursam. sevgilimle ilk çıkmaya başladığımız zaman sıradan biri gibi görünüyordu tip olarak. hoşlanıyordum filan ama başka erkeklerden tatlı bulmuyordum mesela. ama şuan dünyanın en yakışıklı erkeği o benim gözümde. hemde her haliyle. en tipsiz haliyle bile bana yakışıklı görünüyor..

arkadaşım sen gerçekten sevmiyorsun.

aynı durumu yaşayan var mı aranızda diyerek sonlandırmışsın yazını,
elbet vardır. oldukça insani içsesler çünkü. fakat düşüncesi sana yakın olanların sana bir katkısı olmaz.
herkesin konuları algılayışını kendi hayatı belirler. konu birbirine yakın olsa da tepkiler birbirinden uzaktır.
kimseyi takmadan nasıl yol alırım diye sormuşsun. kimseyi takmadan yol alamazsın.
etrafındakileri takarak birlikteliğini sürdüreceksin. veya sürdürmeyeceksin. grisi yok bence bunun.

Seviyorum,aşığım diyebilecek insan bulmak ne büyük nimet farkında mısın?
Güzellik dediğin şey alışınca göze görünmez olur,kimse sırf güzelsin diye ömür boyu prim vermez sana.
Bu yüzden yüzü değil kalbi güzel olanla evlenmelisin.
Erkek arkadaşıma yabancı gözüyle baksam vayyy ne yakışıklı erkek demem herhalde ama benim için dünyadaki tek erkek. Böyle hissedersen seviyorum de olur mu,gerçekten sevenlere hakaret olmasın.
Sen tavrını koysan kimse ağzını açamaz,nişanlın için çok üzüldüm.
Allah'ın verdiği güzellikle övünüp Allah'ın yarattığı bir başka insanı görünüşü için yadırgayamazsın; günah...
Hem beşik kertmesi olduğunuzu okumadım,nişanlanmadan önce görmedin mi sen bu adamı?
Ne diye günahına giriyorsun?

20 yıl sonra ne senin güzlliğin kalır ne onunki.. önmli olan adamın ruhu tabikii.. ama fizik önemli değil diyende yalan der. önemli olan senin beğenmen yüzüne baktığında için ısınmalı. sen onu erkek olduğu için o senin kadın olduğun için seviyor bir anlamda. herhangi bir arkadşn değil. baktığında birşeyler titremeli ruhunda. ama.. dediğim gibi ufacık bir tebessümü mimiği vs de olablr bu. sen beğeniyorsan kimseye ağzını açtırma derim. benm sevglm bence dünyanın en yakışıklı erkeği.. herkese göre öylemidir? tabiki hayır.. ama benm için öyle. biraz da duygu karmaşası yaşıyorsn sanırm.

Son düzenleme:
sende o insanlara sunu cevaben soyle:
ben goruntuden cok insanin yuregine karakterine vs bakarim.
goruntu de ibaret degil hersey onun herseyi guzel,dis gorunusu onemli degil dediginde zaten bunu diyenler kendileri utanir.
dert ettigin seye bak. :)

Seviyorum, asigim diyorsun ama
gercekten asik olan insan böyle seyleri kafasina takmaz ki.
benim esim icin baskalari bu tür bi yorumda bulunmaya cesaret edemezdi,
eden olsaydi alnini karislardim. Bu kadar basit

banane milletin ne düsündügünden, kalbi bana yakisiyor mu, bana deger veriyor mu, adam gibi adam mi?
mühim olan seyler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…