Güzel Olan Herşeyin Patisi vardır :) Hayvanseverlerin Geyik Topiği!

Patili Evladınız Var Mı?

• Ankete Katılan
    628
1 oğlum var. eve gidiş yol üstümdeydi. 5 kardeşlerdi. ama içlerinden birini sahiplenmek kalan dördünü sokakta bırakmaya vicdanım elvermediği için ve 5 ine birden bakamayacağım için de hiç almadım. gelip geçerken baktım sevdim besledim. zaten balıkçıya volta atmışlar balıkla besleniyorlardı. sonra günden güne yavrular azaldı. ya birileri almış, ya araba ezmiş ya hastalıktan ölmüş. işte o 5 bebekten tek kalan benim oğlumdu :) ağır hasta olduğu için balıkçı veterinere bırakmış. ben de almak istediğimde 300 liraya yakın hesap çıkardılar bana ve ben o şekilde ödeyipte aldım eve götürdüm. evlendiğim için babam bana bırakmadı oğlumu onlarla yaşıyor ama devamlı gidip görüyorum. hatta gidip benjamin hamileyim hadi iyisin sana kardeş geliyor dedim :) instagram hesabımız da var bakmak isterseniz eğer benjaminkral

Kedim Mırıl Melek oldu .. 1.bucuk 2.aylık bir dişiydi...çok kötü bi halde buldum görünce şoka girdim iki büklüm kasılmış haldeydi felçli sandım .. çocuklar haftalardır bu durumda bağırdığını söyledi . Besleme yapmıştım yanımda makarna vardı kokusunu alınca elime yapıştı doya doya suyunu içti ve başını koluma yasladı öylece .. iki gün geçici yuvadaydı yemeden içmeden öyle duruyor muş veterinere götürdüm ..Günlerce aç susuz kaldığı için Travmatik Kör olduğunu öğrendim doğuştan da omurgasında anormalite vardı .. Kalsiyumla beslersem gelişmesinde düzeleceğini söylediler .. Eğer kediyi istemiyorsam Barınağa göndereceğini belirttiler .. Barınaklar toplama kampı Ya Uyuturlar ya acı içinde bi kenara atarlar .. Ben alırım dedim emin misin bakımı sorumluluk ister dedi .. yinede almak istiyorum dedim .. kör olduğu için önüne koymak gerekiyordu yemeğini o yüzden geçici yuvada yememiş .. ezme mamayı iştahla 3 gün boyunca yedi sonraki günler yemedi bende tavuk suyunda makarna balık ciğer vs yaptım .. Akladım pakladım evin içinde serbest bıraktım ..Kolumda yatmalar bana sürtmeler azıcık sevince Mırıl Mırıl ses vermeler ... zaten ismi de ordan geliyor biraz sevince mırıldaması o kadar sevgiye aç bir yavruydu ki .. iyiydi umutluydum düzeliyor dedim bi gece içerden miyavlama sesi geldi odanın her yerine baktım yok.. halının ucuna kenetlenmiş kriz geçiriyor denge sağlayamıyor .. kaldırıyorum düşüyor adım dahi atamıyor .. ertesi gün veterinere götürene kadar hep uyudu .. tüm kan depoları boşalmış bi kaç gün klinikte kalsın dediler acı haberde dün geldi ...Burası dünya burası bu kadar işte

cok uzuldum..
basiniz sagolsun
elinizden geleni yapmissiniz takdir i ilahi

Ah kuzummmm başınız sağolsun çok üzüldüm elinizden gelenin fazlasını yapmışsınız içinizi ferah tutun ne olur

Bir kedim vardı şimdi yaşıyorsa 10 yaşında olmalı iki yıl önce yeni evimize taşındık ve maalesef kayboldu bir daha da bulamadım kuzumu.
Annesi olmuş 2aylikken hasta bir halde bana gelmişti geceleri kalkıp biberonla besledim büyüttüm o kadar dayanıklı bir kediydi ve aramızdaki bağ o kadar güçlüydü ki gençlik hastalığı son evresinden yaşama döndü ;(
Hamile kaldım oğlum oldu o zaman bile bırakmayı düşünmemiştim cevreme rağmen ama maalesef kaybettim pan'imi

İki nesilden yavrularıyla beraber 10 tane kediden oluşan sokakta bir grubum var. 1 aya yakındır her akşam besliyorum konserve mama ile, anne zayıf ve sütü olsun diye. Ama dün yine her iş çıkışımda olduğu gibi yanlarına gittiğimde içlerinde en sıcak kanlı, oyuncu ve bana ilgi gösteren kediyi bir arabanın ezdiğini öğrendim, ne diyeceğimi bilemiyorum. Normal bir sokak orası, ne aceleniz var, bu ne dikkatsizlik, ne yapmaya çalışıyor bu insanlar anlamıyorum...

Henüz 3 günlük kedi annesiyim bende yıllarca sokaktaki kedileri besledim hep, alerjik bi bünyem olduğu için eve almaya cesaret edememiştim hiç ama oğlumu görünce kıyamadım sokağa bırakılacaktı. henüz 6 haftalık kendisi şımarıkmı şımarık bi erkek tepemizde geziyo bütün gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…