Güzel Olan Herşeyin Patisi vardır :) Hayvanseverlerin Geyik Topiği!

Patili Evladınız Var Mı?

• Ankete Katılan
    628

Böyle olmaz foto isteriiiiiiizzz.

Su an bacagimin uzerinde yattigi icin kismi felc gecirdigim bir minik kizim var o rahatsiz olmasin diye lavaboya bile gitmiyorum insallah cisi gelir yarim saate yoksa benim durum fena benim kizim ev yemegi yemez, tavuk ve balik dahil.. nd dusuk tahilli mama kullaniyorum somonlu ve kuzulu, tuyleri ve kilo alimi sahane masallah. Bir de gourmet perle yas mama yer kendisi onun haricinde altin suyuna batirilmis mama getirsen agzina koymaz.. en sevdigim ozelligi butun gun uyuyup tam biz yattigimiz sirada agzina alip getirdigi faresiyle “ee hadi oynamiyor muyuz buraya oturmaya mi geldik elleri goremiyorum” dercesine miyavlamasi bakti ki kalkmadik beni isira isira itekleyip yatagin ortasina serilmesi ve bunu iki gecede bir yapmasi adini karabasan koymaliydik

2 kedim maalesef melek oldu. Bir tane 3 yaşında kedim geçici bir süreliğine babamda, benden daha çok seviyor babamı doğum izni sürecinde kayınvalidemlerde kaldığımız için Pıncırımı maalesef buraya getiremedim, tüy sorunundan dolayı. 3 tane de tüysüz kedimiz var, 1 baba ve 2 tane kızları. Sokakta beslediğimiz 10larca kedimiz var :) balığımız ve leopar gecko kertenkelelerimiz var :) şimdilik bu kadarlar :)

Benimde çenesi düşük bir muhabbet kuşum var ama şuan fotoğrafı yok bi ara yayımlarım

Geçen bir kedi gördüm sokakta. Rüyalarıma girdi. Neden alip götürmedim eve hala üzülüyorum. Çok çok fazla güzeldi. Fotosunu atardim atmayi bilsem

Bak bunu yazinca aklima geldi, iki senedir bir bardak suyu tek basima ictigimi hatirlamiyorum ne zaman bir bardak su alsam o kafa hep bardagin icinde arkadas ben senin mamani yiyor muyum

benım bır donem evın ıcınde kedı, bır balkonda cıvcıvken aldıgım sonra horoz olan, dıger balkonda tavsanlarım yavruyken aldıgım sonra damızlık olan...
ve akvaryumda balık
bunların hepsı aynı anda oldugu donemde oldu...

en cok besledıgım kedı oldu, sokaktan kurtardım hayvanları hep. bırtek tavsanla cıvcıvlerı satın aldım oda şöyle oldu ...cocugun tekı satıyordu boyamıstı salak sacma ezıyet hayvana,
elınde 5 cıvcıv 2 tavsan vardı hepsını ben aldım. baskasına gıtse ölurler satan bıle ne sebeklıkler yapmıs hayvanlara dedım aldım hepsı yavruydu...
cıvcıvler horoz oldu ibiklerı cıktı tavsanlar buyudu damızlık oldu koyun gıbı kocaman oldular baktım dunyayı yıyorlar ev kucuk gelıyor horozlarıda tavsanlarıda cıftlıgı olan amcama verdım cıftlıkte kendı ecellerıyle ölene kadar ıyı sartlarda yasattım.

kedılerıde hep sokaktan edındım bırı yavruydu babası yıcektı agzından kurtardım . bırı cok yağmur yagıyordu sokakta pusmustu aldım oyle oyle 5 farklı kedı besledım

suan ankara van kırması bembeyaz guzel bır kedım var 12 yıldır bende kulakları duymuyor genetık olarak oyle olurmus ankara van kırması kedılerde
onunla da tanısma hıkayem de soyle
bır pet shopun önunden gecıyordum ıkı doberman kopek arasında bu kedı 2 haftalık daha nasıl mıyavlıyor nasıl kucuk
gırdım ıcerı dedım nıye ıkı kopegın arasında kedıyı nıye ayrı bır yere koymadınız veya neden kopeklerın patısını sokabıldıgı buyuk genıs kafese soktunuz nıye bu ezıyet daha yavru bu

satın aldım kurtardım kedıyı . bırde kansermıs rahım kanserı . rahmı alındı yasamaz bukadar ugrasma maksımum 1 ay omru var dedıler 12 yıl yasadı sevgımızle yasattık kac kere amelıyat oldu kac kere ölumden döndu ... benım canım o evımızın pişosu :)

Balkonumda ve bahçemde mahallenin tüm kedilerine bakıyorum neredeyse :) Hepsi bana alıştı, yavrular büyüdü ısırmalık oldular Evimde beslediğim tek canlı eşimin akvaryumundaki balıklar Şimdi balkonda takılan kediler için yuva yapacağım malum kışa hazırlık Hatta bilginiz olsun çok uygun fiyata kedi evleri vb malzemeler satılan bir site vardı isim verebiliyor muyum bilmiyorum. İlk fırsat alacağım bir iki ev.

Geçen bir kedi gördüm sokakta. Rüyalarıma girdi. Neden alip götürmedim eve hala üzülüyorum. Çok çok fazla güzeldi. Fotosunu atardim atmayi bilsem
Burada cevapla yapıyorsunuz ya, altta dosya yükle diye bir tuş, onunla ekleyebilirsiniz.

Ya da resim başka yerde açık ise, kopyala- yapıştır yöntemini de deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…