Güzel Olan Herşeyin Patisi vardır :) Hayvanseverlerin Geyik Topiği!

Patili Evladınız Var Mı?

• Ankete Katılan
    628
King charles cinsi sokakta bulup sahiplendiğim bir köpeğim vardı. Tasma ile dolaştırırken boynu çok sıkılmasın diye açtığım birgün yavaş yavaş yürürken gözümün önünden koşarak uzaklaştı ve bir daha bulamadım. Adamın biri sokakta oynayan çocukların elinde görüp 10 lira sıkıştırıp arabaya attığı gibi götürmüş köpeği ben feryat figan dört koldan boş yere gece yarılarına kadar aramışım haberim yok tabi.. sonra birgün bir telefon geldi benimle beraber köpeğimi arayan bi arkadaştan

Bizde çok istedik ikinciyi ama bizim ki kabullenmedi. Getirdik kavga etti. Çok bencil.
Allah Allah niyeki acaba? Bizim oncedende vardi kiz:) yanina erkek tavsan almistik ve mutlu son:) bissuru bebisleri olmustu:) sonradan gelen cok yaramazdi her yeri kazardi evdekinide kendine benzetmisti:))simdikiler iki kiz neyseki daha uslular:))

Iran kedisi sahiplencem bi arkadaş vesilesiyle

Bakiminin çok zor oldugu söylenir çok tüy döküyormuş

Bilgisi olan var mi ? Çok tüy döker mi ?

Sahiplenip tüyü yüzünden birakmak istemiyorum.yada tüyü daha az dökülen bi kedi cinsi varmidir ? :)

Eskiden kuş ve kedi çok besledim. Şuan malesef yok oğlum büyüsün yeniden kedi beslemeyi düşünüyorum. Şimdilik sokaktakileri sevip besliyorum.

Günaydın. Büyük oğlanın çenesinde kedi aknesi olmuş dün severken fark ettim. Gri olduğundan çok belli olmuyordu. Akşam veterinere götürücem ilerlemeden, sanıyorum ki ciddi bir şey değil.

instagramda takip ettiğim birininde kedisinde geçmek bilmeyen aknesi var. inşallah kolayca geçerrrr, üzüldüm çok :cry:

benimde 5.5 aylık dünya güzeli bir dişi kedim var. Arkadaşımın bahçesine yavrulamış annesi ama bebekler 1 aylıkken köpekler tarafından parçalanmış. bende sushiyi alıverdim. Önce royalcanin sonra proplan şimdi de matisse kullanıyorum. Arada da yaş mama. haftada 1 yumurta sarısı yiyor hanfendi bayılıyor :)))) Çok yaramaz şimdilerde büyüdü de azcık uslandı. Herkes pabuçu dama atılacak diyor çünkü kardeş geliyor kızıma hamileyim :))) Ama ilk gözağrım o benim, birde anlamış gibi buara peşimden ayrılmıyor karnıma yatıp gırıldıyor şapsik :))))))))

hamilesin ve kedinden vazgeçirmemişler seni harikaaa:sampiyon:

nefret ediyorum onları ne var canım sokakta yaşar salıver diyenlerden. Bebegini sağlıkla kucagına al inşallah, kedisle birlikte çok mutlu büyüyecek zaten :KK73:

Site güvenliğinin kapısında sürmeli gözlerini gördü eşim. Assos'ta karavanda yaşadığımız için zaten bir arayış içindeydik hemen aldık. İlk günler çok usluydu lakin artık yaramazlığın cılkını çıkardı. Kafasını koparmamak için çok müdahale ediyorum(şaka ama şimdilik şaka). Şunu da unutmamak lazım siz önlem almaz iseniz etrafı kırıp dökmeleri gayet normal. Kendi eksikliğinizi (önlem almamanızın) faturasını karşı tarafa çıkarmak doğru değil. Yaşaya yaşaya nasıl önlemler almamız gerektiğini öğreniyoruz. Bu sayede zararlar min. seviyelere iniyor. 2.5 aylık diye almıştık ama 6 aylık gibi şu anda. Tahminim 4 aylık olmalı.
İlginç bir özellik değil aslında ama tüm gün uyuyup gece sabaha kadar gezmesi en sinir olduğum huyu. Bir de su ile bu kadar yakın bir kedi daha görmedim. Son bir ilginç özellik daha çok güzel sırt

Leşleri : 20 cmlik bir çıyan, sayısız akrep, sayısız sinek, sayısız çekirge
Arkadaşları : kendinden büyük kediler (hepsini döverim edası var), en iyi arkadaşları ne olduğunu henüz çözemediği ve zarar vermediği kurbağalar.
Kovalayıp ta yakalayamadıkları : Sincaplar, gerçi yakalamasın diye de elimizden geleni yapıyoruz.

Bu arada ismi çok klasik oldu ama Duman. Gün içinde ilginç bir karesini bulursam yayınlayacağım.

Derken karavanın tepesine çıkmış az önce, inmek içinde kapısına yapışmış kalmış, buyrun bu da fotoğrafı.

Eki Görüntüle 2190607

"Kazen" ve alıntılı mesajımı görünce okumadan :silah::KK57: böyle oldum :confused: neyse ki çok güzel bir konunun içindeyiz de ceza, ban falan yok:KK24:

Ennn çok sevdiğim kedi ismidir Duman :KK36: siyahbeyaz kedim olmasına ragmen Duman ismini koyamadım eş durumundan kaynaklı ama olsun napalım.

Amaaa Duman'ın dışarda gezip hemde kaybolmamasına hayret edip aynı zamanda çok sevindim. Ama bu nasıl olur ? diye sormak istiyorum K Kazen . :KK35: ben balkona çıktıklarında bile korkuyorum, fileyle çevirdik balkonu ona ragmen gözüm üstlerinde hep. Gerçekten doğayla iç içesiniz ve oda etrafınızda mı ben mi yanlış anladım.

Şişko ile sıska , çıtırcık ile kıtırcık isimli 4 tane balığımız var sadece patisiz ama olmaz mı :KK70: Kedi köpek bakmak maliyetli işler ne yazık ki....

Olur olmazz mıı :KK36: biraz maliyetli evet bunu çok kabul ediyorum :confused:

Keşke olsaydi dün gece bile rüyama girdi okadar tatlı bir kedim vardiki

Ozamannn rüyalar gerçek olsuunnn. Sokakta seni bekleyen bir minnoş vardır bence şansını dene kandır evdekileri :KK73:

muhabbet kuşum vardı. sağolsun o kadar uyarmama rağmen balkon dahil tüm kapıları açan babam yüzünden uçtu gitti.

Ben çocukluğumdan beri hep muhabbet kuşu besledim, sanırım 15 tane olmuştur. Hemde 1 tanesi 8 sene yaşadı bizimle. biz onu vermek zorunda kalmıştık ve o 2 sene daha yaşadı o evde, kuşlarıda çoook severim.

16 yıl oğluşuma baktım cnm kedim benim böbrek yetmszliğinden öldü kuzum. 3 yıl oldu hala toplayamadım kendimi çünkü hem arkadaşım hem oğlumdu. Kendimi toparladığımda hemen sokaktaki yavrulardan alıcam:KK200:

çok üzüldüm...
inşallah yeni bir kedi alırsın, onun eksikliği kapanmaz yeri dolmaz ama yinede sana iyi gelir. :KK36:
peki böbrek yetmezliği yaşamasındaki sebep neydi acaba ? yani mamadan kaynaklı mı sudan mı varmı böyle bir sebebi ? kedilerim için endişeliyim de önlem olarak neler yapmalıyım diye merakımdan soruyorum.

King charles cinsi sokakta bulup sahiplendiğim bir köpeğim vardı. Tasma ile dolaştırırken boynu çok sıkılmasın diye açtığım birgün yavaş yavaş yürürken gözümün önünden koşarak uzaklaştı ve bir daha bulamadım. Adamın biri sokakta oynayan çocukların elinde görüp 10 lira sıkıştırıp arabaya attığı gibi götürmüş köpeği ben feryat figan dört koldan boş yere gece yarılarına kadar aramışım haberim yok tabi.. sonra birgün bir telefon geldi benimle beraber köpeğimi arayan bi arkadaştan köpeği bulduk gel al vs. Bir gittim baktım uzaktan yakından alakası olmayan İspanyol cocker bir yavru tinerci bir çocuğun elinde bir sağa bir sola gezdiriyor hayvanı onu da ordan aldığım gibi geldim eve giden geri dönmedi belki ama 5 yıllık arkadaş hala benimle ha hala çişini nereye yapacağını bilmesede sorun yok 3 çocuğum ve bir köpeğimle mutlu mutlu yaşıyorum şu an...

Eklentiler

• DCC31A7A-B489-4A73-B48A-AFD408BECBBF.jpeg
    DCC31A7A-B489-4A73-B48A-AFD408BECBBF.jpeg
    39,6 KB · Görüntüleme: 47
Allah Allah niyeki acaba? Bizim oncedende vardi kiz:) yanina erkek tavsan almistik ve mutlu son:) bissuru bebisleri olmustu:) sonradan gelen cok yaramazdi her yeri kazardi evdekinide kendine benzetmisti:))simdikiler iki kiz neyseki daha uslular:))

Bizimki erkek gelende yavru erkekti heralde rakip gördü :KK70:

bizim de köpeğimiz var :KK200:cok tatlı iki yasında bir golden retriever cinsi erkek. ilk alındıgı zaman ben burada degildim, kardesimle beni havaalanından almaya geldiler, eve girdigim zaman yatagında gördüm minicikti avuc ici kadardı, sonradan öğrendik ki bize 2 bucuk aylık dedikleri sadece 1 bucuk aylıkmıs, cunku cok minikti ve aldıktan sonraki sürecte maalesef bir sürü hastalık yasadık.. neyse ki yasama tutundu ve su an sapasağlam:nazar: babam aldıgınız yere geri götürün evde köpek olmaz vs söylendi bayagı ama su an en cok da o seviyor
çok ilginc bir özelligi yok ama onu ben büyüttüğüm için bütün bebeklik dönemini benimle gecirdi ve direkt huy olarak benim köpek versiyonum diyebilirim :KK70: eve girince bunalıma giriyor, hep dısarı cıkmak istiyor, arabada gezmeye bayılıyor ve hep yemek istiyor ama insan yemegi kendi mamasını zorla yediriyoruz :kk77:

merhaba,
bir siyam kedim var adı gofret kendi de tam tatlış :) 5 aylık henüz, 2 de çocuğum var bu arada inanılmaz güzeliz yaa, resmen konuşucak utanmasa :) sürekli sitem sürekli sev beni mırnavlamaları :):)

Balkonumda ve bahçemde mahallenin tüm kedilerine bakıyorum neredeyse :) Hepsi bana alıştı, yavrular büyüdü ısırmalık oldular :KK68: Evimde beslediğim tek canlı eşimin akvaryumundaki balıklar :KK70: Şimdi balkonda takılan kediler için yuva yapacağım malum kışa hazırlık :KK9:Hatta bilginiz olsun çok uygun fiyata kedi evleri vb malzemeler satılan bir site vardı isim verebiliyor muyum bilmiyorum. İlk fırsat alacağım bir iki ev.

özelden yazabilirsin ihtiyaçım oluyo sokaktakiler için:KK54:

Ayy açık renk koltuk mu o? Zor olmuyor mu? Benim de krem rengi ama şu an sarımtrak oldular yıkatıcam :KK70:

krem mi :eğlence: benim koltuklarım aldığımda griydi şuan sanırım kırçıllı beyazlı bi rengi var, firmaya şikayet edeceğim rengi bozuldu diye :KK53:

özelden yazabilirsin ihtiyaçım oluyo sokaktakiler için:KK54:

krem mi :eğlence: benim koltuklarım aldığımda griydi şuan sanırım kırçıllı beyazlı bi rengi var, firmaya şikayet edeceğim rengi bozuldu diye :KK53:

Yürek yemiştim o gün heralde :KK70: gjjhvgnkkkbvhjkhgvj vallahi değiştirmeye de gücümüz yok herşey ateş pahası amann diyorum zamanı gelince hallederiz. Allah büyük. Bu arada o akne siyah beyaz kedileri olan instagram kullanıcısında mıydı? Smokin cinsi kedileri vardı öyle hatırladım ben.

Yürek yemiştim o gün heralde :KK70: gjjhvgnkkkbvhjkhgvj vallahi değiştirmeye de gücümüz yok herşey ateş pahası amann diyorum zamanı gelince hallederiz. Allah büyük. Bu arada o akne siyah beyaz kedileri olan instagram kullanıcısında mıydı? Smokin cinsi kedileri vardı öyle hatırladım ben.

yok canım benim takip ettiğim kedinin adı eros, paylaşımlarında kullandığı ilaçları yazıyodu, içerik olarak dikkat eder herşeye bulursam söylicem sana.

ben 1 yıllık evliyim eşyalarım seneye çöp olur galiba :skandal:

koltuklarımın altında fermuarlar vardı, kedilerim sağolsun onları keşfetmiş bende bilmediğimden açık kalmış, bigün allah dedim noluyo koltuğun içinde bişey dolanıyo vuruyo falan :KK57: ikisi birden girmiş orda savaşıyolar:KK45: ordan çıkıp tırnaklarla koltuk altında bir orya bir buraya zıplamalar ... yemek masamın üzerinde zaten örtüsüz yemek yenmez artık çizik içinde, sandalyelere zıpladıkları için yere binkez düştüğü için ayakları sallanıyo sandalyelerin falan işte amann canları sağolsun diyorum :ruh: çocukta olsun oda bi güzel halleder 10 yıla yenileriz :confused:

Kedim ve muhabbet kuşum var onlarsız yaşayamam ikisinide sokakta buldum

Hatta kedim daha 10 günlük falandı bulduğumda soğukta ve yağmurda bırakamazdım eğer bıraksaydım ertesi günü göremiycekti
Satın almayın sahiplenin

Bu arada kızlar bir soruda ben sorayım oğluşum henüz 6 haftalık 1 tekir annesi bırakıp gitmiş ne kadar süre emmiş bilmiyorum alan kişide bi kaç gün sokakda ağlar görünce sahiplendirmek için almış 3 gün oldu bende kuru mama yiyo tuvaletini falanda yapıyo bi sorunu yok hareketli oyuncu bi kedi şimdik soruma gelirsek sadede kuru mama yetermi beslenmesi için ekstra bişey vermem lazımmı bu arada royal caninin bebek mamasını veriyorum sahiplendiğim kişi onu vermiş ona alışmış iyi bir mamamıdır o konudada bilgi verebilirseniz sevinirim.

bizimde kopegimiz var 1 yasinda. annesini bir arkadas vermisti. annesi yanimizda dogurdu. 3 kiz bir oglan. cok kucukken anne ve 3 kiz yavruyu araba carpti. cok perisan olmustuk. kucucuktu annesiz kardessiz kalmisti. besledik sutle ekmekle buyudu. bizi anne babasi gibi goruyordu. nere gitsek pesimizde. oyle bir koruyorki beni esimi kizimi gorseniz. cok seviyorum. iki gun gormese nasil ustumuze hoplayip kucakliyor. sokakta kedi kopek besledigim cok var. hepsini cok seviyorum

yok canım benim takip ettiğim kedinin adı eros, paylaşımlarında kullandığı ilaçları yazıyodu, içerik olarak dikkat eder herşeye bulursam söylicem sana.

ben 1 yıllık evliyim eşyalarım seneye çöp olur galiba :skandal:

koltuklarımın altında fermuarlar vardı, kedilerim sağolsun onları keşfetmiş bende bilmediğimden açık kalmış, bigün allah dedim noluyo koltuğun içinde bişey dolanıyo vuruyo falan :KK57: ikisi birden girmiş orda savaşıyolar:KK45: ordan çıkıp tırnaklarla koltuk altında bir orya bir buraya zıplamalar ... yemek masamın üzerinde zaten örtüsüz yemek yenmez artık çizik içinde, sandalyelere zıpladıkları için yere binkez düştüğü için ayakları sallanıyo sandalyelerin falan işte amann canları sağolsun diyorum :ruh: çocukta olsun oda bi güzel halleder 10 yıla yenileriz :confused:

Benim Ares bütün koltuk altındaki elyaflarımı, süpürgeliklerin bazılarını ve bir tane ikea halımı evet kocaman halıyı yedi. Yarasın tosunuma napayım :KK70:

Kedim ve muhabbet kuşum var onlarsız yaşayamam ikisinide sokakta buldum

Hatta kedim daha 10 günlük falandı bulduğumda soğukta ve yağmurda bırakamazdım eğer bıraksaydım ertesi günü göremiycekti
Satın almayın sahiplenin

özellikle, barınaktan ve sokaktan evlat edinenlere kupamız var :sampiyon:

Bende bir kuş bulmuştum sokakta.. kedilerden diğer kuşlardan kaçmaktan yorulmuş,kanatları artık onu kaldıramıyordu.. Yagmurda yağmıştı onu görmeden biR kaç saat önce, başkasına ait bir bahçeye gizlice girip onu yakalayabilmek için ihtiyacım olan, orda ki sepet gibi poşet gibi şeyleri kullanarak yakaladım zaten çok yorgundu. Hala aklımda, başkasının bahçesinden izinsiz bişeyler almak zorunda kalmıştım onu eve taşıyabilmek için neyse dert değil onu kurtardım ama 2 -3 ay yaşadı. Malesef öldü.. soğukta kaldığı için, bilmediği otları da yemiş olabilir açlıktan demişti veteriner. Yinede daha fazlasını yapabilir miydim yaşar mıydı diye içim içimi yer hala.. 25 ağustostu onu kaybettiğimde.. hala canım acır...

X