- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
- 133
- Konu Sahibi Simons Cat
Benimde bir kedim var .
Isten eve geldigimde beni karşılaması herseye bedel.
Isten eve geldigimde beni karşılaması herseye bedel.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm....Kedisi,köpeği,kuşu,tavşanı, faresi, maymunu olan/olmayan herkesin, patili geyik yapabileceği topiği açıyorum
Hoşgeldiniz
"İçeriye girerken; patilicanlarınızla ilk nasıl tanıştınız ? Eve geldiğinde neler yaşandı? Kaç yaşında? İlginç özellikleri nelerdir ? gibi ayrıntılı bilgilendirme yapmanız rica olunur"![]()
sigara mı oBu fotoğraflarda dün yolda çekilen fotoğraflar
Eki Görüntüle 2190608 Eki Görüntüle 2190609 Eki Görüntüle 2190610 Eki Görüntüle 2190611
bu kedimiz tatlim. kadir gunu sokaktan sahiplendim. 2 buyuk yarasi vardi parkta cocuklar korkutuyordu. islakti. 1 ay iyilesmesi surdu . kadir koycaktim adini erkek olsa :) Eki Görüntüle 2190628
bizimki olsa yirtilmadik eşelenmedik şey birakmazdi gene iyi gitmissiniz. :))Bu fotoğraflarda dün yolda çekilen fotoğraflar
Eki Görüntüle 2190608 Eki Görüntüle 2190609 Eki Görüntüle 2190610 Eki Görüntüle 2190611
yok tuy dokmuyor onu diyorsan :))Ayy açık renk koltuk mu o? Zor olmuyor mu? Benim de krem rengi ama şu an sarımtrak oldular yıkatıcam![]()
Tek tavsani olaniz tek oy benden:)) yine farkliyiz cok sukur:)
2. Oyu sen vermissin demek:)) 2 tane siyah beyaz kizlarimiz var bizim:) biri cok yaramaz biri daha sakin:)Bende varııım
2. Oyu sen vermissin demek:)) 2 tane siyah beyaz kizlarimiz var bizim:) biri cok yaramaz biri daha sakin:)