Güzel Olan Herşeyin Patisi vardır :) Hayvanseverlerin Geyik Topiği!

Patili Evladınız Var Mı?

• Ankete Katılan
    628
bu kedimiz tatlim. kadir gunu sokaktan sahiplendim. 2 buyuk yarasi vardi parkta cocuklar korkutuyordu. islakti. 1 ay iyilesmesi surdu . kadir koycaktim adini erkek olsa :)
IMG-20180903-WA0079.jpeg

Kedisi,köpeği,kuşu,tavşanı, faresi, maymunu olan/olmayan herkesin, patili geyik yapabileceği topiği açıyorum :KK37:

Hoşgeldiniz :confused:

"İçeriye girerken; patilicanlarınızla ilk nasıl tanıştınız ? Eve geldiğinde neler yaşandı? Kaç yaşında? İlginç özellikleri nelerdir ? gibi ayrıntılı bilgilendirme yapmanız rica olunur":cool::confused:
Hmm....
Annem ve arkadaşıyla çay bahçesinde kahvaltı ediyorduk. Derken annem yere eğildi “Sen beni mi ısırıyorsun” diye. Bir de ne göreyim minik bir tekir yavrusu :KK200: bir annemin bir benim kucağımızda uyudu.
Mayısta 1 yaşını doldurdu. Çok meraklı. Kendisine su koyuyorum o suyu içmiyor ne hikmetse ablasının ve annesinin suyu hep daha tatlı daha ilginç. Bir de normalde bana mesafeli durur ama annemin dediğine göre ben evde yokken yastığımda uyuyormuş :KK200: çok özledim keratayıııı :anne:

Eklentiler

• 28D4A7FF-F89D-468C-9896-EA96862650FE.jpeg
    28D4A7FF-F89D-468C-9896-EA96862650FE.jpeg
    58,2 KB · Görüntüleme: 55
Bende 2 kedi vardi. Birisi bebegimi kabul edemedi evden kacti. Simdi 1 kedim var yakinda da bir kopek sahiplenecegim :)
Ikisinide sokaktan sahiplendim. Ikisid3 olmek uzereydi. Ve hatta suan hala benimle olan kedim icin veteriner uğraşma olur bu sokakta kedi mi yok demisti. Ugrastim. Olmedi.
Tabi benim ufaklik ayaklanmaya basladi yakinda kacarsa sasirmam :KK70:

BENİM DE BİR DİŞİ BİR ERKEK GOLDEN IM VAR. DİŞİ SEKİZ YAŞINDA VE REGL DÖNEMİ GELMESİNE RAĞMEN 3 AYDIR OLMADI. ACABA YAŞINDAN DOLAYI MI BU KONU HAKKINDA BİR BİLGİSİ OLAN VAR MI?

Dört kedi çocuğum var, ikisi kız, ikisi erkek. Dışarda baktığım sayısız kedi ve köpek çocuğum da var. Bizim buralara çok sayıda sahipli köpek terk ediliyor maalesef. Minik bir teriyer cinsi bile var, tek bacaklı bulmastif var kuzum çok ürkek. Terk edilen köpeklerin gözleri öyle hüzünlü ki.
Hayvanlar kaç yaşına gelirse gelsin daima altı yaşındaki bir çocuk ruhuna sahiptirler.
Yaralı, hasta veya vefat etmiş hayvanın yanından geçerken hiçbir şey olmamış gibi görmeyen, umursamayan insanlardan uzak dururum, merhamet yoksunudur, hayır gelmez o kişiden.
Bir şey daha var, hayvanları insanlardan daha çok seviyorum :KK200:

bu kedimiz tatlim. kadir gunu sokaktan sahiplendim. 2 buyuk yarasi vardi parkta cocuklar korkutuyordu. islakti. 1 ay iyilesmesi surdu . kadir koycaktim adini erkek olsa :) Eki Görüntüle 2190628

Ayy açık renk koltuk mu o? Zor olmuyor mu? Benim de krem rengi ama şu an sarımtrak oldular yıkatıcam :KK70:

Benim de 2 tane köpeğim var aynı anneden kardeşler 3 aylıkken sahiplendik annesinin yanından şimdi biri 9 yaşında biri 8 yaşında yaşlandılar ne yazık ki:cry:

Eklentiler

• E8FFEF1B-3DAB-4AA7-95AC-5581204DE14F.jpeg
    E8FFEF1B-3DAB-4AA7-95AC-5581204DE14F.jpeg
    88,4 KB · Görüntüleme: 69
1 yaşında lop tavşanım var. 1 aylıkken aldık kendisini evimize. Allahım o kadar yaramazdı ki evin heryerini birbirine katardı. Birde benim ilk tabşan deneyimim nasıl davranılması gerektiğini bilmiyordum. Yatağıma çiş üzerime aklınıza gelebilecek heryere çiş yaptı :KK70: ama dedim bir gün öğrenecek. Bi süre prematüre bezle gezdirdim bebek gibi. Sonra sonra öğrendi. Şimdi kakasını bile tuvaletinden başka yere yapmıyor. Halbuki tavşanlar kaka yapar gezermiş. tuvaletinin kapısı kapalıysa bekliyor girmeye çalışıyor yapmıyor öyle uslandı.

(Küçüklüğü)

7280F415-D927-4288-A04B-BE73F1DD1DB2.jpeg

(Şimdi)
F8607187-A97B-43B9-B8EE-A73431C072A3.jpeg

Son düzenleme:
Malesef yok olmasını çok isterim :KK68:3 çoçuğum var 3 de alerjik bünyeli :KK51:hayallerimin arasında 1 kediye sahip olmak :KK36:ilerleyen yaşlarımda inşallah olur :KK36:

Evimde bana aşk sözleri söyleyen (şapşal, eşek falan da diyor ama olsun :halay:), devamlı ağzımdaki lokmayı kapmaya çalışan sevimli bir kuşum var. Kedi de sahiplenmek istiyorum ama kuşuma zarar verir diye korkuyorum :110:

1 tane muhabbet kuşum var 1,5 yaşında. İlk aldığımız gün elime yem koyup kafeste yediriyordum birden korktu parmağımı ısırdı etim kopacaktı nerdeyse o günü hiç unutamıyorum:KK70: bi de ballı kraker bitince çubuğuyla haltercilik oynuyo :nazar::KK71: sağ ve sol gözündeki türlerde renk farklılığı var ❤️❤️

Eklentiler

• BEE2A818-318B-4CE3-A9DC-AA2653E048A2.jpeg
    BEE2A818-318B-4CE3-A9DC-AA2653E048A2.jpeg
    55,5 KB · Görüntüleme: 62
X