Güzel Olan Herşeyin Patisi vardır :) Hayvanseverlerin Geyik Topiği!

Patili Evladınız Var Mı?

• Ankete Katılan
    628
bu arada ilk patinizi nasıl sahiplendiniz ?

babam bana 23 yıl boyunca " eve kedi gelirse, ben Giderim!" dedi hep. Nişanlım bana süpriz yaparak kedimi aldı getirdi eve. Babam geldiğinde kapıyı kedimle açtım ve dediğini yaptı. Ayakkabılarını geri giydi ve gitti :KK57: Tabi çok uzaklaşamadı geldi ve kediyi kucakladı. Şimdi evlendim ve onu vermedi bana al yavrularını onu bırak bana dedi :KK59: 2 kedileri var şuan birlikte uyuyorlar :KK73:
Aynısı bizdede babalar hep böyle ya :KK70: oda istemedi yavruyken sahiplendim arkadaşımdan doğum yapmıştı kedisi aldık büyünce durmasın istemiyorum diyodu babam şimdi akşamları stres atıyor onunla oynayarak. :skandal: :KK15:

Dışardakilere temızmamadan alıyorum . Evdeki haylazlarada N&D Kısırlaştırılmış .
Yaş mama yasak çünkü biraz kilolular :KK70: :KK70:
Çok yaramazlar hemde çok :ruh:
Hergun eve gittiğimde şaşaıyorum yaptıklarına o_O
Ama olsun onlar benım yavrularım :KK70:

euBq11pICNVnHX3DCoYTaOwfwyfoELWW3fYZZ_QoRRYgrARr3mt-KteC2HwLCaAR9OTCGZzgHjZEH48Ch2uy4YOobeqTsG0Uluc37OuiAIq4C_aLH4QCQRFVwWFtrdMyEFqtiOrvkup3tFg0dw0JSGFuEmSmbDkcf8qNbrldy5Y8T25JTzuzVfKQEDadtd7mqXsQCpwEICI8Ig11IbXjV9NeCl8db-Opo22OWQKx7-XPmZvN7rOYyYyp2YX4lNgSxbIhipC--UJSQ7224yhMZkK8YXylX-_K8U4-k6c6aAFDqbEh2_hNZBlFWtXYmnLYi2UOvSUG48G3z9Q6RgSdQj3PnAAAbTSfaJlhKQKy7IsvKJQe3ppixm6cc8cL7vYiacrl58EO1Kw-g71xdvA-6YXHufArIqcrN_BgGbzRHebO0Ncwg_f-Ug_BGoUuZpV7Qqd2DvKEDBKFugOkQr3aZB_rwJC24xMbJaC71G4o9XXZ4cnGZOA0qdh-dKe1m_Np6KBH3iV6beJnLHwOHFd5UX0xawRpngOB1N7U69tR8HQqZuFU1U4BgLYhelH3hsMD3aVl__fVCeaAUhIFe2P_nGA7e03vk_L2syaxRnmY8_dMUK8Pm_SVEix05sv1ne8=w666-h887-no
:nazar:
bu oğlum
coRfd94UFL9P6uQ3xozMYt_YXJWuj-FrjCznQsrt1QEXbmZfy4eujVzP1sUNmxBz4Gf5A_zdp-oYjaxGcJBqYBLuIY8p7MjyZ52N7Nxr8woa4VrAk-CE9Mdw0HyRhvVLe3n4NUD8A5954mOLlV-hDLuSQQ5dZm73L-9cFcMzZU5zy-qhxYmpAcDW9NuQWmxsY815BnvXFIK4ZattGyLeu34We1jvc5R7XLv6iHj6iYtnjgDoeynU06eq31cDHA0krX-myNADbvSqmAK_DQu0SLFxk-w4q9XDKDfsPpOd08uydOGJOoAq8cQwyrObLli-YAEaB_9j2a3hZjV8rRYywC-NNWvBGtppafT0XqXU2JEs6s8Tga6eKWpB1Rswb2C6zh1cZ9pCacyp3h18Cx-c3YafUPMroV88QnjKPyzHH_P2KpYQxxeiqVm_DIK3E2tb2s6lllKCj_9DcHUcLoSShrUlFKVxAjGnk9KBgaBYHsQqM0eTOsvR6YFUpot5fIgqPV4Gl7_GobuLPATLoS_9wxozW8ZR6JPxxOF6kKa8Y-DijVLz3kvfTJin_M-FUCX0Cjhy0QSTP3kZuyRYpLQpHsfucRZeUeebdhdc0VB3KamqD6NfPtnjYRfhtIG51q0=w666-h887-no

buda kızım :)

ALLLLAAAAAAAHHHH ÖLÜYORUMMMMMM

maşallah ya kocaman maşallah :nazar:

Şimdi evin bir arka sokağında inip Bitter’i sevicem ama uzaktan zira kendisi ergen ve biraz atarlı bir Rot :KK70: uzaktan sevişiyoruz, şanslıysam sokak kızım benekliyi sevicem açsa aç bitir salam alıcam sonra eve girip benim canavarlarla boğuşucam. Oğlanlar yarın yokmuş gibi kilimin altına saklanıp kemireckler, kız lastik tokayı getirecek onunla oynayacağım sanıyorum babası köpek çünkü bu kadar getirmeli oyun kediye göre normal değil :KK70:

Selam hanımlar. Ben kedilere bayılmam. Küçükleri çok severim orası ayrı. 2 hafta önce sokakta bir kedi tırmaladı beni. Evden atılmış belli, sevdiriyordu kendini. Kadının biri tekmelemiş bunu, sokağı sahiplenen kedi de rahat bırakmıyordu. Belediye veterinerini aradım gelip aldılar sahiplendiririz dediler. Şimdi benim aklım o kedide. Fakat hiç kedi bakmadım yani dilinden anlamam ve şu anda kuruş harcayacak param yok. Sizlere sorum kedi bakmak kolay mı ve aylık masrafı ne kadar olur. Bütün gün evde yalnız bırakmaya da gönlüm razı olmuyor. İki arada bir derede kaldım. Sizce ne yapayım.

N&D yi de Farmina üretiyor Matisse’i de. Bazı veterinerler tahılı tamamen bırakın derken bazıları bırakmayın az da olsa tahıllı mama verin diyor. Matisse de yoğun olmayan oranda tahıl mevcut. Benimkiler de N&D yemedi mesela sokak kedilerine yar olmuştu kilosu 50 TL lik mama :KK70:

n&d sanabella çeşitlerini yiyor benimkiler doğdu doğalı :KK49: kısırlaştırılmış mama almadım ama almam lazım, erkek kedilerde kısırlaştırılma sonrası böbreklerinde taş oluşma ihtimai yükseliyormuş, endişeliyim ne yapcakkksamo_O

Dışardakilere temızmamadan alıyorum . Evdeki haylazlarada N&D Kısırlaştırılmış .
Yaş mama yasak çünkü biraz kilolular :KK70: :KK70:
Çok yaramazlar hemde çok :ruh:
Hergun eve gittiğimde şaşaıyorum yaptıklarına o_O
Ama olsun onlar benım yavrularım :KK70:

euBq11pICNVnHX3DCoYTaOwfwyfoELWW3fYZZ_QoRRYgrARr3mt-KteC2HwLCaAR9OTCGZzgHjZEH48Ch2uy4YOobeqTsG0Uluc37OuiAIq4C_aLH4QCQRFVwWFtrdMyEFqtiOrvkup3tFg0dw0JSGFuEmSmbDkcf8qNbrldy5Y8T25JTzuzVfKQEDadtd7mqXsQCpwEICI8Ig11IbXjV9NeCl8db-Opo22OWQKx7-XPmZvN7rOYyYyp2YX4lNgSxbIhipC--UJSQ7224yhMZkK8YXylX-_K8U4-k6c6aAFDqbEh2_hNZBlFWtXYmnLYi2UOvSUG48G3z9Q6RgSdQj3PnAAAbTSfaJlhKQKy7IsvKJQe3ppixm6cc8cL7vYiacrl58EO1Kw-g71xdvA-6YXHufArIqcrN_BgGbzRHebO0Ncwg_f-Ug_BGoUuZpV7Qqd2DvKEDBKFugOkQr3aZB_rwJC24xMbJaC71G4o9XXZ4cnGZOA0qdh-dKe1m_Np6KBH3iV6beJnLHwOHFd5UX0xawRpngOB1N7U69tR8HQqZuFU1U4BgLYhelH3hsMD3aVl__fVCeaAUhIFe2P_nGA7e03vk_L2syaxRnmY8_dMUK8Pm_SVEix05sv1ne8=w666-h887-no

bu oğlum
coRfd94UFL9P6uQ3xozMYt_YXJWuj-FrjCznQsrt1QEXbmZfy4eujVzP1sUNmxBz4Gf5A_zdp-oYjaxGcJBqYBLuIY8p7MjyZ52N7Nxr8woa4VrAk-CE9Mdw0HyRhvVLe3n4NUD8A5954mOLlV-hDLuSQQ5dZm73L-9cFcMzZU5zy-qhxYmpAcDW9NuQWmxsY815BnvXFIK4ZattGyLeu34We1jvc5R7XLv6iHj6iYtnjgDoeynU06eq31cDHA0krX-myNADbvSqmAK_DQu0SLFxk-w4q9XDKDfsPpOd08uydOGJOoAq8cQwyrObLli-YAEaB_9j2a3hZjV8rRYywC-NNWvBGtppafT0XqXU2JEs6s8Tga6eKWpB1Rswb2C6zh1cZ9pCacyp3h18Cx-c3YafUPMroV88QnjKPyzHH_P2KpYQxxeiqVm_DIK3E2tb2s6lllKCj_9DcHUcLoSShrUlFKVxAjGnk9KBgaBYHsQqM0eTOsvR6YFUpot5fIgqPV4Gl7_GobuLPATLoS_9wxozW8ZR6JPxxOF6kKa8Y-DijVLz3kvfTJin_M-FUCX0Cjhy0QSTP3kZuyRYpLQpHsfucRZeUeebdhdc0VB3KamqD6NfPtnjYRfhtIG51q0=w666-h887-no

buda kızım :)

Bende dışardakiler için kötünün az iyisi micho aldım, 15 kiloydu 5 kilosu kaldı galiba:KK59: n&d hangisini kullanıyorsun bu aradaaaa tavuklu mu o_O tavuklu kullanmak istemiyorum ama mecburum galiba.

Aynısı bizdede babalar hep böyle ya :KK70: oda istemedi yavruyken sahiplendim arkadaşımdan doğum yapmıştı kedisi aldık büyünce durmasın istemiyorum diyodu babam şimdi akşamları stres atıyor onunla oynayarak. :skandal: :KK15:

hepsi böyle bunların:KK70:, okadar çok istiyordum ki ağlıyodum küçükken, tabi sorumluluğunuda alamıyorum o istemediği için. sonunda zaten 1 sene sonra evleniyorum kedimide alır giderim yeter dedim ama öyle olmadı vermedi üzerine birde kedimin yavrularından aldı 2 kedili oldu :confused: benden çokonları sever :KK22:

Şimdi evin bir arka sokağında inip Bitter’i sevicem ama uzaktan zira kendisi ergen ve biraz atarlı bir Rot :KK70: uzaktan sevişiyoruz, şanslıysam sokak kızım benekliyi sevicem açsa aç bitir salam alıcam sonra eve girip benim canavarlarla boğuşucam. Oğlanlar yarın yokmuş gibi kilimin altına saklanıp kemireckler, kız lastik tokayı getirecek onunla oynayacağım sanıyorum babası köpek çünkü bu kadar getirmeli oyun kediye göre normal değil :KK70:

benimde sokakta bıdışım var :KK36: 3 yavrusu vardı besledik büyüttük bide baktık hanfendi yine hamile :KK30: tabi diger yavruları dışladı kovdu yanından.. 1 tane yavrusu kaldı digerleri ben bayram tatilinde 2 hafta yok olunca gelmeyi bıraktılar. aklım hep o 2 yavruda... gelmiyolar :cry:

benimde kedilerimin ataları köpek galiba :confused: ne bulurlarsa agızlarında taşıyıp oynarlar :KK59: çok seviyorum çook

Selam hanımlar. Ben kedilere bayılmam. Küçükleri çok severim orası ayrı. 2 hafta önce sokakta bir kedi tırmaladı beni. Evden atılmış belli, sevdiriyordu kendini. Kadının biri tekmelemiş bunu, sokağı sahiplenen kedi de rahat bırakmıyordu. Belediye veterinerini aradım gelip aldılar sahiplendiririz dediler. Şimdi benim aklım o kedide. Fakat hiç kedi bakmadım yani dilinden anlamam ve şu anda kuruş harcayacak param yok. Sizlere sorum kedi bakmak kolay mı ve aylık masrafı ne kadar olur. Bütün gün evde yalnız bırakmaya da gönlüm razı olmuyor. İki arada bir derede kaldım. Sizce ne yapayım.

merhaba :KK24:

kedi beslemek sanıldığı kadar kolay değil, eğer yeterince sevmiyorsanız ortalıkta gezen tüylerden, kumundan arada bir gelen kokusundan ve tabiki evin türlü yerlerine patisiyle taşıdığı kumlardan rahatsız olursunuz. Onun dışında onları gerçekten sahiplenmek bardağınızdan içtiği ayrana tekrar devam edebilmeyi gerektirir. rahatsız olmazsınız yani.. sevmekten geçer herşey.
Maddi kısmı ise halledilir. İlla kilosu 50tl olmasada içerik olarak zararlı olmayan mamalar araştırılır, iç-dış parazit aşıları evde yapılır gibi gibi bakılmak istendiğinde yollar bulunur, evde tek kalma konusuna bende karşıyım o yüzden anlaşabilen 2 kedi şart ! :21:

vede barınağa gönderdiğiniz kedi için endişelendim... bildiğim kadarıyla takibini yapabilirdiniz. yinede inşallah çok daha iyi durumdadır.

Belediyelerin %90 nın dost olmadığını ve barınağa giden hayvanların şansının çok az olduğunu öğrenerek işe başlayabilirsiniz mesela.

merhaba :KK24:

kedi beslemek sanıldığı kadar kolay değil, eğer yeterince sevmiyorsanız ortalıkta gezen tüylerden, kumundan arada bir gelen kokusundan ve tabiki evin türlü yerlerine patisiyle taşıdığı kumlardan rahatsız olursunuz. Onun dışında onları gerçekten sahiplenmek bardağınızdan içtiği ayrana tekrar devam edebilmeyi gerektirir. rahatsız olmazsınız yani.. sevmekten geçer herşey.
Maddi kısmı ise halledilir. İlla kilosu 50tl olmasada içerik olarak zararlı olmayan mamalar araştırılır, iç-dış parazit aşıları evde yapılır gibi gibi bakılmak istendiğinde yollar bulunur, evde tek kalma konusuna bende karşıyım o yüzden anlaşabilen 2 kedi şart ! :21:

vede barınağa gönderdiğiniz kedi için endişelendim... bildiğim kadarıyla takibini yapabilirdiniz. yinede inşallah çok daha iyi durumdadır.

İsterseniz sahiplendirelim dediler o yüzden verdik kediyi . Kediyi alsınlar diye değil hasta diye aradım. Barınağa göndereceklerini düşünmedim hiç. Herkesi tırmaladığı için 10 gün gözetim altında tutarız sonra sahiplendiririz dediler. Daha önce yaralı bir kediyi tedavi edip sokağa bırakmışlardı. Onu barınağa götürmedilerse bu kediyi hiç götürmezler.

Belediyelerin %90 nın dost olmadığını ve barınağa giden hayvanların şansının çok az olduğunu öğrenerek işe başlayabilirsiniz mesela.

Barınakta ne yapıyorlar. Aç mı bırakıyorlar. İşkence mi ediyorlar. Ayrıca neye başlayacağım anlamadım. Parçalanmış kediyi iyileştirip sokağa bıraktılar. Yoksa bizim belediye %10’luk dilimde mi. Kedinin resmini göndereyim isterseniz. Yara izleri görünüyor.

Bende dışardakiler için kötünün az iyisi micho aldım, 15 kiloydu 5 kilosu kaldı galiba:KK59: n&d hangisini kullanıyorsun bu aradaaaa tavuklu mu o_O tavuklu kullanmak istemiyorum ama mecburum galiba.
N&D Kısırlaştırılmış tavukk ve narlı yıyorlar .
Ben çok memnnum. Yıllardır kullanıyoruz ..

Günaydın. Büyük oğlanın çenesinde kedi aknesi olmuş dün severken fark ettim. Gri olduğundan çok belli olmuyordu. Akşam veterinere götürücem ilerlemeden, sanıyorum ki ciddi bir şey değil.

Kaç kiloluk alıyorsunuz? Benimkiler yememişti bir farklı markasına yöneldim balıklıyı bayılarak yiyorlar.
10 kg alıyorum . Kapaklı kutularım var 2 kg luk . Bittikçe pakketten yenılıyorum . Benımkıler de balıklıyı yemede bir kere deneme boy aldım . Benım obur oğlan bıle yemedi şok oldum o_O
Ama ton balıkllı bir yaş mama olsa bayıla bayıla yerler ..

Tabi şuda bir gerçek mamanın kokusu LEEEEŞŞŞ yaaaa :kusmuk::kusmuk:
Her sabah kuscaaam geliyo :KK53:

Günaydın. Büyük oğlanın çenesinde kedi aknesi olmuş dün severken fark ettim. Gri olduğundan çok belli olmuyordu. Akşam veterinere götürücem ilerlemeden, sanıyorum ki ciddi bir şey değil.
Çok geçmiş olsun bende büyük bir sorun teşkil etceğini sanmıyorum . Önemsız brşey dıye duymustum ..

Günaydın.
Bizim sokaktaki tüm kediler kocamla ikimizin.
Hemen hergün beslemeye çalışırız elimizden geldiğince.
7 tane oluyorlar hepsi beraber toplaşınca...

benimde 5.5 aylık dünya güzeli bir dişi kedim var. Arkadaşımın bahçesine yavrulamış annesi ama bebekler 1 aylıkken köpekler tarafından parçalanmış. bende sushiyi alıverdim. Önce royalcanin sonra proplan şimdi de matisse kullanıyorum. Arada da yaş mama. haftada 1 yumurta sarısı yiyor hanfendi bayılıyor :)))) Çok yaramaz şimdilerde büyüdü de azcık uslandı. Herkes pabuçu dama atılacak diyor çünkü kardeş geliyor kızıma hamileyim :))) Ama ilk gözağrım o benim, birde anlamış gibi buara peşimden ayrılmıyor karnıma yatıp gırıldıyor şapsik :))))))))

Eklentiler

• 20180826_194650.jpg
    20180826_194650.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 83
"İçeriye girerken; patilicanlarınızla ilk nasıl tanıştınız ? Eve geldiğinde neler yaşandı? Kaç yaşında? İlginç özellikleri nelerdir ? gibi ayrıntılı bilgilendirme yapmanız rica olunur"

Site güvenliğinin kapısında sürmeli gözlerini gördü eşim. Assos'ta karavanda yaşadığımız için zaten bir arayış içindeydik hemen aldık. İlk günler çok usluydu lakin artık yaramazlığın cılkını çıkardı. Kafasını koparmamak için çok müdahale ediyorum(şaka ama şimdilik şaka). Şunu da unutmamak lazım siz önlem almaz iseniz etrafı kırıp dökmeleri gayet normal. Kendi eksikliğinizi (önlem almamanızın) faturasını karşı tarafa çıkarmak doğru değil. Yaşaya yaşaya nasıl önlemler almamız gerektiğini öğreniyoruz. Bu sayede zararlar min. seviyelere iniyor. 2.5 aylık diye almıştık ama 6 aylık gibi şu anda. Tahminim 4 aylık olmalı.
İlginç bir özellik değil aslında ama tüm gün uyuyup gece sabaha kadar gezmesi en sinir olduğum huyu. Bir de su ile bu kadar yakın bir kedi daha görmedim. Son bir ilginç özellik daha çok güzel sırt

Leşleri : 20 cmlik bir çıyan, sayısız akrep, sayısız sinek, sayısız çekirge
Arkadaşları : kendinden büyük kediler (hepsini döverim edası var), en iyi arkadaşları ne olduğunu henüz çözemediği ve zarar vermediği kurbağalar.
Kovalayıp ta yakalayamadıkları : Sincaplar, gerçi yakalamasın diye de elimizden geleni yapıyoruz.

Bu arada ismi çok klasik oldu ama Duman. Gün içinde ilginç bir karesini bulursam yayınlayacağım.

Derken karavanın tepesine çıkmış az önce, inmek içinde kapısına yapışmış kalmış, buyrun bu da fotoğrafı.

20180920_091904.jpg

benimde 5.5 aylık dünya güzeli bir dişi kedim var. Arkadaşımın bahçesine yavrulamış annesi ama bebekler 1 aylıkken köpekler tarafından parçalanmış. bende sushiyi alıverdim. Önce royalcanin sonra proplan şimdi de matisse kullanıyorum. Arada da yaş mama. haftada 1 yumurta sarısı yiyor hanfendi bayılıyor :)))) Çok yaramaz şimdilerde büyüdü de azcık uslandı. Herkes pabuçu dama atılacak diyor çünkü kardeş geliyor kızıma hamileyim :))) Ama ilk gözağrım o benim, birde anlamış gibi buara peşimden ayrılmıyor karnıma yatıp gırıldıyor şapsik :))))))))

Surata bak surata ısır beni diyor annesi ısırabilir miyim izin var mı? :KK70: Matisse’den memnun musunuz ben çok memnun kaldım sindirim sistemlerine çok iyi geldi benimkilerin maşallah. Benim kız da yumurtayı çok seviyor haftasonu kendimize yaparken bir tane fazla yapıp ona da veriyorum.

X