- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.360
- Konu Sahibi Simons Cat
Kedim ve kopegim beraber buyuduler , koyun koyuna uyurlardi , 2 sene once kedim melek oldu simdi kopisim var sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 adet Ev kaplanım var 5 yaşında. minik bir ev kaplanı. yavruyken çok hareketliydi ama şimdi ağır abiyiz. 20 aylık oğlumun yaramazlıklarına ve onu sıkıştırmasına bile sesini çıkarmıyor. en büyük hobimiz karşı balkondaki beyaz kediyi süzmek, yaş mama, akvaryumdaki balıklarımı kesmek, balkonda göbeği güneşe vermek.
merhaba
kedi beslemek sanıldığı kadar kolay değil, eğer yeterince sevmiyorsanız ortalıkta gezen tüylerden, kumundan arada bir gelen kokusundan ve tabiki evin türlü yerlerine patisiyle taşıdığı kumlardan rahatsız olursunuz. Onun dışında onları gerçekten sahiplenmek bardağınızdan içtiği ayrana tekrar devam edebilmeyi gerektirir. rahatsız olmazsınız yani.. sevmekten geçer herşey.
Maddi kısmı ise halledilir. İlla kilosu 50tl olmasada içerik olarak zararlı olmayan mamalar araştırılır, iç-dış parazit aşıları evde yapılır gibi gibi bakılmak istendiğinde yollar bulunur, evde tek kalma konusuna bende karşıyım o yüzden anlaşabilen 2 kedi şart !
vede barınağa gönderdiğiniz kedi için endişelendim... bildiğim kadarıyla takibini yapabilirdiniz. yinede inşallah çok daha iyi durumdadır.
Dünya tatlısı asil bir kedim vee şımarık bir tatlı bela köpegim var :)
Samoyed in ufak cinsi bu japon spitz :)))Samoyed mi bu cins? Değil sanırım ama bunlara bayılıyorum ya gülüyor eşşek sıpası
Burada cevapla yapıyorsunuz ya, altta dosya yükle diye bir tuş, onunla ekleyebilirsiniz.Geçen bir kedi gördüm sokakta. Rüyalarıma girdi. Neden alip götürmedim eve hala üzülüyorum. Çok çok fazla güzeldi. Fotosunu atardim atmayi bilsem
Samoyed in ufak cinsi bu japon spitz :)))