- 17 Eylül 2018
- 611
- 280
- Konu Sahibi Simons Cat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tatlı yaa kediniz rengine bayıldım resmenbu kedimiz tatlim. kadir gunu sokaktan sahiplendim. 2 buyuk yarasi vardi parkta cocuklar korkutuyordu. islakti. 1 ay iyilesmesi surdu . kadir koycaktim adini erkek olsa :) Eki Görüntüle 2190628
evet bir an lisabelladan emin olamadım, sonra dedim hatta ilk o bırakmıştı sanki
tesekkur ederiz :)))Çok tatlı yaa kediniz rengine bayıldım resmen
evet bende oyle hatirliyorum.evet bir an lisabelladan emin olamadım, sonra dedim hatta ilk o bırakmıştı sanki
cok uzuldum..Eki Görüntüle 2190647 Kedim Mırıl Melek oldu .. 1.bucuk 2.aylık bir dişiydi...çok kötü bi halde buldum görünce şoka girdim iki büklüm kasılmış haldeydi felçli sandım .. çocuklar haftalardır bu durumda bağırdığını söyledi . Besleme yapmıştım yanımda makarna vardı kokusunu alınca elime yapıştı doya doya suyunu içti ve başını koluma yasladı öylece .. iki gün geçici yuvadaydı yemeden içmeden öyle duruyor muş veterinere götürdüm ..Günlerce aç susuz kaldığı için Travmatik Kör olduğunu öğrendim doğuştan da omurgasında anormalite vardı .. Kalsiyumla beslersem gelişmesinde düzeleceğini söylediler .. Eğer kediyi istemiyorsam Barınağa göndereceğini belirttiler .. Barınaklar toplama kampı Ya Uyuturlar ya acı içinde bi kenara atarlar .. Ben alırım dedim emin misin bakımı sorumluluk ister dedi .. yinede almak istiyorum dedim .. kör olduğu için önüne koymak gerekiyordu yemeğini o yüzden geçici yuvada yememiş .. ezme mamayı iştahla 3 gün boyunca yedi sonraki günler yemedi bende tavuk suyunda makarna balık ciğer vs yaptım .. Akladım pakladım evin içinde serbest bıraktım ..Kolumda yatmalar bana sürtmeler azıcık sevince Mırıl Mırıl ses vermeler ... zaten ismi de ordan geliyor biraz sevince mırıldaması o kadar sevgiye aç bir yavruydu ki .. iyiydi umutluydum düzeliyor dedim bi gece içerden miyavlama sesi geldi odanın her yerine baktım yok.. halının ucuna kenetlenmiş kriz geçiriyor denge sağlayamıyor .. kaldırıyorum düşüyor adım dahi atamıyor .. ertesi gün veterinere götürene kadar hep uyudu .. tüm kan depoları boşalmış bi kaç gün klinikte kalsın dediler acı haberde dün geldi ...Burası dünya burası bu kadar işte
Yok kutususigara mı o
Eki Görüntüle 2190647 Kedim Mırıl Melek oldu .. 1.bucuk 2.aylık bir dişiydi...çok kötü bi halde buldum görünce şoka girdim iki büklüm kasılmış haldeydi felçli sandım .. çocuklar haftalardır bu durumda bağırdığını söyledi . Besleme yapmıştım yanımda makarna vardı kokusunu alınca elime yapıştı doya doya suyunu içti ve başını koluma yasladı öylece .. iki gün geçici yuvadaydı yemeden içmeden öyle duruyor muş veterinere götürdüm ..Günlerce aç susuz kaldığı için Travmatik Kör olduğunu öğrendim doğuştan da omurgasında anormalite vardı .. Kalsiyumla beslersem gelişmesinde düzeleceğini söylediler .. Eğer kediyi istemiyorsam Barınağa göndereceğini belirttiler .. Barınaklar toplama kampı Ya Uyuturlar ya acı içinde bi kenara atarlar .. Ben alırım dedim emin misin bakımı sorumluluk ister dedi .. yinede almak istiyorum dedim .. kör olduğu için önüne koymak gerekiyordu yemeğini o yüzden geçici yuvada yememiş .. ezme mamayı iştahla 3 gün boyunca yedi sonraki günler yemedi bende tavuk suyunda makarna balık ciğer vs yaptım .. Akladım pakladım evin içinde serbest bıraktım ..Kolumda yatmalar bana sürtmeler azıcık sevince Mırıl Mırıl ses vermeler ... zaten ismi de ordan geliyor biraz sevince mırıldaması o kadar sevgiye aç bir yavruydu ki .. iyiydi umutluydum düzeliyor dedim bi gece içerden miyavlama sesi geldi odanın her yerine baktım yok.. halının ucuna kenetlenmiş kriz geçiriyor denge sağlayamıyor .. kaldırıyorum düşüyor adım dahi atamıyor .. ertesi gün veterinere götürene kadar hep uyudu .. tüm kan depoları boşalmış bi kaç gün klinikte kalsın dediler acı haberde dün geldi ...Burası dünya burası bu kadar işte
soyleyince farkettim.Sigara bana ait ve farkindaysaniz elmam yok
Ama eli kulağında elmayi bir daha alacağımsoyleyince farkettim.
Kedisi,köpeği,kuşu,tavşanı, faresi, maymunu olan/olmayan herkesin, patili geyik yapabileceği topiği açıyorum
Hoşgeldiniz
"İçeriye girerken; patilicanlarınızla ilk nasıl tanıştınız ? Eve geldiğinde neler yaşandı? Kaç yaşında? İlginç özellikleri nelerdir ? gibi ayrıntılı bilgilendirme yapmanız rica olunur"
aman icin gitsin icen ölüyor da icmeyen ölmüyor muAma eli kulağında elmayi bir daha alacağım