- Konu Sahibi Simons Cat
Bu arada yol boyunca asla kafes kullanmıyoruz. Kol dayamanın üzerinde ya oturuyor ya da battaniyesi içinde uyuyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Site güvenliğinin kapısında sürmeli gözlerini gördü eşim. Assos'ta karavanda yaşadığımız için zaten bir arayış içindeydik hemen aldık. İlk günler çok usluydu lakin artık yaramazlığın cılkını çıkardı. Kafasını koparmamak için çok müdahale ediyorum(şaka ama şimdilik şaka). Şunu da unutmamak lazım siz önlem almaz iseniz etrafı kırıp dökmeleri gayet normal. Kendi eksikliğinizi (önlem almamanızın) faturasını karşı tarafa çıkarmak doğru değil. Yaşaya yaşaya nasıl önlemler almamız gerektiğini öğreniyoruz. Bu sayede zararlar min. seviyelere iniyor. 2.5 aylık diye almıştık ama 6 aylık gibi şu anda. Tahminim 4 aylık olmalı.
İlginç bir özellik değil aslında ama tüm gün uyuyup gece sabaha kadar gezmesi en sinir olduğum huyu. Bir de su ile bu kadar yakın bir kedi daha görmedim. Son bir ilginç özellik daha çok güzel sırt
Leşleri : 20 cmlik bir çıyan, sayısız akrep, sayısız sinek, sayısız çekirge
Arkadaşları : kendinden büyük kediler (hepsini döverim edası var), en iyi arkadaşları ne olduğunu henüz çözemediği ve zarar vermediği kurbağalar.
Kovalayıp ta yakalayamadıkları : Sincaplar, gerçi yakalamasın diye de elimizden geleni yapıyoruz.
Bu arada ismi çok klasik oldu ama Duman. Gün içinde ilginç bir karesini bulursam yayınlayacağım.
Derken karavanın tepesine çıkmış az önce, inmek içinde kapısına yapışmış kalmış, buyrun bu da fotoğrafı.
Eki Görüntüle 2190607
Bu fotoğraflarda dün yolda çekilen fotoğraflar
Eki Görüntüle 2190608 Eki Görüntüle 2190609 Eki Görüntüle 2190610 Eki Görüntüle 2190611
tabii ısırabilirsiniz bende biraz haşin seviyorum :)))))))) elimden kaçıyor bazen de hoşuna gidiyor. Evet ilk defa kullandım içeriği diğerlerine göre daha temiz ve sushi de sevdi onu. Koku daha az sanki dışkısında, fiyatı da iyi sayılır. Yumurtanın beyazını yemiyor benimki sarısını seviyor :))) hemde ne sevmek yanında ona vermeden asla yumurta yiyemiyoruz :))))))Surata bak surata ısır beni diyor annesi ısırabilir miyim izin var mı? Matisse’den memnun musunuz ben çok memnun kaldım sindirim sistemlerine çok iyi geldi benimkilerin maşallah. Benim kız da yumurtayı çok seviyor haftasonu kendimize yaparken bir tane fazla yapıp ona da veriyorum.
Keşke olsaydi dün gece bile rüyama girdi okadar tatlı bir kedim vardikiKedisi,köpeği,kuşu,tavşanı, faresi, maymunu olan/olmayan herkesin, patili geyik yapabileceği topiği açıyorum
Hoşgeldiniz
"İçeriye girerken; patilicanlarınızla ilk nasıl tanıştınız ? Eve geldiğinde neler yaşandı? Kaç yaşında? İlginç özellikleri nelerdir ? gibi ayrıntılı bilgilendirme yapmanız rica olunur"
kedilerimi kısırlaştırdım, çünkü evin içine ettiler, gerçekten ettiler, yani lafın gelişi falan değil ettiler
kısırlaştırılmış mamalar tavuklu genelde ve benimkiler açayyip tüylü olduğu içinmidir bilmem tüy dökümünü artırıyo gibi ve alerjik problem oluşturabileceğinden (.. ne uzun bir cümle oldu hala devam ediyo) kısırlaştırılmış kedi maması alamıyorum, n&d kullanıyorum bitürlü vazgeçemiyorum bu mamadan
senin kullandıklarını araştırıcam. 10 kilo mama 500 lira bizim bütçeyi yiyorlar