Güzel Olan Herşeyin Patisi vardır :) Hayvanseverlerin Geyik Topiği!

Patili Evladınız Var Mı?

• Ankete Katılan
    628
Kıskanç İki oğlan bir kız ya, o iki erkek kedi arasında inanılmaz bir gerilim var, biri kucağıma gelse diğeri kıskanıyo resmen beni sev beni sev diye geziyorlar. Çocuk olunca çocuğu yer bunlar
Ayyy aynılar desene. Bugun kucağımda yer kavgası yaptilar sonra ikiside gitti. bebekken sığıyorlardı ikiside,simdi iki popoya yetemiyorum,arada kalıyorum, eşimin peşinde gezmezler beni takip ederler, çoook seviyorum çok,.çocuk olunca napacaklar acaba

markette satilan isim benzerligi olan bir mama var siz onu almis olabilirsiniz. royal canin ben özel durumdan dolayi kullanmasamda arkadasim kedisine aliyor cok memnun.

benim de 1.5 yaşında gri scottish oğlum var. bir yakınımızın kedisinin yavrusu. ilk onu kardeşime almıştım, şehir dışına taşındılar.. ondan daha çok benimsemişim meğer , onsuz yapamadım. kardeşime de çiftleştirip vereceğime söz verdim o da verdi. oğlumla 1 yıldır birlikteyiz, onu o kadar çok seviyorum kii.. en rahat ve konforlu şekilde bir hayat sunmaya çalışıyorum ona.. çünkü arkadaşım da, kardeşim de, ev arkadaşım da o benim, her anımda yanımda.. her akşam kapıda karşılar, her gece birlikte uyuruz pamuk oğlumla. canım kedim, iyi ki varsın! sen benim karşılıksız sevgi veren en güzel dostumsun. oğlumsun.. seni çok seviyorum kül kedim benim :)

İyiki alabilmişsin kardeşinden, ben ilk kedimi alamadım babamlar vermedi onun yavruları benimle şimdi. Alışınca evde olmasına, gittiğinde bomboş oluyo. Ama biz birlikte uyuyamıyoruz Vicdan azabı çekiyorum ama olmuyo ikiside çok şımarık ve hareketli

Kızlar kedilerinize çeşme suyumu, arıtılmış su mu veriyorsunuz ?
ben cesme suyu veriyorum ama bizde iciyoruz cesme suyundan. veterinerde daha iyi oldugunu söylemisti. bölgeye göre degisiklik olur mu bilmiyorum

ne güzel ki onlar var hayatımızda.. evet alabildim verdiler :) siz de de tam tersi olmuş, yavruyu siz almışsınız olsun :) biz birlikte uyuyoruz çünkü metabolizma saatimizi bir şekilde oturttuk. o da geceleri uyuyor benimle

Bu arada ben kızıma hep tatlı su veriyorum. Pedigree marka mama yiyor. Ödül maması da aynı marka.

Çok şaşırdım proplana kötü demenize.sebebini biliyor musunuz?.veterinerimiz özellikle proplan öneriyordu bize..bizde iyi diye kullandık..oğlumu kaybettim ben nerde hata yaptık diye sorguluyorum herşeyi..gerçi son dönemler royal canine dönmüştük..

Öncelikle kaybınız için çok Üzgünüm veteriner ne sebep sundu kaybınız için bilmek isterim tabii acınıza tuz basmayacaksam... Proplan a kötü demedim aslında kediler için uygun değil demek istedim. Veterinerler de bizim doktorlarımız gibi branşlara ayrılıyor eğer isterlerse uzmanlık yapabiliyorlar. 1 değil bi çok veterinerden edindiğim bilgiler üzerine piyasada çokça bulunan 2 firma hakkında yorum yaptım. Eczacılar gibi düşünün elinde çokça proplan varsa haliyle proplan önerecektir veya firma ile anlaşması vardır. Elinde proplan olmadığı halde öneriyorsa gerçekten konu hakkında pek bilgisi yoktur

Son düzenleme:
Fakat çok şaşırdım biri de demiyor ki Ankara için önemli sayılan cathospital ı belgeselde çocuklara hep proplan yedirirken görüyorum cat hospital adından da belli olduğu üzre kedi odaklı hastanedir bikaç kanalda belgeseli yayınlanıyor. Sürekli proplan la çalışıyorlar çünnnkü sponsorları proplan oradaki dahiliyeci cansu ile yıllarca çalıştım sadece sponsor olayı olduğu için mecbur kaldıklarını dile getirir durur. Kötü mama değil tekrar ediyorum benim köpeklerim yıllardır proplan yer kedi için çok bi numarası yok sadece

Çok sağolun..ilk etepta royal canin kullanıyorduk ama veterinerimiz önerince dönmüştük proplana..vardır bir bildiği dedik..dediğiniz gerçekten çok mantıklı kendileri proplan satıyordu..umarım maddi çıkar gözetmeden yapmışlardır..oğlumu neden kaybettim teşhis koyulamadı.tek tek iflas etti organları..otopsi sonucu bekliyoruz..büyük ihtimal FİP üstünde duruldu..

Kızlarrr sizler yardımcı olursunuz bana sabahtan beri apartmanda miyavlayan Bir kedi var büyük bir kedi Yalnız çok içten çok içli miyavlıyor üzülüyorum Süt koydum az içmiş su koydum içiyor Ama içerken miyavlıyor Hiç kıpırdamıyor sadece miyavlıyor acaba ne yapsam bilemedim üzülüyorum o şekilde olunca aklım orada şu anda kapıda açık ama gitmiyor belli bir derdi var sizce ne olabilir aynı olduğu yerde gözlerini kısıp miyavlıyor

eğer çok hareketsizse bir veterinere görürseniz. Belki hastadır ;( üniversite hastanesine de götürebilesiniz ücretsiz bakıyorlar burada

Oy kurban olurum eğer öyle bişey varsa yaşamaları mucize oluyor zaten çok Üzgünüm umarım Acınız kısa sürede azda olsa diner

Oy kurban olurum eğer öyle bişey varsa yaşamaları mucize oluyor zaten çok Üzgünüm umarım Acınız kısa sürede azda olsa diner
Çok sağolun..çok araştırdım FİP le alakalı.elimizden birşey gelmedi yok tevidavisi..en azından yapılan tedavilerle son günlerinde acısını biraz dindirebilmişizdir diye ümit ediyorum..bir ay oldu hala şaşkınım kafam allak bullak..geçicek inşallah..Allah sizin kuzularınıza uzun ömürler versin..

Amin çok Üzgünüm gerçekten ne desem bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…