Güzel Olan Herşeyin Patisi vardır :) Hayvanseverlerin Geyik Topiği!

Patili Evladınız Var Mı?

• Ankete Katılan
    628
Merhaba ,

Evde 1 köpek, 2 kuş, 1 tane de balığım var.

Bu topiğin üyeleri nerdelerr :KK51: Bende kötü günlder geçiriyorum ama kedilerim mutlu ediyo, lütfen gelir misiniz azıcık moral depolayalım.. :oops:

yaaaa, koltuk kemiriyo mu mesela :KK45:
suan 6 yasındayız ama 6 yasına kadar kemirmediği bir koltuk :KK70: plazmam, doğal gaz kablosu, laptop, çantalar , çeketler ve sayamadığım kadar ayakkabımı halletti .

suan 6 yasındayız ama 6 yasına kadar kemirmediği bir koltuk :KK70: plazmam, doğal gaz kablosu, laptop, çantalar , çeketler ve sayamadığım kadar ayakkabımı halletti .

şımarık şeyyy, kızsan kızılmıyoda bu paticanlaraa. Benim kedimde yatağa,poşetlere,temiz çarşaf vb. temiz eşyalara çişini yapmaya bayılıyo:KK53: koltuğun üzerindeki yastığa yapmış teee koltuğa geçmiş.. Böyle bir koku yok :KK51: artık yatak odama alamıyorum kapıda yatıyo, vicdanımı sızlatıyo eşşek :KK61:

ben kedileri çok seviyorum ya ama kedim yok..:)
sokaktakiler var ama kaçiyolar. çok tatlı buluyorum
annem gençken kediyle birlikte uyduğu bide üstüne yavruladığı görmüş:KK70: annem hala kedileri çok seviyor sokaktakilere ekmek bişey götürüyo hayvanciklari aç birakmiyor. ben küçükken kedilerle beraber büyüdüm iyi bilirim:)

yavrumu bizimki yavruyken aynıydı. :KK70:

bu ay 1 yaşına girecekler :KK37: kedilerimin doğum anlarında dahi yanlarındaydım.
Bu çok güzel bir duygu :KK36: Bana ceza vermek istediğinde yapıyo_Onu odama almamışsam başka bir gün gelip yastığıma yapar, çamaşırları onsuz astıysam bir yolunu bulup tertemiz giysilere,çarşafa birgüzel kokusunu bırakır. "Nedemek beni yanında istemiyorsun annecim ?" demeye çalışıyor sanırım :rolleyes: uslu bir çocuk değilsin ki napayım yavrucum diyorum bende :KK45: Çok seviyorum çook.

ben kedileri çok seviyorum ya ama kedim yok..:)
sokaktakiler var ama kaçiyolar. çok tatlı buluyorum
annem gençken kediyle birlikte uyduğu bide üstüne yavruladığı görmüş:KK70: annem hala kedileri çok seviyor sokaktakilere ekmek bişey götürüyo hayvanciklari aç birakmiyor. ben küçükken kedilerle beraber büyüdüm iyi bilirim:)

eee neden eve birkaçtanesini eve almıyorsun :rolleyes:

En azından ona karışmasın madem ki, gerçi evde 1 günü kediyle geçirseniz vazgeçemez ama anlatamayız işte.
benim eşim çok titz biri. ama 10 yıl muhabbet kuşu beslediği de sölüyor muhabbet kuş al dedim ..evde bi hayvanimiz olsun demi..:)
ben çiftlik gibi bi yerde büyüdüm tavuk horoz kedi köpek gibi yerlerde büyüdüm:)

kedili hanfendiler, kedilerinizi neyle besliyorsunuz, hangi markaları seçiyorsunuz. Bilgi alabilirmiyiz? Patili mikrofonumuza bir konuşma yaparmısınız. :KK53:

mito veya miço alıyoruz hem uygun hem tane site reklamına girmesin kendi sitesinden alıyorum. aylık yaklaşık 30 kg alıyorum hem evdekiler hem sokakdaki canlarımız keyifle yiyorlar .

9 yaşında dişi siyam kedim var. 6 aylıkken bırakıkdığı yerden sahiplenerek bize katıldı. Kedi demek huzur demek bambaşka bir dünya. Siyam kedisiyse apayrı bir dünya. Mama olarak sadece proplan yiyor.

D7BD19E0-07B9-49AD-B8B8-F5940FD18271.jpeg
Herkese selamlar gününüz güzel geçsin diye buraya bir sevimlilik bırakıyorum :KK16:

X