Güzel Olan Herşeyin Patisi vardır :) Hayvanseverlerin Geyik Topiği!

Patili Evladınız Var Mı?

• Ankete Katılan
    628
Ben 1 yıldır evlendim evleneli 1 kedi ve balıklarla yaşıyorum. Annemle yaşarken 12 kedi 2 köpek 2 kuştu sayımız Anlıyorum halinden onlar iyi olsun da ölene kadar mama alırım ş

İnan yüzümü güldüren dört şey var biri eşim üçü kedilerim. Herşey onların iyiliği için. Allah ömür versin bize de hepsi hallolur.

bende ucundan işin içindeyim. Biçok firmadan haberim var, hatta işten çıkarılmalar falan biton şey duyuyorum... Ülke olarak üretimimiz yok, satacak bişey de kalmadı derken bakalım kimlere yem olcaz...

bende ucundan işin içindeyim. Biçok firmadan haberim var, hatta işten çıkarılmalar falan biton şey duyuyorum... Ülke olarak üretimimiz yok, satacak bişey de kalmadı derken bakalım kimlere yem olcaz...

Ülkece biz :

(Sinirden gülüyorum )

Eklentiler

• F65AF485-CE7A-4977-B07E-472BB8945FD3.jpeg
    34,1 KB · Görüntüleme: 24
İnan yüzümü güldüren dört şey var biri eşim üçü kedilerim. Herşey onların iyiliği için. Allah ömür versin bize de hepsi hallolur.
Aminn. Belki taşlayacaklar beni ama bizimle yaşayan çocuğum petshop mağduru resmen ölüydü elime aldığımda bi iyileştirirz diye verdi petshop bende iyileşince geri veremedim hala ara ara çok hasta oluyor Evlilik arefesinde eşim gezi mi ben mi dedi gezi dedim ve evlenince onu evde istemediğini yapamayacağını söyledi. Çokta hayvanseverdir.. Ayrıldık tabi. Bikaç gün sonra tekrar barıştık beni denemek için geziyle kendini kıyaslamış.şuan o da çok iyi biliyor ki benim önceliğim kedim sonra eşim çok tepki alıyorum ama bilmiyorum belki ellerimde hayata tutunduğu için bu kadar önemli.

Dün bir rüya gördüm. Eşim beni aldatıyor boşanıyoruz, benim tek düşüncem kediler ne yapar kocama dev bozuluyorum ama işallah almaz Jack’i (en çok onu sever) o şırfıntıyla sevemez oğlumu diyorum ay sinirim bozuldu. İşte kedili olmak böyle bir şey. Ben de hiçbir şeye değişmem.

Allah korusun rüyalar tersine çıkarmış. Gerçek hayvanseverler için kedi köpek olmayı geçiyor evin çocuğu oluyorlar ne mutlu.

Ülkece biz :

(Sinirden gülüyorum )

Ağlanacak halimize daha uzuuun yıllar güleceğiz. En azından ben hep 50 liralık alışveriş yapıyorumda çok etkilemiyo beni pek bişey

Acilen BDV'yi bırakmalısın.

Benim kuşum var

Aynen şimdi öyle niyet yok ama olursa halimiz harap olur heralde
Yani seninkilerde kıskanç mı? Kucağıma hangisi çıksa diğeri döner arkasını trip atar bana, dokunsam kaçar dokunduğum yeri yalamaya başlar, pislik muamelesi görüyorum resmen e çocuğumuz olsa.ozaman ikisinede yeten ben olmayacağım napacaklar acaba

Kıskanç İki oğlan bir kız ya, o iki erkek kedi arasında inanılmaz bir gerilim var, biri kucağıma gelse diğeri kıskanıyo resmen beni sev beni sev diye geziyorlar. Çocuk olunca çocuğu yer bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…