- 1 Ağustos 2018
- 151
- 98
- 32
-
- Konu Sahibi Simons Cat
Ben 1 yıldır evlendim evleneli 1 kedi ve balıklarla yaşıyorum. Annemle yaşarken 12 kedi 2 köpek 2 kuştu sayımız Anlıyorum halindenFarmina’ya döndüm ben ve çok memnunum. Üç kediye Acana biraz zor
Ben 1 yıldır evlendim evleneli 1 kedi ve balıklarla yaşıyorum. Annemle yaşarken 12 kedi 2 köpek 2 kuştu sayımız Anlıyorum halindenonlar iyi olsun da ölene kadar mama alırım ş
Halimiz duman olacak kesin bilgi yayalım. Sektörde fena sayılmayacak bir grup şirketinde mali işler’deyim. Dönen dedikodular çok kötü, aklımıza gelmeyecek şirketler iflas vermeye hazırlanıyormuş. Ve herkes çok endişeli, bu zamların henüz başlangıç olduğu ve esas zamların Ocak’ta yağmaya başlayacağını söylüyor herkes.
bende ucundan işin içindeyim. Biçok firmadan haberim var, hatta işten çıkarılmalar falan biton şey duyuyorum... Ülke olarak üretimimiz yok, satacak bişey de kalmadı derken bakalım kimlere yem olcaz...
Aminn. Belki taşlayacaklar beni ama bizimle yaşayan çocuğum petshop mağduru resmen ölüydü elime aldığımda bi iyileştirirz diye verdi petshop bende iyileşince geri veremedim hala ara ara çok hasta oluyor Evlilik arefesinde eşim gezi mi ben mi dedi gezi dedim ve evlenince onu evde istemediğini yapamayacağını söyledi. Çokta hayvanseverdir.. Ayrıldık tabi. Bikaç gün sonra tekrar barıştık beni denemek için geziyle kendini kıyaslamış.şuan o da çok iyi biliyor ki benim önceliğim kedim sonra eşimİnan yüzümü güldüren dört şey var biri eşim üçü kedilerim. Herşey onların iyiliği için. Allah ömür versin bize de hepsi hallolur.
Aminn. Belki taşlayacaklar beni ama bizimle yaşayan çocuğum petshop mağduru resmen ölüydü elime aldığımda bi iyileştirirz diye verdi petshop bende iyileşince geri veremedim hala ara ara çok hasta oluyor Evlilik arefesinde eşim gezi mi ben mi dedi gezi dedim ve evlenince onu evde istemediğini yapamayacağını söyledi. Çokta hayvanseverdir.. Ayrıldık tabi. Bikaç gün sonra tekrar barıştık beni denemek için geziyle kendini kıyaslamış.şuan o da çok iyi biliyor ki benim önceliğim kedim sonra eşimçok tepki alıyorum ama bilmiyorum belki ellerimde hayata tutunduğu için bu kadar önemli.
Allah korusun rüyalar tersine çıkarmış. Gerçek hayvanseverler için kedi köpek olmayı geçiyor evin çocuğu oluyorlar ne mutlu.Dün bir rüya gördüm. Eşim beni aldatıyor boşanıyoruz, benim tek düşüncem kediler ne yaparkocama dev bozuluyorum ama işallah almaz Jack’i (en çok onu sever) o şırfıntıyla sevemez oğlumu diyorum ay sinirim bozuldu. İşte kedili olmak böyle bir şey. Ben de hiçbir şeye değişmem.
Ülkece biz :
(Sinirden gülüyorum)
Dün bir rüya gördüm. Eşim beni aldatıyor boşanıyoruz, benim tek düşüncem kediler ne yaparkocama dev bozuluyorum ama işallah almaz Jack’i (en çok onu sever) o şırfıntıyla sevemez oğlumu diyorum ay sinirim bozuldu. İşte kedili olmak böyle bir şey. Ben de hiçbir şeye değişmem.
Benimkilere tirmalama tahtasi aldim cok sevdiler, bakalim ömrü kac gün olacakSanırım evet.
Benimkilere tirmalama tahtasi aldim cok sevdiler, bakalim ömrü kac gün olacak
Oda dogru tabiBenimkiler kullanmıyor ya, koltuklar dururken ne gerek var di mi ?
Benim kuşum varKedisi,köpeği,kuşu,tavşanı, faresi, maymunu olan/olmayan herkesin, patili geyik yapabileceği topiği açıyorum
Hoşgeldiniz
"İçeriye girerken; patilicanlarınızla ilk nasıl tanıştınız ? Eve geldiğinde neler yaşandı? Kaç yaşında? İlginç özellikleri nelerdir ? gibi ayrıntılı bilgilendirme yapmanız rica olunur"
Oda dogru tabibenimkiler once tirmalama tahtasini parcaliyo sonra kizip koltuklari tirmaliyo
Çocuğun yok dimi viveGitti koltuklar vallaAman napiyim ya canları sağolsun
Çocuğun yok dimi vive
Bazen düşünüyorum, cocukta olsa bu ev nasil temizlenecek acabaHayır canım. Üç kedim var.
Bazen düşünüyorum, cocukta olsa bu ev nasil temizlenecek acaba
Yani seninkilerde kıskanç mı? Kucağıma hangisi çıksa diğeri döner arkasını trip atar bana, dokunsam kaçar dokunduğum yeri yalamaya başlar, pislik muamelesi görüyorum resmenAynenşimdi öyle niyet yok ama olursa halimiz harap olur heralde
Yani seninkilerde kıskanç mı? Kucağıma hangisi çıksa diğeri döner arkasını trip atar bana, dokunsam kaçar dokunduğum yeri yalamaya başlar, pislik muamelesi görüyorum resmene çocuğumuz olsa.ozaman ikisinede yeten ben olmayacağım napacaklar acaba