- 26 Eylül 2009
- 1.083
- 1.185
- 36
-
- Konu Sahibi Simons Cat
Merhaba ,
Evde 1 köpek, 2 kuş, 1 tane de balığım var.
fotograftakiyse sanırım evet, bayılıyorum bunların tipine.köpeğiniz beagle mı ?
fotograftakiyse sanırım evet, bayılıyorum bunların tipine.
ay bende var aynından çok yaramazlar çok
suan 6 yasındayız ama 6 yasına kadar kemirmediği bir koltukyaaaa, koltuk kemiriyo mu mesela
suan 6 yasındayız ama 6 yasına kadar kemirmediği bir koltukplazmam, doğal gaz kablosu, laptop, çantalar , çeketler ve sayamadığım kadar ayakkabımı halletti .
yavrumu bizimki yavruyken aynıydı.
ben kedileri çok seviyorum ya ama kedim yok..:)
sokaktakiler var ama kaçiyolar. çok tatlı buluyorum
annem gençken kediyle birlikte uyduğu bide üstüne yavruladığı görmüşannem hala kedileri çok seviyor sokaktakilere ekmek bişey götürüyo hayvanciklari aç birakmiyor. ben küçükken kedilerle beraber büyüdüm iyi bilirim:)
eşim istemiyor sokaktaki kediler bana yetiyor:) aç birakmiyıorum geliyorlar penceremin önüne..eee neden eve birkaçtanesini eve almıyorsun
eşim istemiyor sokaktaki kediler bana yetiyor:) aç birakmiyıorum geliyorlar penceremin önüne..
benim eşim çok titz biri. ama 10 yıl muhabbet kuşu beslediği de sölüyor muhabbet kuş al dedim ..evde bi hayvanimiz olsun demi..:)En azından ona karışmasın madem ki, gerçi evde 1 günü kediyle geçirseniz vazgeçemez ama anlatamayız işte.
kedili hanfendiler, kedilerinizi neyle besliyorsunuz, hangi markaları seçiyorsunuz. Bilgi alabilirmiyiz? Patili mikrofonumuza bir konuşma yaparmısınız.
Eki Görüntüle 2194530 Herkese selamlar gününüz güzel geçsin diye buraya bir sevimlilik bırakıyorum
cok sevindim sizi mutlu ettigine
çook teşekkür ederim benim için etkili oldu bile