Güzel Olan Herşeyin Patisi vardır :) Hayvanseverlerin Geyik Topiği!

Patili Evladınız Var Mı?

• Ankete Katılan
    628
Merhaba ,

Evde 1 köpek, 2 kuş, 1 tane de balığım var.

Bu topiğin üyeleri nerdelerr Bende kötü günlder geçiriyorum ama kedilerim mutlu ediyo, lütfen gelir misiniz azıcık moral depolayalım..

yaaaa, koltuk kemiriyo mu mesela
suan 6 yasındayız ama 6 yasına kadar kemirmediği bir koltuk plazmam, doğal gaz kablosu, laptop, çantalar , çeketler ve sayamadığım kadar ayakkabımı halletti .

suan 6 yasındayız ama 6 yasına kadar kemirmediği bir koltuk plazmam, doğal gaz kablosu, laptop, çantalar , çeketler ve sayamadığım kadar ayakkabımı halletti .

şımarık şeyyy, kızsan kızılmıyoda bu paticanlaraa. Benim kedimde yatağa,poşetlere,temiz çarşaf vb. temiz eşyalara çişini yapmaya bayılıyo koltuğun üzerindeki yastığa yapmış teee koltuğa geçmiş.. Böyle bir koku yok artık yatak odama alamıyorum kapıda yatıyo, vicdanımı sızlatıyo eşşek

ben kedileri çok seviyorum ya ama kedim yok..:)
sokaktakiler var ama kaçiyolar. çok tatlı buluyorum
annem gençken kediyle birlikte uyduğu bide üstüne yavruladığı görmüş annem hala kedileri çok seviyor sokaktakilere ekmek bişey götürüyo hayvanciklari aç birakmiyor. ben küçükken kedilerle beraber büyüdüm iyi bilirim:)

yavrumu bizimki yavruyken aynıydı.

bu ay 1 yaşına girecekler kedilerimin doğum anlarında dahi yanlarındaydım.
Bu çok güzel bir duygu Bana ceza vermek istediğinde yapıynu odama almamışsam başka bir gün gelip yastığıma yapar, çamaşırları onsuz astıysam bir yolunu bulup tertemiz giysilere,çarşafa birgüzel kokusunu bırakır. "Nedemek beni yanında istemiyorsun annecim ?" demeye çalışıyor sanırım uslu bir çocuk değilsin ki napayım yavrucum diyorum bende Çok seviyorum çook.

eee neden eve birkaçtanesini eve almıyorsun

En azından ona karışmasın madem ki, gerçi evde 1 günü kediyle geçirseniz vazgeçemez ama anlatamayız işte.
benim eşim çok titz biri. ama 10 yıl muhabbet kuşu beslediği de sölüyor muhabbet kuş al dedim ..evde bi hayvanimiz olsun demi..:)
ben çiftlik gibi bi yerde büyüdüm tavuk horoz kedi köpek gibi yerlerde büyüdüm:)

kedili hanfendiler, kedilerinizi neyle besliyorsunuz, hangi markaları seçiyorsunuz. Bilgi alabilirmiyiz? Patili mikrofonumuza bir konuşma yaparmısınız.

mito veya miço alıyoruz hem uygun hem tane site reklamına girmesin kendi sitesinden alıyorum. aylık yaklaşık 30 kg alıyorum hem evdekiler hem sokakdaki canlarımız keyifle yiyorlar .

9 yaşında dişi siyam kedim var. 6 aylıkken bırakıkdığı yerden sahiplenerek bize katıldı. Kedi demek huzur demek bambaşka bir dünya. Siyam kedisiyse apayrı bir dünya. Mama olarak sadece proplan yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…