Güzel Olan Herşeyin Patisi vardır :) Hayvanseverlerin Geyik Topiği!

Patili Evladınız Var Mı?

• Ankete Katılan
    628
yine olmadı top yaptım beraber oynamaya calıstım ben oynuyorum o izliyor :
Olsun ortaya bırakıp oturun biraz zaman tanıyın merak edip gelip koklayacaktır. İlgisini çekerse iki pati atar. Biraz zaman verin.
Biz saklambaç oynarız. Oyun evi var arkasında tırmalama tahtası olan o tırmanır yukarıdan elimizi yakalar. Minik faresi vardır bazen onunla oynar. Gündüz zaten sokakta yoruluyo ama bizimlede oynamak istiyor. Çok canı sıklırsa masadan gözlük kalem ne bulursa atar yere iki pati atar.
Kışın örgü ördüğüm yünlerle cebelleşir. Ruh haline ve evdeki duruma göre takılır bizimkisi

eşkiyada corono virüsü pozitif cıktı o yüzden veterinerimiz aşı yapmıyor bir seferinde bilmeden aşı yaptıdık ALLAH korusun çok fenalaşmıştı çok goz yası döktük Allahtan toparlandı ama ası felan yaptıramadıgımızdan dışarıda çıkartamıyoruz hhasta olmasından da cok korkuyorum o yuzden oyun felan oynamayınca üzülüyorum.sizin patinin resmi varmı merak ettim meleginizi:)

yine olmadı top yaptım beraber oynamaya calıstım ben oynuyorum o izliyor :
Bende diyordum bir benim kedimmi böyle diye varmış oynamayı sevmeyen ) benim kedimde aynen sizinki gibi sürekli ye iç yat balkona çık cama çık etrafı izle modunda oyuna gelince kendi isterse arada saklanıp ayağıma atlıyor ama başka türlü oyuncaklarla oynatmak isteyim bi kere oynayıp gidiyor sadece bir zeytini avlanma iç güdüsüyle top gibi oynar yer. haa bide balon onu az şişirip armut büyüklüğüne getiriyorum tırnağını çok takmadığı sürece oynar patlayınca bırakır keşke biraz oyunbaz kediler gibi olsaydı

iyi bari sevindim ben de diyorum neden benimki böyle demekki yapıları boyle ye iç yat:)ALLAHTAN YEMEK yemeye tuvalet yapmaya kalkıyor :)

Bizim tüylü alınan sopaların ucunda tüy mü var sandın iplerden yumak yaptım bağladım ucuna onu kovalıyorlar, yerde sürükleyerek koşturuyorum dilleri dışına çıkana kadar oynuyolar yorulunca ben bırakıyorum

Büyük olan erkek onu kisirlastirmistim küçük olan dişi kisir değil, ama çok güzel anlaşıyorlar maşallah:)) ha arada birbirlerini yoluyorlar o ayrı
Bizimkilerde gerçekten yoluyorlar birbirlerini, etrafta tüy yumakları dolanır temizlik yapsamda vaar yapmasamda

Canımı acıttın...Söylenecek söz yok ki..
Allah büyük ya oğullarıma bişey olsa, yeniden istemiyorum ben evde...
Birden biraz bencillik olacak belki ama, barınaklara gidemiyorum. Orda onları çaresizce bırakıp dönemeyecekmişim gibi geliyo. Ben düşününce bile ağlıyoken orda naparım ? ...

Yani boşversene, anlamaları imkansız. Kedisi olmayan yada onuda boş ver sokaktaki bir kediyi doyurmamış, başını okşamamış insanlardan bahsediyoruz. Anlamazlar.. Umarım çok daha iyidir oğlun

İlk kedimle (evlenince annemlerle kaldı) saklambaç oynardık. Çok zevkliydi ve nekadar akıllı diye övünürdüm. Şimdi evimdekiler onun yavruları, hiiiç samlambaç nedir bilmiyorlar. Acaba öğretilir mi ki ? Canım cekti

Benimde fransiz buldogum var:) 5 ay önce sahiplendim suan dükkanimizda henüz yenı oraya gitti , kizin okulu falan derkene esim birazda ben ilgileneyim dedi , baharda gene gelir insallah :) annesinin kuzusuuu ))

MukMükem bı kedi benim durumda aynı:)

Öğretilir mi bilmem ama denenebilir. Ben misafir kedimle denemiştim ama yok umrunda olmadı. Saklandığım yerde canım sıkıldı. Ordan çıktığımda da korku. Ama bilir benim ki temkinli arar. Beni bulunca arka patiler totosuna vura vura koşar bazen o saklanır bazen benim devam etmemi ister.

bizde aynı şekilde oynardık, koltugun arkasına saklanıp yukarıya doğru yavaşca tırmanıp bizi avlardı, bazen gerçekten farkettirmezdi kendini üzerimize zıplardı ve korkardık

Barınaklara gidin biraz mama ve ilgi bekliyorlar, eziyetlerine bir nebze olsun merhem olmak için gidin. Dönmesi zor evet ama en azından gördüğünüz sevgi sizinle gelir

1 yaşında çoook yaramaz bi oğlum var. Nişanlım internette bir sahiplendirme sitesinden ilanını gördü, aldı geldi. Gündüz uyuyup gece kafamı ısıran bir psikopat. En sevdiği şeyse kavun. Annemin kavunlarını çalıp koltuğun üstünde tüm tüm yutar. Onca oyuncağımız var ama asla yüzüne bakmaz, en sevdiği oyuncaklar üzüm taneleri, fasulye, patates kabuğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…