canımsın sen üzme kendini, gerçekten çok kötü bir durum ama sen yapabileceğini yapmışsın, anneleri vardı sonuçta hiç gelmeseydi mutlaka sen bakardın onlara bişekilde yardım ederdin.
Ben kendi kedimin yavrusunu koruyamadım düşün halimi. 5 yavru doğurdu, 4 tanesine baktı 1 tanesine bakmadı. Oda doğduğunda hastaydı galiba ve içgüdüsel olarak onu dışladı, üzerine bile oturuyordu, dokununca başka kuytu bi yere taşıyodu, o yüzden alamıyordum da , çaresizce bakıyorduk yani ne olacak böyle diye derken 5 günlük bile olamadan ölmüştü.. Ben napıyım evimdeki kediye sahip çıkamadım ben ölüsünü görmeden annemler gömdüler hatta ben her eve gelişimde kedileri sayardım, farkettim anca öyle söylediler öldüğünü,sonra tabi kaç gün ağladım.. keşke ayırsaydım ben baksaydım diye...
Sonra başka bişey daha anlatayım, Bi kutu içinde 5-6 yavru kedi vardı, yeni doğdukları belliydi. yanlarında bez ve su kabı da vardı ama ağustos ayı olduğu için su kalmamıştı, e tabi düşündüm ki anneleri var yavruların hatta onlara bakan birileride var almayım burdan diye düşündüm, güneşte vuruyodu yavrulara biraz kenara çektim ve gittim yanlarından 2 gün sonra yine ordan geçerken gördüm ki hiç dokunulmamış ne yavrulara ne kutuya.. ölmüş yavrular... anla halimi hala unutamam hala vicdanım sızlar. yapamıyoruz ki, yetemiyoruz...