- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
-
- Konu Sahibi Simons Cat
tavsan bende cok istiyorum ama arastirmistim herseyi kemirdikleri yaziyordu korktum :/Tavsanlar 6 olmus :))))
Dogru:) bahce olacak onlara:)) bitki cicek ne varsa kemiriyolar:) yillar oncede vardi 2 tavsanimiz koltuk ortulerini yediler hep:)) topragi kazip tunel yapmaya bayiliyolar. Tek tavsan olsa belki zararsiz olur ama 2 yaramaz tavsanin varsa eyvah eyvah her yerin altini ustune geciriyolar:))tavsan bende cok istiyorum ama arastirmistim herseyi kemirdikleri yaziyordu korktum :/
Anlatınca hayal ettimde o çok güzel bir ev yahubirde bebek gelince gerçekten çoook daha güzel olacak. Sağlıkla büyütün tüm evlatlarınızı
amin canım ya bizde heyecanla o günleri bekliyoruz bebeğimiz köpeğimizi görüp ağzında oyuncak taşıyacak bize :>
kedimizden görüp tırmalayıp tıııııssssslayacak millete :>
bizde aşıları tam falan deriz diye şimdiden yaşanacak komik durumları düşünüyoruz :>
tabi etraf çok tepkili biliyorsunuz insanlarımız hayvanlar konusunda pek bilgili değiller
anlatmaya çalışıyorum hayvan dostlarımızda büyüyecek olan çocuğun psikolojisine olumlu etkilerini
iletişim becerisini
alerjiye bağışıklık kazanıyor olmasını
fakat herkes tutturmuş kıl kaçar kist yapar muhabbetine
bende diyorum inadına :> daha da sahipleneceği diye
mesela ayrı bir alanımızda tavuk, kaz ve ördeklerimiz var onlarında yumurtasından faydalanıyoruz
diyorum onlara lafınız yok menfaatçisiniz diye
yani kızdırıryorlar arkadaşım
anlamıyorlar kedimin köpeğimin o sıcaklığını sevgisini
çok şey kaybediyorlar haberleri yok
üstelik kedim böbrek hastası
veterinerden mama yiyor mecbur başka herşey yasak
bizimkilerde çok nadir kendi kendilerine oynar.. İlla bişeyler yerde sürüklenecek, hızlıca onlardan kaçacak. Tabi ben koşturup duruyorum akşamları çok yorgun bile olsam bağırıp durur kaldırır benim çakal kedimkızlar eşkiya için güzel bir oyuncak tavsiyesi olan varmı sürekli uyuyor sıkılıyor diye çok üzülüyorum
Ahahaaa valla seçeneklerde hamster yoktu napiiim
eşkiyada saklanırsam felan bulmayı seviyor onun haricinde o dediginiz tüylü sopalardan kaç defa aldım ama arka ayaklarıyla dövüp ttüylerini koparıyor ve yutuyor dışarıyı izlemeyi çok sever dısardaki kedilerden ögreniyor galiba böyle yapmayı yani bir iki dakka anca dayanıyorbizimkilerde çok nadir kendi kendilerine oynar.. İlla bişeyler yerde sürüklenecek, hızlıca onlardan kaçacak. Tabi ben koşturup duruyorum akşamları çok yorgun bile olsam bağırıp durur kaldırır benim çakal kedimkalkmazsam da evde koşturur bağıra bağıra. çok şımarttım çok.
Demem o ki, kalkacaksınız kalkmasını istiyorsanızUcu tüylü sopalardan alın, yada sevdiği bi oyuncak varsa onu fırlatın koşup yakalasın bizimkiler öyle seviyo. Oyuncak alsam yüzüne bakmazlar evde bulup tokalarımı çalar ve onlarla oynarlar mesela. değişikler yahu
Ejderhaların annesi gibi oldu_Makaron_ kedilerın annesı
Büyük olan erkek onu kisirlastirmistim küçük olan dişi kisir değil, ama çok güzel anlaşıyorlar maşallah:)) ha arada birbirlerini yoluyorlar o ayrımerhabaaaa, kısırlaştırılmışlar sanırımanlaşabişiyorlar mı
Denediniz mi bilmiyorum ama folyodan top yapıp oynatabilirsiniz. Benim oğlum deliriyo ağzına alıp istediği yere götürüyo orda oynuyo. Oyunu bitince yemeğinin yanına güvene alıyo. Bizimle oynamak isteyince ağzına alıp getirip ayağımızınatına bırakır görmemezlikten gelirsekte patisiyle bi dürter. Tırmalama tahtasının yanına koşar siper alır kudurur. Misafir bir kedimiz vardı oda çok sevmişti.kızlar eşkiya için güzel bir oyuncak tavsiyesi olan varmı sürekli uyuyor sıkılıyor diye çok üzülüyorum
Kedisi,köpeği,kuşu,tavşanı, faresi, maymunu olan/olmayan herkesin, patili geyik yapabileceği topiği açıyorum
Hoşgeldiniz
"İçeriye girerken; patilicanlarınızla ilk nasıl tanıştınız ? Eve geldiğinde neler yaşandı? Kaç yaşında? İlginç özellikleri nelerdir ? gibi ayrıntılı bilgilendirme yapmanız rica olunur"
Oğlum çok hastaydı çok kötüydüm moralim yerlerde arkadaşımla konuşuyoruz tlfonda..üç gün tatil var bize gelin dedi..gelemeyiz oğlum çok hasta sanırın kurtulamayacak vs diyorum verdiği cevap “kedi ya haha” oldu..Alt tarafı kedi ölse ne olacak gibilerden..dondum kaldım ama onun kvsi çocuklarına bakmıyormuş tabi derdi daha büyüktü..geri dönüp sormadı bile nasıl oldu diye.çok kızgınım sanırım birdaha görüşmem kendisiyle..ayy sinir oluyorum milletin bu laflarına. Daha geçen akşam kedilerimi evladım gibi görüyorum dedim arkadaşıma, kendisi de yeni doğum yaptı ve hamile kalınca veda edeceksin onlara dedi. haydaaadurup dururken beynimi kan sıçrattı. sert konuşurum bu konuda ama sakin kalmaya çalıştım. Evlat yahu senin kucagındaki neyse bu da benim için aynı. 1gün görmeden yapamıyorum, yalnız kalıyolar diye içim acıyo her sabah ama onlarla vedalaşacakmışım
Tüm bu insanlar fikirleriyle yalnız kalabilirler ben hayatıma mırıldanma duymadan devam edemiciim
Sizin bebiş çoook ama çoook şanslı.
tesekkür ederım evde folyo var ise hemen şimdi denıyorum:)Denediniz mi bilmiyorum ama folyodan top yapıp oynatabilirsiniz. Benim oğlum deliriyo ağzına alıp istediği yere götürüyo orda oynuyo. Oyunu bitince yemeğinin yanına güvene alıyo. Bizimle oynamak isteyince ağzına alıp getirip ayağımızınatına bırakır görmemezlikten gelirsekte patisiyle bi dürter. Tırmalama tahtasının yanına koşar siper alır kudurur. Misafir bir kedimiz vardı oda çok sevmişti.
İlk kedimi barınaktan aldım hayvan perişandı zapzayıf. Biz bu zayıf diye dayıyoruz eti köfteyi meğer böbrekleri hastaymış ve fazla protein zarrlıymış bilmeden kötülük ettik hayvancağızaaltı ay sürdü toparlaması ve bir de üstündeki barınak kokusunun gitmesi bu da fotoğrafı varsa bir maşallahınızı alırım
yine olmadı top yaptım beraber oynamaya calıstım ben oynuyorum o izliyor :tesekkür ederım evde folyo var ise hemen şimdi denıyorum:)