Güzel Olan Herşeyin Patisi vardır :) Hayvanseverlerin Geyik Topiği!

Patili Evladınız Var Mı?

• Ankete Katılan
    628
bende ilk zamanlar cok korkuyordum ama veterinerden ögrendim püf noktasini. o damar gecen yerler pembe pembe belli tirnagin icinde. biraz da ucuna yakin kestiniy mi problem olmaz. bir defa zorlanir sonra alisirsiniz.
kus ne oldugunu idrak edemimis sanirim kafada huni olunca :KK48:
bende yarin veterinere goturecegim ogrenmeye calisacagim tesekkurler :))

Senin gözlerine 41 kere masallah gülüm benim. Oyuncagina nasil sarılmış ağlıcam simdi ya .. canim benim insallah hemen iyileşirsin ve yaramazliklara devam edersin :) ama bunda da uysal tipi varmis annesi Allah bağışlasın
gözleri güzel yakisikli oglum benim. Evet genek manada uysal ve korkak tabii benim ayaklari görünce disleri kasiniyor sanirim :)

Kaplumbagam 10 senedir benimle

Kopegimi sahiplendim yasini bilmiyorum ayagi sakatti tedavi oldu bana geldiginde hamileymis 7 yavruyuda sahiplendirdim

Kedim3.5 senedir benle yavruyken gozu kör sanmistim acildi sonradan

Kuşum sokakta buldum cok bitkindi gecen ay 2 tane daha sahiplendim bakamayan birinden

Balıklarım gecen sene geldi

Kısmetse 5 yıllık evliligimizde seneyede bebegimizi kucagima alacagiz

Hepbirlikte yasayacagiz evimizde :KK66:)

Anlatınca hayal ettimde o çok güzel bir ev yahu :KK36: birde bebek gelince gerçekten çoook daha güzel olacak. Sağlıkla büyütün tüm evlatlarınızı :KK19:

yok 3-4 aylik daha:)

Ayyy o daha bebek kiii :KK68: oyun yapıyo sana, ama hayır kelimesini öğretirsen rahat edersin. Tepkini çok kızmadan ver yanlışolduğunu anlıyorlar zaten. O henüz oyun oynuyo seninle ve kuralları bilmiyo :confused:

Evde 3 dünya tatlısı ama muzur kedilerim var :KK54: İşyerimin etrafından baktığım sokak köpüşlerim var. Onlarsız bir hayat düşünemiyorum. Hayvan beslemeyen bu hayatta çok şey kaçırıyor inanın. Mutsuzluğumuzu, stresimizi, üzüntümüzü onların sayesinde atıyoruz hemde hiçbir karşılık beklemiyorlar bizlerden...:KK200:

2 tane kedim var ❤ 8 yaşındalar 8 yıldır bakıyorumm, sokakta bulduğumda miniciklerdi 1 ay arayla buldum ikisinii, birinin annesi ölmustu kopekler tarafindan. Digerini piknikte bulduk ölmek uzereydi annesi nerde bilmiyorum tabii. Siringayla biberonla besledim ikisinide

Bir köpegim var cocker uzun kulaklidir simariktir bir sey yemeye kalksam hemen dibimde biter gece su icmeye kalkiyorum dolabin kapagini aciyorum arkami bi donuyorum hello it s me :ıslık: 4 yaşında masum yavrum oyle iyi geliyor ki stresimi uzuntumu aliyor evlat o canımın içi Allah ona saglik versin yoksa perisan olurum. Eşim balımla ilk tanıştigi zamanlarda şunu solemisti yasak aşkın meyvesi gibi hem kopek hemde tavsan gibi uzun sallanan kulakları var demisti :KK70:

keyifler yerinde mi:KK3:
IMG-20180921-WA0176.jpeg
iyi aksamlar iyi haftasonlari simdiden :)))

X