Güzel kiz arkadas ve sevgili

Tarzın çok cool ve karizma açık ve net. Ayrıca bende güzel sanatlar okuyorum canım. Sabahtan akşama kadar boya, badana, resim, tuval aklına ne geliyorsa geberiyorum kader arkadaşım. :KK59: Okulda ki işlere mi koşturayım evdeki işlere mi ölme eşeğim ölme.. Boyun gayet iyi ama o boya kilo çok az.. oldukça az.
Ben zamanında kilo aldım stresten sonra tekrar spora başladım derken zayıfladım. Şimdi yaklaşık 1,5 senedir ağırlık çalışıyorum. İskelet gibi olan bacaklarım şu an kaslı ve fit. Kıvrımlı hatlara sahibim. Bende senin gibi sağlıksız yiyecekler yiyemiyorum. Sağlıklı beslenmeye devam edeceksin mesela faydalı karbonhidratlar alacaksın. Ağırlık çalışırsan gerçekten yağsız bir vücuda sahip olacaksın.
Ben sabah uyanıyorum 1 saat spor yapıyorum ağırlık çalışıyorum kahvaltımı hazırlıyorum duşumu alıp okula gidiyorum ve okulda sabahtan akşama kadar heykeliymiş, boyasıymış yorulmuyorum. Çünkü spor çok iyi geliyor.
Mini etek giyiyorum, yırtık pantolonlar, topuklu ayakkabılar makyaj pek yapmam cildime hiç.. Yeri geliyor spor takılıyorum özelliklede göbek ve sırt dekolte hastasıyımdır modaya düşkün biri olarak çeşit çeşit bu sanatla ilgilenirken birde giyeceklerimi düşünüyorum. Yani diyeceğim o ki yapamam edemem işim gücüm çok deme istersen elinden geldiğince yapacağını düşünüyorum.
Mesela sevgilimle çok gezmişizdir tatiller, geziler derken hayatta giyimime karışmaz etmez. Şunu farkettim yanımızdan selülitli, şişman biri geçince bu direkt beni öpüp ''Nimetsin.'' derdi. Sanırım bunlara bir özgüven geliyor. Çok dikkat ediyorlar. Çok kızın tarzını beğendiğinde bana da söyler, bakarım bazılarını beğenirim bazılarını beğenmem. Bu döngü böyle devam eder. Herkesin tarzı isteği çok farklı mesela ben kesinlikle gömleklerimi transparan seçerim kot ve bot tarzı giydiğimde kadınsılığımı hissedemiyorum.
Sizin durumunuz çok farklı. Sevgilin bence senden bir değişiklikler bekliyor. Beklemese bu kadar uzatacağını düşünmüyorum. Bacaklarınıda çok beğendim o bacaklara kalem etek nefis gider. Kalem etekler çok güzel oluyor deneyin derim. Gömlek çok seviyorsanız gömlek olarak hafif transparan şeklinde seçebilirsiniz. Anlıyorum boyalarla ilgilenmek zor olacak çünkü kendimden bilirim bence teorik derslerinde yapın atölye derslerinde serbest olun.
Sadece deneyin bakalım tepkisi nasıl olacak sevgilinin. Deneme amaçlı.

Ve son olarak kilo çok önemli. Ağırlık işini bir düşün derim canım ben çok faydasını gördüm. 45 dkikanı ayırsan bile yeterli. Sivilcelere gelecek olursak 3 yıldır gitmeyen sivilcelerimden bir krem sayesinde kurtuldum ''Yokociltürünleri. com'' yaz bir incele. Umarım sana da faydası olur.

Sizi seviyor ama başka türlü olmanızı istiyor. İçi siz ama paket başka türlü.. masumane duruyor bu istek belki ama can sıkıcı.. oldugunuz gibi herseyiyle kabul edip sevmek seçmek lazım yanınızda duran kişiyi.. alayım sonra degistiririm olmaz..
Borcunu merak ettim oğlak mi acaba.. oglaklar sever kendi istediklerine donusturmeyi..

Cok sinir bozucu bir durum sizin icin tahmin edebiliyorum. Fakat hep sunh soylerim herkese, hayatin tadi suslenmeden ve bakimli olmadan cikmiyor, bu benim kisisel fikrim. Belki bir deneseniz sizinde hosunuza gidecsktir bu surekli topuklularla gezmek anlamina gelmiyor. Spor ayakkabi gomlek kot demissiniz makyaj ve takilarla bununlada gayet şık olabilirsiniz. Bunu sevgiliniz icin yapin demiyorum ama eminim deneseniz kendinizi cok daha iyi hissedersiniz. Sevgilinize gelince, bozulmakta haklisiniz belkide ama bi kac degisiklikten ne cikar hic bir sey kaybetmezsiniz,hem bu degisiklik hosunada gider. Ayrica evet zayifsiniz ama bu kilolu olmaktan iyidir,zayifliginizi guzel bir sekilde degerlendirmek sizin elinizde emin olun. Bence bir deneyin derim :)

Evet onu diyen sahis kendisi. Dis gorunjse takik oldugunu hic dusunmedim. Arkadaskende kiz arkadaslarinin karakteri onu etkilerdi.o donemlerini biliyorum. Asla kimsenin fizigini elestirmez. O cingene konusunda da kotu bisey olmadigini dusundugu icin alinicagimi bile dusunmemis. Bir cok halimi gordu. Sacimin yagli oldugy, atolyemden ciktigimdaki tozlu boyali hallerim (hergun oyleyim zaten okulda), diz yapmis esofmanlarimla,uykuda salyami koluna yuzunde farketmeden bulastirdigim zamanlarimda bile:KK22:Her halimdede hep ayni davrandi sevdi beni.sevgilim seni begenmiyorum asla demedi. O yuzden begenmiyorsan iste kapi bu da sapi demedim.
O zaman sorun ne ki ? Ne kadar güzel,en doğal hallerinizlede görmüş demekki dis görünüş o kadar önemli değilmiş. Konuya yazdığınız ilk yazıdan anlasilan aynen benim yorumumdaki durumdu. Öyle bir şey yoksa demekki siz takıntı yaptınız. Mutluluklar dilerim :)

Sevgilin başak burcu mu ?
Yerinde olsam bende ona kulplar takardım yaptığını bir süre sonra anlar.

Duz taban ayakkabiyla gunde 4 saat ayakta yolculuk yapabilir misiniz. Sonra okula geldiginizde ayakta heykelinizi ,boyunuz kadar tuvallerde resim yaptiginizi dusunun. Is kadini olmadigim icin spor ayakkabiler bana hic itici gelmiyor.okuldada spor ayakkabiyi tercih eden tek ben degilim. Keza sokaga ciktigimda da oyle. Kilo almayi cok istiyorum umarim alabilirim. Sagliksiz besinleri zaten tuketmeyi sevmiyorum

Guzelim ayakkabi elzemse kotu giymicen o zaman. Dar esofman altı giy, tayt giy. Ya da çantana bi babet falan atıver. Sevgilinle bulusacagin zaman degistirirsin. Kot ve spor ayakkabi bana, nahide ekengil - alamazsin sen beni klibini hatirlatiyor napayim. Kendin de diyosun sadeyim begenilmiyorum diye oneriye de kiziyorsun. Rahatin daha onemliyse hic kendini sorgulama o zaman.

Bence tarzını degistirecegine sevgilini değiştir. Tarzın sana yakışıyor ama sevgilin yakışmıyor. Senin gibi zarif kıza o öküz olmamış. Seven kişi çuval giysen de beğenir.

arkadaşlar bu benim ve giyim şeklim de bu. lütfen bu fotoğrafı alıntılamayın bir süre sonra silmeyi düşünüyorum. bakımsız mı görünüyorum bu şekilde bilmiyorum. hiç bi zamanda öyle düşünmedim. bu pantalonun bel üstü , yırtık ve açık koyun türevlerini giyiyorum. çizgili gömlekler ve ekoseli renkli gömlekleri çok kullanıyorum. kışında salaş kazak ve hırkaları kullanıyorum çok üşüdüğüm içinde içine yine renkli gömlekler giyip yakalarını çıkarıyorum. illa sexy mi olmalıyım bilmiyorum . vücudum kilomda bu şekilde.

B4XPVv.jpg

Fiziğiniz benim fixiğime çok benziyor, hatta benim diz altım sizden bile ince. O yüzden dar pantolon giymiyorum, hep İspanyol paça... Bence hiç te erkeğimsi değilsiniz, bot yerine uzun dar hafif topuklu bir çizmeyle harika durur pantolonunuz. Yazın da uzun etekler, elbiseler, bot paça pantolonlar çok güzel durur sizde.

Bacaginda carpiklik varsa sakin pileli sonracigima bol modelde etek giyme....cubuk gibi duruyor
dapdar ve mini etek kullan....ozellikle mini kalem etekler super oluyor

Sexi ce göze hitap eden bi kadun istemek kimsenin suçu degildir.Gayet normal...Ayy ben de hiç sizin gibi olamam ve istemem.Zayifliğa takma, doğumda ialirsin.Anxaj kitafet olarak istediklerini giysen de bu sefer de başka şeyler isteyecek.Kisaca adam sexi ve erkeklik dürtülerini harekete geçiren kiz istiyor.

Ayy suslu kadinlarada kisitlayan erkek duser tezata bakk... oldugun gibi ol ve ozguvenini yitirmemelisin bu sefer herseye alinan sorunlu insan olarak damgalar seni

merhaba,

Ben sizi cok hos buldum.hic de öyle asiri zayif durmuyorsunuz.kiyafetiniz de cok hos.Ama eger stiliniz hep böyleyse arada degisiklik yapmaniz tekdüzeligi engeller.Erkek arkadasiniza gelince böyle bir adamla hemen yollarimi ayirirdim.okudugum kadariyla size hic uymayan bir tip.Zorlama ve kisilikten yoksun.Sizin gibi birinin böyle birisiyle isi olmamali.

Guzelim ayakkabi elzemse kotu giymicen o zaman. Dar esofman altı giy, tayt giy. Ya da çantana bi babet falan atıver. Sevgilinle bulusacagin zaman degistirirsin. Kot ve spor ayakkabi bana, nahide ekengil - alamazsin sen beni klibini hatirlatiyor napayim. Kendin de diyosun sadeyim begenilmiyorum diye oneriye de kiziyorsun. Rahatin daha onemliyse hic kendini sorgulama o zaman.

Yanit yazdim, kizmadim. Ayni okuldayiz mecburen tempom agir olunca rahatim onde oluyor. Piknige gider gibi demenize katilmadim sadece spor ayakkabi sadece esofman alti ve taytla giyinildigini dusunmuyorum.

O zaman sorun ne ki ? Ne kadar güzel,en doğal hallerinizlede görmüş demekki dis görünüş o kadar önemli değilmiş. Konuya yazdığınız ilk yazıdan anlasilan aynen benim yorumumdaki durumdu. Öyle bir şey yoksa demekki siz takıntı yaptınız. Mutluluklar dilerim :)

Bilmiyorum o sacima yaptigi yo4umdan sonra herseye takinti yapar oldum. Beklemiyordum ondan cunku cok sagolun yorumlariniz icin:KK24:

Cevabim: evet.
Haha hala benden bilgili saniyo kendini:KK70:
xenforo-smilies-kk28.gi
.
He cicim he, vitaminler gokten yagiyor.
Bizide leylekler getirdi zaten.
Keske her parayi basani bu okullara almasalar. Keza dokturumda hayli guldu bu tespitlerinize. Ben gerekli besinlerimi aliyorum, eksik vitamin takviyemi doktorum sayesinde tamamladim cok sukur. Kilo almak icin bol bol un oneren birini ciddiye hic almam. Gidin baska basliklarda kendinizi tatmin edin. Kendinizi gelistirinde mesleginizi iyi icra edin. Kimseyi sagliksiz diyetlerede suruklemezsiniz boylece. Basligimada yazmayin.

Tarzın çok cool ve karizma açık ve net. Ayrıca bende güzel sanatlar okuyorum canım. Sabahtan akşama kadar boya, badana, resim, tuval aklına ne geliyorsa geberiyorum kader arkadaşım. :KK59: Okulda ki işlere mi koşturayım evdeki işlere mi ölme eşeğim ölme.. Boyun gayet iyi ama o boya kilo çok az.. oldukça az.
Ben zamanında kilo aldım stresten sonra tekrar spora başladım derken zayıfladım. Şimdi yaklaşık 1,5 senedir ağırlık çalışıyorum. İskelet gibi olan bacaklarım şu an kaslı ve fit. Kıvrımlı hatlara sahibim. Bende senin gibi sağlıksız yiyecekler yiyemiyorum. Sağlıklı beslenmeye devam edeceksin mesela faydalı karbonhidratlar alacaksın. Ağırlık çalışırsan gerçekten yağsız bir vücuda sahip olacaksın.
Ben sabah uyanıyorum 1 saat spor yapıyorum ağırlık çalışıyorum kahvaltımı hazırlıyorum duşumu alıp okula gidiyorum ve okulda sabahtan akşama kadar heykeliymiş, boyasıymış yorulmuyorum. Çünkü spor çok iyi geliyor.
Mini etek giyiyorum, yırtık pantolonlar, topuklu ayakkabılar makyaj pek yapmam cildime hiç.. Yeri geliyor spor takılıyorum özelliklede göbek ve sırt dekolte hastasıyımdır modaya düşkün biri olarak çeşit çeşit bu sanatla ilgilenirken birde giyeceklerimi düşünüyorum. Yani diyeceğim o ki yapamam edemem işim gücüm çok deme istersen elinden geldiğince yapacağını düşünüyorum.
Mesela sevgilimle çok gezmişizdir tatiller, geziler derken hayatta giyimime karışmaz etmez. Şunu farkettim yanımızdan selülitli, şişman biri geçince bu direkt beni öpüp ''Nimetsin.'' derdi. Sanırım bunlara bir özgüven geliyor. Çok dikkat ediyorlar. Çok kızın tarzını beğendiğinde bana da söyler, bakarım bazılarını beğenirim bazılarını beğenmem. Bu döngü böyle devam eder. Herkesin tarzı isteği çok farklı mesela ben kesinlikle gömleklerimi transparan seçerim kot ve bot tarzı giydiğimde kadınsılığımı hissedemiyorum.
Sizin durumunuz çok farklı. Sevgilin bence senden bir değişiklikler bekliyor. Beklemese bu kadar uzatacağını düşünmüyorum. Bacaklarınıda çok beğendim o bacaklara kalem etek nefis gider. Kalem etekler çok güzel oluyor deneyin derim. Gömlek çok seviyorsanız gömlek olarak hafif transparan şeklinde seçebilirsiniz. Anlıyorum boyalarla ilgilenmek zor olacak çünkü kendimden bilirim bence teorik derslerinde yapın atölye derslerinde serbest olun.
Sadece deneyin bakalım tepkisi nasıl olacak sevgilinin. Deneme amaçlı.

Ve son olarak kilo çok önemli. Ağırlık işini bir düşün derim canım ben çok faydasını gördüm. 45 dkikanı ayırsan bile yeterli. Sivilcelere gelecek olursak 3 yıldır gitmeyen sivilcelerimden bir krem sayesinde kurtuldum ''Yokociltürünleri. com'' yaz bir incele. Umarım sana da faydası olur.
Cok tesekkur ederim zahmet edip bayaga yazmissin:KK50: rahat gunlerimde etek hatta dekolte bile giydigimi biliyorum ama hepsi ilk senemdeydi. Cok suslenirdim ama ne olduysa 2 den sonra oldu saldim kendimi. Rahat oldumu kotude durmadiysa tmm der oldum. Oylede devam ettim.sevgilim o hallerimi gormedi. Evim uzak bir gun suslenip gelsem eve birsey getirmem gerekiyor tuvaller, boyalar tasiyim derken bakiyorum ustun musait degil en iyisi hic o sulara girmiyim dedim dersler agirlastikca. Ne guzel sevgilin karismiyomus.bi kac defa hafif dekolteli gordu giyme falan demedi. Birde cok usuyen biriyim. Usurum bunu giysem diyorum vazgeciyorum transparanlardan. Modayi seviyorum ama ona ortam yaratamiyorum. Kilomda cok az farkindayim sdvgilim 47nolsan yeter sagligin icin der cok soz soylemez ama 47 bile olamadim.45 i gordum hopp geri verdim. Makyaj bende ihtiyacim olmasa yapmak istemezdim. :KK43:

Merhaba bayanlar, bugun sevgilimle gorustum. Asagidaki fotograftaki gomlek elbisenin siyahlisi,siyah corap siyah belden oturtmali deri ceket, siyah puskullu sirt cantasi,siyah bilekten hafif yuksek topuklu bot giydim.saclarim kullu koyu sari oldugu icin kirmizi koyu ruj kullaniyorum hep. Kapatici ve bronzerda kullaniyorum.gozlerimede hic birsey surmuyorum(gozlerim ela,eyeliner ve rimel bile surmuyorum sevgilimde bende sevmiyoruz).saclarim uzun ve duz sevmiyorum,kendiliginden dalgali ve daha cok dagitiyorum:KK45:. Sik olmaya calistim ama hep illa ya bot, yada spor ayakkabidan kacamiyorum. Bugun dolabimda uzun zamandir giymedigim birseyi giydim. Baska tarz mevsimlik sik elbiselerim eteklerim var ama gundelik hayatta yuksek ince topukla kullanmiyorum

Sevgilim beni gordu aaa etek giymissin dedi guldu,optu. Tabi ben tavirliydim ona laf soktum, baska zamanda giysem farketmiyosun dedim.nasil farketmiyorum ediyorum dedi. Hic bisey demiyosun ama dedim,ne diyim dedi, begendim yada begenmedim de dedim. Ben hep begeniyorum ki seni nerden cikti dedi. Soylemiyosun begendigini bilemiyorum dedim. Demem gerektigini dusunmuyodum dedi.elalemin kizi hakkinda diyosun ama dedim. Farkli geldi ondan dedim seni hep begeniyorum cunku dedi. Iyi oyleyse en son ne zaman iltifat ettin dedim yanit veremedi:KK12: sen ne giyersen giy bana farketmiyor cunku her turlu seviyorum o kizsa distan yorum yaptigim biriydi,sevdigimden demedim, ben senin her giydigini begeniyorum gercekten dedi konu kapandi. Bende uzatmadim

Beni anlayip , moral verici ve ayni zamanda duzgunce zayifligimi yada kiyafetlerimi begenmedigini soyleyenlere cok tesekkur ederim. Begenenlerede bol tesekkurler.:KK22: Burda hepimiz kadiniz, bu zayiflikla sana ne giysen yakismaz zaten tarzi yapilan yorumlarida gorucegim aklima gelmezdi. Kadin kadina bunu yapiyorsa erkekler neler yapmaz. :KK20:

Eklentiler

• elbise75554-470x700.jpg
    elbise75554-470x700.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 172
  • elbise75554-470x700.jpg
    elbise75554-470x700.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 146
bence sen gereksiz kuruntu yapıyor kızı beğendiğini söylemişsin erkek arkadaşın kızla ilgili iyi dememiş ki sen o kızı kıskanmışsın sanki ya da erkek arkadaşının sende istedikleri onda var var ve sen onu erkek arkadaşından daha çok begeniyorsun belki ama bnu ona belli etme olumlu yönlerini ortaya çıkar sende onun dediklerini yapmaya çalış ama ona çok belli etme totosu kalkmasın zamanla sana verdiği tepkiler karışmalar vs azalır hatta "aşkım şu güzel mi dersin " direk hayır demez bir düşünür sessizleşir falan giyim ile ilgili fazla parlak pullu vs sevmiyorsun anlaşılan bende öyleyim ama sade ama şık olursan seksepaliteni yükseltebilirsin sanırım o dabunu istiyor

arkadaşlar bu benim ve giyim şeklim de bu. lütfen bu fotoğrafı alıntılamayın bir süre sonra silmeyi düşünüyorum. bakımsız mı görünüyorum bu şekilde bilmiyorum. hiç bi zamanda öyle düşünmedim. bu pantalonun bel üstü , yırtık ve açık koyun türevlerini giyiyorum. çizgili gömlekler ve ekoseli renkli gömlekleri çok kullanıyorum. kışında salaş kazak ve hırkaları kullanıyorum çok üşüdüğüm içinde içine yine renkli gömlekler giyip yakalarını çıkarıyorum. illa sexy mi olmalıyım bilmiyorum . vücudum kilomda bu şekilde.

B4XPVv.jpg
bence gayet güzzel bir fizigin var resmini görünce bir arkadaşım geldi aklıma kız 1.70 boy 47 kilo idi biz aramızda ay ne güzel fizigi var kalem gibi kız derdik beli öne dogru dik duruyordu omuzları geniş ve boynu spor yapanlar gibi bilmem anlata bildim mi düm düz ve uzun ne fular baglasa yakısırdı bir gün geldi ve ben çok zayıfım etek giymiyorum bacaklarım kötü yüzüm çirkin vs dedi ben şok tabi :)
ve onu eleştirenlerin kilo problemi olan kıskanç kişilr oldugunu belirttim yüz hatları belirgin çenesi uzun gibi sivri ve gözlük falan bile çok yakışırdı bence fıstık gibisin erkek ardaşın seni begeniyor ama sen kendini begenmiyorsun ve alınganlık yapıyorsun zaten hamile olunca fazlaca kilo alacaksın ilerde ve en azından oran burak sarkmaz zayıfsın çünkü sen kendini öv erkek arkadaşın da seni onaylayacak emin ol bazen erkekleri biz yönlendiririz yüzelsel düşünürler erkekler

Back