*Güzel günler gelir mi ?*

Rabbim sana güç kuvvet versin inşallah

Ağlamak Allahın kuluna verdiği bir mucize resmen. Rahatlarsınız ağlayın. Ama güçlü olmak zorundasınız iki tane yeni doğan + bir tane de yaramaz sizi bekliyor. Anneler güçlü olmak zorunda maalesef

Çok üzüldüm gerçekten. Allah yar ve yardımcınız olsun. Annenize şifa diliyorum.
İçinizi ferah tutmaya çalışın bebekleriniz olumsuz etkilenmesin.
İnşallah sıkıntılarınız en kısa sürede hallolur bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Bunalmakta yorulmakta çok haklısınız

40 gün önce kuzenimde aynısını yaşadı ikizlerden erkek kızın kordonuna yaptığı baskıdan dolayı gelişimi durdu 32 haftalık sezeryan oldu. Belli kiloya ulaşana kadar kuvezde kaldılar. Şimdi yanındalar. Hiç üzülmeyin bebișleriniz Allahın izniyle sağlıkla doğacaklar. Anneniz için de şifa diliyorum

Canım bebeklerin sağlıkla doğar ve evinize dönersiniz inşaallah
İkiz gebelik genelde zor oluyor.Aynı değil fakat benimde bebeğin biri son haftalar gelişmedi.Suyu azalmıştı,1 ay serum ile beslendim.36.haftada sezeryan ile doğum yaptım.
İkisi aynı kilodaydı.Aslında biri bayağı öndeydi.
Sağlıkları yerinde olsun elbet gelişip büyürler
Anneciğine rabbim şifa versinİyileşip torunlarına ve sana kavuşur inşaallah
Kızın henüz küçük emin ol bunları unutacak,yalnızda değilmişSen kendine iyi bak her şey elbet düzelecek
Bazen her şey arka arkaya gelir.Ama sonu hep bir hayır olur.Sende bu zor günleri atlatıp güzel günlere kavuşursun inşaallah

33. Haftada ikizlerim geldi sancım varmış evde bir kızım vardı ben hastanedeydim. Sonra 1 ay kuvoz maceramız oldu. Tabi evdeki kızımi ayrı ikizleri ayrı düşündüm. 2 ye bolundum ama hepsi geçti. Sana diyeceğim bu. Hepsi geçecek. Yaşamadan göremezsin tabi ama şu an ne hissettiğini çok iyi biliyorum. Birilerinin bana geçecek demesine ihtiyacım vardı. Gerçekten geçiyormuş

Aralık grubundan sizi taniyorum anneniz içinde yazmıştım geçen aylar ki konularda anneniz için rabbim şifa versin şimdi de hastaneye yatirilmissiniz çok çok geçmiş olsun , inşallah siz ve evlatlarınizin güzel haberini alicaz dualarım sizinle

Bende hamilelik için uğraşıyorum bazen bende sizin gibi düşünüyorum ne kötülük ettim de rabbim bana nasip etmiyor kime zararım oldu diye çok düşünüyorum sonra etrafıma bakıyorum haberlerde görüyorum ya gecenlerde anne ve anneannesi bebeği diri diri gömmüştu belki duymussundur onları görünce diyorum iyilikle kötülükle alakasi yok Rabb'im beni bununla imtihan ediyor sabretmemi şükretmemi istiyor ve bekletiyor daha hayırlısını vermek için diye. Sizin yazinizda o kısmı okuyunca yorum yapmak istedim. Çok iyi anlayamam belki sizi anne değilim hamilelik yaşamadım. Yorumları da tek tek okudum ikiz gebelikte çok yaşanmış bu durumlar. Sizde sabredin üzülmeyin siz üzüldükce bebislerinize çocuğunuza yansıyacak siz bunu başaracaksınız ve yine buraya yazacaksınız evinizden sağlıklıca kucağınıza aldiginizi . Rabb'im kimseye taşıyamayacağı yükü vermez her zorluğun arkasında kolaylık vardır.

Annenize şifa diliyorum insallah eski sağlıklı günlerine kavuşur.
Siz de insallah sağlıklıca bebekleriniz kucağınıza alırsınız

Allah yardımcınız olsun, size ve annenize acil şifalar diliyorum.
İnşallah bebeklerinizi sağlıkla kucaklarsınız.

Hep mahçup mahçup anlatmışsın derdini neden kafa şişiresin ki anlat yaz rahatlatacaksa biz de okur paylaşır duamızı ederiz. Eminim şuan buraya yazmayip sana annene bebişlerine dua eden bir sürü arkadaş vardır.
Her sıkıntının ardında ferahlık vardır. Senin de bugünleri çok şükür atlattık diyeceğin kuşlar gibi yüreğinin hafifleteceği günler gelecek inşallah

ikiz gebeliklerde genelde kiz cocugu daha cok hayata tutunurmus, Allah kadinlara taa ana rahminde daha guclu olmayi ogretmis. O yuzden sende guclusun oyle dusun, sende bir kadinsin..ayrica ikizlerinde baya buyumus..dunyaya gelseler bile hayati tehlike olur mu? 40 haftalik dogan ikiz hic duymadim mesela.. hepsi erken dogar.

Gececek bu gunler elbet, Allahim kimseye saglik sorunu vermesin, verdiklerinede sifa versin

Bazen zirveyi görmek için insanın en dibe batması gerekiyor.
Sabır acı meyvesi tatlı derler ya biraz daha sabır, bolca dua.
Geldi mi hep arka arkaya gelir zaten ama Rabbim feraha çıkarsın inşallah.

Sen bebeklerine sarıl, sonra da annene her şey düzelir inşallah.

Rabbim bol şifalar versin, imtihanınızı kolaylaştırsın inşallah, dualarımızdasınız

Rabbim sana güç kuvvet versin inşallah

Ağlamak Allahın kuluna verdiği bir mucize resmen. Rahatlarsınız ağlayın. Ama güçlü olmak zorundasınız iki tane yeni doğan + bir tane de yaramaz sizi bekliyor. Anneler güçlü olmak zorunda maalesef

Annenize şifa diliyorum insallah eski sağlıklı günlerine kavuşur.
Siz de insallah sağlıklıca bebekleriniz kucağınıza alırsınız

Allah yardımcınız olsun, size ve annenize acil şifalar diliyorum.
İnşallah bebeklerinizi sağlıkla kucaklarsınız.

bu günler geçer gider Allah ın izniyle Allah yardımcınız olsun dualarım sinizle

Değerli vaktiniz, yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim güzel kadınlar İyi ki varsınız.
Ayrı ayrı yazamadım cevap çünkü telefonu tam elime alıyorum, bişeyler için odaya geliyorlar.
Sancı çıkıyor , sancı yok yapıcı ilaç veriyorlar saat başı kontrol ediyorlar, ultrason yapıyorlar 2 kere..
Cumartesi günü karar vereceklermiş, hastanede kalmam mı gerek, yoksa gidip 2 günde bir gelmem mi gerek, yoksa çocukların doğması mı gerek… Allahım hayırlısını versin ne diyim

Herşeyin hayırlısı canım sende iyi ki varsın

Rabbim yüreğinizi ferahlatacak güzel haberler almayı nasip etsin inşALLAH..
Gecenin en karanlık vakti şafağa en yakınıdır derler..
Rabbim bu kötü günleri biran önce atlatmayı ve sağlıkla yavrularınıza ve annenize kavuşmayı nasip etsin..

Her şey hepimiz için ama hepsi geçecek inşALLAH..

Sende hakkinı helal et olur mu
Dualarimdasınız her zaman.
Her sey biraz duzelip soyle bir arkana baktiginda neler atlamisim diyeceksin hayat cok garip ya hepimiz icin bir sınav.

Geçecek tabi hangi dert kalıcı olmuş ki.
Evdeki kızını düşünme, tabi özlersin ama onun gönlünü etmek isteyenler var yanında.
Telefonda ağlar iki dk sonra dikkatini bir oyunla dağıtırlar.
Annen için şifa dilemekten başka bir şey diyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…