*Güzel günler gelir mi ?*

Yüce Allah inşaallah tez zamanda ailenize şifa versin. Içinizi ferah tutun, bunlar da geçecek. Yaşadıklarınız çok zor ama emin olun ki Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez. Inşaallah kısa sürede aydınlığa çıkarsınız. Sizin için dua edeceğim. Allah sabır ve kolaylık versin.

Dün yazıcaktım nasılsın diye aklimdaydın kac gundur konunu gordum.
Annemin hastalıklarinda biz kime ne yaptikta bunlari yasiyoruz diye cok dusundum sadaka dua hepsini yaptim yaptık.
Sana hep diyordum ya hani cok aglama hamilesin cok uzulme diye cunku yaptim kendimden biliyorum yapma artık biraz rahatla biliyorum soylemesi cok kolay ama bunu yapmak zorundasin seninde 3 tane evladın var.
Kovusacaksin kizina ve bebislerine insallah bugunler gecicek.

O Osirius geçer mi seninkiler ne zaman doğmuştu? Bide açıkçası korkuyorum.. evet herşey allahtan ama acaba oğlanda bir sorun mu varda büyümüyor diyorum.. yani hastalık/sakatlık gibi gerçi ikizlerde sık oluyormuş böyle durumlar ama yine de korku ile yaşamak çok zor.. Allah kimseyi sevdikleri ile sınamasın. Son zamanlarda çok oldu. İsyana düşmekte istemiyorum ama İnan çok zorlanıyorum…

Çok uzun zamandan sonra mesajın beni çok mutlu etti zehrenur senin de kendi sıkıntıların var o sebeple açıkçası sana hiç yazmadım.
Allah sana da en kısa sürede gönlündekini nasip etsin.
Duan içinde teşekkür ederim, dua öyle sihirli bir şey ki kimin kabul olacak hiç bilinmez

Allah size de yaşatmasın bir daha. Sağlıkla imtihan gerçekten çok zor-zormuş.
Hani elden bişey gelse yapalım. Para pul o kadar değersiz kalıyor ki böyle durumlarda. Sadece dualara, Allah’a sığınıyor insan. Biraz ferahlatıyor. Ne diyim.. umarım sabrın sonu selamet olur

Siz de çok gençsiniz, kalp vs. Bu durumlarda yaşın çok önemi var(-mış).
Annemin ileri derece kalp yetmezliği (ek olarak kapakçık hastalıkları var) ordan biliyorum. Allah hiç yaşamamışa döndürsün.

Bnimkiler 35i doldurmamışlardi canım. Kuvozden korkma,ikizlerde sık oluyor bu durumlar. Doktorum bana zaten erken doğma ihtimallerinin %90 olduğunu söylemişti,kendimi zar zor hazırladım ama korktuğum gibi de olmadı 15gun kuvoz sonra eve şükürler olsun. Evet geçer,geçecek. Sen şimdi Defnosu düşün,ikizleri düşün,annenle bebeklerinizi büyüttüğü uzun hayalini kur ve endişelenme olur mu? Onların sana coook ihtiyacı var az daha sabır yavrum

İlk baştan beri her şeyin çok güzel olacağına eminim ,insallah kısa sürede her şey iyiye dönecek
İyi ki varsın İyi ki var burdaki her güzel yürekli kadın ..
Tanımadan etmeden uzaktan moral veriyor herkes..
Hiç uyuyamadım gece, yerimi yadırgadım
İnşallah dediğin gibi olur ve ‘ne günlerdi be ! Ama geçti’ diyebilirim…

Günaydın.

Yakın olsak ben de gelip arada uğramak isterdim yalan değil.
Biliyorum hayat kolay değil ve şu ahir ömrümde anladım ki en büyük imtihan sağlık oluyor.
Paranın,gücün,şöhretin açamadığı kapı işte.
Çok çok iyi anlıyorum seni emin ol.
Bol bol dua et,ben de ederim senin,yavruların,anneciğin ve diğer aile fertlerin için.
Dışarıdan söylemek kolay dersin biliyorum ama emin ol yıllarca yaşadım sabır,sabır,sabır ve bol dua tek ilaçlar bunlar.

Rabbim zorunuzu kolaylaştırsın,evlatlarını ve anneni sizlere bağışlasın,mucizeleriyle sizleri buluştursun inşallah.

Sabah sabah benim içim açıldı vallahi,sizin de gününüz dua tadında geçsin insallah

Sabah sabah benim içim açıldı vallahi,sizin de gününüz dua tadında geçsin insallah
Amin inşallah.
Allahım razı olsun arkadaşım inşallah.
Daha uzun uzun yazmak isterdim de elimden bu kadarı geldi şimdilik.
İyi haberler gelsin de kutlama yaparız Allahımın izniyle inşallah.

Amin inşallah.
Allahım razı olsun arkadaşım inşallah.
Daha uzun uzun yazmak isterdim de elimden bu kadarı geldi şimdilik.
İyi haberler gelsin de kutlama yaparız Allahımın izniyle inşallah.
İnşallah canım. Burda güzel haberler kutlamak da nasip olsun,kimin yüreğinde hangi dua sakliysa tez zamanda onu bulsun insallah

İnşallah canım. Burda güzel haberler kutlamak da nasip olsun,kimin yüreğinde hangi dua sakliysa tez zamanda onu bulsun insallah
Amin inşallah.
Allahım gönlümüzden geçen güzel duaları kabul etsin,hayırlısıyla,sağlıkla,mutlulukla inşallah...

Annemin beyin kanamasından önce de hep bana destek olarak yanımda oldun Hep sordum, sen anlattın ki annenin acısıyla uğraşıyordun
Hakkını helal et gülüm ne olur
İnşallah bu günler gelir geçir ..
bebeklerimizin güzel günlerini konuşuruz..
İyi ki varsın

Rabbim yüreğine ferahlık versin bacım.. inşirah suresi oku bol bol allahım yardımcın olsun dualarımdasın..

Her birinizin mesajı o kadar değerli ki
Birbirini tanımayan insanların sıkıntısını paylaşması, güzel dileklerde bulunması ne kadar kıymetli bir şey Hepinize sarılıyorum ve teşekkür ediyorum çok duygusalım bu günlerde.. umarım hepsi geçti geride kaldı diyeceğim günleri de paylaşırım

Canım benim çok üzüldüm

Annecigibe zamanzaman dua ederdim. Evlatlarına da edeceğim.

Allah seninle olsun. Allah içine ferahlık versin

Sınav dünyası, sınav dünyası dedikleri de bu herhalde.
İnşallah iyi bir şekilde veririm bu sınavı.
Değerli, sıcak ve içten yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Acı paylaştıkça azalıyor . Sürekli acı acı demekte istemiyorum korkuyorum daha beterleri olacak diye. Sonra korktuğum için başıma geliyor diye çok korkuyorum. Girdim bir kısır döngü içine Allah sonumuzu hayır etsin..
İyi ki varsınız güzel yürekli kadınlar Hepinize teşekkür ederim

allah yardımcın olsungönlünü ferah tutmaya güzel şeyler düşünmeye çalışhepimizin başına zaman zaman kötü şeyler geliyor bizi darmadağan ediyor ama zamanla geçiyor.ne mutlu güzel bir ailen var.annen ve abinle güzel hayat yaşamışsınşimdi ise minik kızının ve ikiz bebeklerinin sana ihtiyacı varonlar için sağlıklı olmak zorundasın.bebeklerini düşüngüzel şeyler düşünherşey geçici unutma allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…