evet nesrinin dediği gibi ısınma hareketleri yapıyor:roflol:
vah garibim...nasılda yorulmuş....bu mart ayı onları çok yoruyorkaydirigubbakcemile3
nesrin kız fıkralar süpersırnaşık şeysırnaşık şey
kız bu günlük bu kadar yetersırnaşık şeysabah sabah milleti gülme krizine sokma...
AYY BENCE DE YETER KOPUYORUM ZATEN GÜLMEKTEN ARA VERDİM DEVAMI PAZARTESİİİİİİİİ:lepi::lepi:
hayırlı cumalar kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun zamanla alışırız ben de bu sabah doktora gitmiştim yumişlerime baktı üç gün iğne vurmuştum şuan altı güzel yumişim olmuş pazartesine kadar iğnelerini yap ve gel dedi büyük ihtimalle ne zaman toplanacağı belli olurmuş rabbim yardımcımız olsun :Saruboceq:
hadi hayırlısı tatlım yaklaşıyosun sende bebişine :lepi:
kos cicim kim tutar seniiiidelikafaduldencucu seni duydum hemen gezesim geldi benim
napsam kiay kadın milletini gezme olsun yeter ki
delüüüü delünaniknanik:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Biz yegenlerr kudurdukk hahaha:roflol:Az önce kapıya partiden seçim için kıagıt verdılerr.Bizde kagıdı aldıkk apartmanın 7 .katından kağıdıı fırlattıkkkk tam kadının ayak ucunaa geldii hahahaha:roflol:
ayyy evet tülin nerdedelikafadulden
nisan ayının hayvanını bende çok merak ediyom:jeyyar:
rabetmiCADIARZU biz çok kalabalığız:lepi:iki topiğide idare ederiz gibime geliyor...
ilk zamanlar biraz zor olcak ama....
canım olurmu tabiki buryada sorarsın...sonuçta burda yine bizler yani aynı ssorunu paylaşan insanlar olacak...topiğimizin geyik bölümünde olmasının amacı sadece rahat sohbet edip istediğimiz kadar mesaj yazabilmek...
canım sen devamlı takip ettiğin konulara abone ol....daha sonra kullanıcı panelinden istediğin zaman çok rahatlıkla burayı da diğer topiğide bulursun....
:roflol: yok canım bebekleri burayada yazabiliriz...ama kedileri diğer yere yazmayacağız...
evet canım...diğer amacıda bu...o topikteki mesajlar biizm sorunlarımızla ilgili birde liste mesajları olacak....çokdaha rahat okuyabiliriz...
buradaki mesajlar çok olur...ama burası sohbet üzerine olduğu için bütün geçmişi okumasakta birşey kaçırmayız...zamnı olan burdada geçmiş okur elbet...ama okumadan da sohbet edebiliriz...
allah iyiliğini versin seninsırnaşık şey
kos cicim kim tutar seniiiidelikafadulden
delüüüü delünaniknanik
canim tülin derin arastirmalara daldii,bi kac örnek mevcut elindekaydirigubbakcemile3
ama söölememmm:roflol::tomato:
hayırlı cumalar kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun zamanla alışırız ben de bu sabah doktora gitmiştim yumişlerime baktı üç gün iğne vurmuştum şuan altı güzel yumişim olmuş pazartesine kadar iğnelerini yap ve gel dedi büyük ihtimalle ne zaman toplanacağı belli olurmuş rabbim yardımcımız olsun :Saruboceq:
Kadının biri bir petshop a gider ve :
- "Bir papağan almak istiyorum".
der.Mehmet ismindeki petshop sahibi :
- "Hanımefendi elimde bir tane papağan kaldı fakat bu papağan çok küfürbaz almak istemezsiniz sanırım".
Bir papağan sahibi olmak isteyen kadın :
- "Hayır almak istiyorum".
der ve papağını alır. Evine geldiğinde bir bakar ki gerçekten papağan kadını her eve geldiğinde :
- "Hoşgeldin o***pu".
diyerek karşılar. Buna dayanamayan kadın papağanı alır ve petshopa geri götürür.
- "Mehmet bey bu papağan gerçekten çok terbiyesiz. Her eve geldiğimde beni hoşgeldin o***pu diyerek selamlıyor ve ben buna dayanamıyorum. Papağını geri getirdim ve paramı geri istiyorum".
Fakat o anda paraya ihtiyacı olan Mehmet bey :
- "Hanımefendi merak etmeyin birkaç gün bana bırakın ben terbiye edeyim daha sonra gelin alın..."
Kadın inanmayarak da olsa "tamam" der ve gider. Mehmet papağanı alır ve bir çaydanlık su kaynatır.
- "Ne diyeceksin lan kadın eve geldiğinde?"
diye sorar papağana.Papağan da :
- "Hoşgeldin o***pu diycem."
der. Bunun üstüne papağanın kafasını kaynar suyun içine sokar ve tekrar sorar.Papağan yine aynı yanıtı verir. Bir olur , iki olur ve papağan işkenceye dayanamaz
- "Hoşgeldiniz hanımefendi diycem"
der. Ertesi gün kadın gelir ve Mehmet bey kadına papağanı terbiye ettiğini söyler. Kadın bunu kontrol etmek istediğini söyler ve papağana sorular sormaya başlar.
- "Ben eve geldiğimde bana ne diyeceksin?"
- "Hoşgeldiniz hanımefendi"
diyeceğim der papağan. Kadın çok şaşırır ama emin olmak için devam eder.
- "Peki yanımda bir kız arkadaşımı getirirsem ne diyeceksin?"
- "Hoşgeldiniz hanımefendiler"
diyeceğim.
- "Peki yanımda bir erkek arkadaşımı getirirsem ne diyeceksin?"
- "Hoşgeldiniz beyfendi"
diycem. Peki yanımda iki üç erkek arkadaşımı getirirsem ne diyeceksin?" Papağan biraz duraksar ve cevap verir :
- "Oğlum Mehmet suyu kaynat bu karı harbi o***pu!!!"
burdan sesleniyorum nesrinin kocişini acil geri yollayın yada nesrini yanın alın kızın durumu vahimm :roflol: :roflol: :roflol:
Adam karısının kedisinden o kadar nefret ediyormuş ki, ne yapıp yapıp ondan kurtulmanın yollarını düşünüyormuş.. Sonunda bir sabah kediyi arabaya attığı gibi evlerinin 20 blok ötesinde bir sokağa götürmüş, onu orda bırakıp doğru işe gitmiş... Aynı akşam işten eve gelmiş bir bakmış kedi evin bahçesinde karısıyla oynuyor, kadın neşe içinde:
-"Ayy bütün gün onu aradım" demiş.. "Ama akşam üstü bir baktım gelivermiş, evin yolunu nasıl da bulurmuş benim akıllı kedim".
Adam tabi çok bozulmuş ama belli etmemiş.. Ertesi sabah yine kediyi arabasına atmış, bu sefer evin 40 blok ötesinde bir sokağa götürüp bırakmış yine işe gitmiş, akşam işten eve gelmiş bir de ne görsün kedi salonda yine karısıyla yerlerde yuvarlanıyor.. Ertesi gün adam kediyi 60 blok öteye bırakmış, akşam gelmiş yine kedi evde.. Sonraki gün 70 blok öteye bırakmış, akşam kedi yine evde.. Adam artık ertesi sabah kediyi arabaya koymuş, 90 blok öteye gitmiş.. Oradan köprü yoluna girmiş, ilk çıkıştan sağa dönmüş, oradan tekrar sağa dönmüş, gitmiş gitmiş, bir 20 blok daha uzağa gitmiş, sola dönmüş, biraz daha gitmiş, ve kediyi orda arabadan atmış..
Saatler sonra evin telefonu çalmış, adam karısını arıyor:
-"Hayatım, kedi orda mı?"
-"Evet.. neden sordun?"
-"Şunu telefona bir çağırsana... kayboldum..!"
tulıne gelsın delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kızlar hayırlı olsun kedi muhabbetimiz.. delikafadulden delikafadulden pek vaktim yok yazdıklarınız da okuyamadım.. ama ilk fırsatta okuyacam.. süper oldu burası korkusuzca çıkarcaz şapkalaarı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nevrocum topiğin başlığıına +18 de koyda sonra bi aksilik çıkmasın :roflol: :roflol: :roflol: