Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

nevrosky

Doruk Paşa Sen Çok Yaşa
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
12.985
46
46
Canlarımmmmmmm ;

Ahanda burası bizim yerimiz.. ıstediğimiz gibi geyik yapıp , ortalığı dağıtabileceğiz. Parti verebileceğiz burada. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Günlük sohbetlerimizi burada yapalım , burada paylaşalım konuyla ilgili bilgi içermeyen herşeyimizi. :1hug:

Herkesin sayfalar dolusu yazıyı okuyacak maalesef vakti olamıyor. Önemli gelişmeleri de arada atlayabiliyor. Bilgilenmek amaçlı gelenler bilgileri aradan seçmekte zorlanıyor. kafamçokkarıştı

Bence böyle çok daha güzel. Burada istediğimiz gibi kudurabiliriz. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Yalnız buraya da bilgi içeren mesajlarımızı yazmayalım. Yine tedavi , ilaç kullanımı , test sonucu , hastalanma gibi haberlerimizi orada paylaşalım. Burası sadece bizim geyik yaptığımız , herşeyimizi paylaştığımız , sohbetler ettiğimiz , eğlendiğimiz veya hüzünlendiğimiz bir yer olsun. :1hug: :asigim:

Sayımız çok fazla olduğundan burayı da alıp götüreceğimize eminim. Haydi bakalım koşunnnnn sohbeteeeeee. Şeniz

ıyi sohbetlerrrrr , güzel paylaşımlarr. a.s. Hepinizi çooook seviyorummm. :asigim: :asigim::asigim: ıyiki varsınız güzellerrr Şeniz

Kolay erişim için asıl topiğimiz ; http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...unden-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi.html

Son düzenleme:
nevrom topigin hayirli olsun canim
bizim kizlar kisa zamanda costururlar burayikaydirigubbakcemile

Hoşgeldinnn minoscummmmmm. :1hug: :asigim: Tabiki koşup gelecektir okuyanlar.. hihoyyyt

ben de geldimm. Hayırlı olsun topiğimizz a.ssositososito

:sm_cool:Nevomm yeni topiğimizz hayırlıı olsunnn ahandaaa kudurmakk içinn harikaa bir topikimizz olduu:roflol::roflol:Sabooo hadii nan çabuk gel bursadan kudurcazzz:roflol:

Ohhh ohhhh hihoyyyt hihoyyyt Kudurrrrrrrrrrrrr delikafadulden delikafadulden :teytey: :içelim: Rahat rahat depişebilirsiniz. :1rolleyes: :sm_cool:

delikafadulden delikafadulden Ben delürdümm kaçıyommm lülülülülülükaydirigubbakcemile3

Böylesi hepimiz için daha hayırlı kızlar. Uyum sağlayacağınızı umuyorum. :asigim:

ahada bende geldim
oh be artık rahat rahat sohebt edip kuduracağız:jeyyar:
nevron sen merak etme biz el biliğiyle bu topiğide götürürüz...
herkese hayırlı uğurlu olsun arkadaşlarŞeniz

nevro canım bu topiğin başınada diğer topiğimizin linkini yazsan daha iyi olur galiba....
diğer topiğe gitmek isteyen arkadaşlar çabucak ulaşırlar...

kızlar inanın bu biizm için daha iyi oldu...ilk başlarda biraz zorlanırız ama zamanla alışırız...
biliyorsunuz diğer topiğe konuyla alkalı olmayan mesajlar yazmamamız gerekiyor...ama bu işler sohbetsizde olmuyor...hem o muhabbet konulu mesajları nevronun sonradan silmesi lazım...buda gerçekten çok zor bir iş....
listemizle ilgili notlarımızı ( adet.tedavi vs) diğer topiğe yazar gelir burda dertleşiriz...geyik dedikdiye sadece geyik olacak diğe birşey yok....bol bol muhabbet ederiz....
hadi kızlar el ele verirsek biz bu topiğide ilerletiriz...

bende yatsam iyi olurmirmirmirmir herkese hayırlı geceler canlarŞeniz

haklısın fadikcim. İyi oldu burası ben sevdim şahsen. Listelere ulaşmamız da rahat olur. İyi geceler canım ben de yatacağımmmirmirmirmir

Ekledim canım. Harikasın , öpüyorummm. a.s. İyi gecelerr. Ben de birazdan yatacağım. Geçmişi bitirmek üzereyim. Listeleri de yarın düzenlerim artık. :asigim:

haklısın fadikcim. İyi oldu burası ben sevdim şahsen. Listelere ulaşmamız da rahat olur. İyi geceler canım ben de yatacağımmmirmirmirmir

Sevmene sevindim tatlım. Zamanla alışacağız. İlk başta Fadiğin de dediği gibi yadırganır. Ama herkes için daha iyi olacak. a.s. İyi geceler tatlım. :asigim:

İyi gecelerrr. Şeniz Ben de yatıyorum. mirmirmirmir Zira kimse de yok kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…