Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KATILIYORUM CANIMrylai sanırım yeni yerimiz burası ve 2 güne kalmaz kıyamet burada kopmaya başlar
canım o zaman kk ya ekle profiline(abone olduğun konulara)... üye olduğun konulara yani...
böle bişi var ya sayfanın başında sen seçeneklerden konuya abone ol var orayı tıklayacaksın ve kullanıcı profiline baktığında orada göreceksin bunu. buraya heryeni yazılan mesajda orada ekrana gelecektir... abone olduğun konulara bakarakta görebililrsin
Temel, Fadime ile nişanlanmış.
Fadime'yi arabasına almış, gezmeye çıkarmış.
Arabayla biryerlerde durmuşlar.
Kalkarken Temel vitesi bire almak istemiş, eli Fadime'nin eline değimiş.
Fadime kızarmış.
Temel de utanmış.
Günler geçmiş.
Nihayet evlenmişler.
Balayına arabayla Bodrum'a yola çıkmışlar.
Bodrum'da otele vardıklarında Temel el frenini çekmiş.
O sırada yine eli Fadime'nin eline değmiş.
Fadime yine kıpkırmızı olmuş.
Ama laf etmekten de geri durmamış:
"Ula Temel, artuk evlüyüz daaa, daha ilerü cidebilürsün."
Temel bunu duyunca hemen el frenini indirmiş.
Marmaris'e doğru yola çıkmışlar...:roflol:
ayyy evet tülin nerdedelikafaduldenAminnnnnnn :teytey: :teytey: :teytey:
tulinyy ; hadi kedilerini al da gell. :roflol: :roflol: :roflol:
rabetmiCADIARZU biz çok kalabalığız:lepi:iki topiğide idare ederiz gibime geliyor...daha birkaç gün önce tuline dedim açın bi geyik topiği. dediki rabet olmaz
nan tulin kafalı gel bureee yicem senicokacimcoook
merhabalar..hayirli olsun topigin nevromma.s.
yalniz nevrocum simdi mesela bi soru soracagimiz zaman digerine mi gecip sorucaz:uhm:
canım olurmu tabiki buryada sorarsın...sonuçta burda yine bizler yani aynı ssorunu paylaşan insanlar olacak...topiğimizin geyik bölümünde olmasının amacı sadece rahat sohbet edip istediğimiz kadar mesaj yazabilmek...artik bi caresine bakicaz valla..bi ona bi buna:sm_confused:
yaa ama saglikla ilgili bi sorumuz oluncami oraya yazicas yaw:uhm:
Bu bizim için zor olucak malum işyerindeyim
tek topiği zor takip edebiliyodum şimdi iki topiği birden takip etmem gerekicek
karaışıklık olucak gibime geliyo inşallah yetişebilirim.
canım sen devamlı takip ettiğin konulara abone ol....daha sonra kullanıcı panelinden istediğin zaman çok rahatlıkla burayı da diğer topiğide bulursun....Günaydın canım
bu pc sadece benim kullandığım bi pc değil herkes buna giriyo işi olduğunda işyerinde tek internet burda var o yüzden orayada kaydedemiyorum yine görcekler:çok üzgünüm:
:roflol: yok canım bebekleri burayada yazabiliriz...ama kedileri diğer yere yazmayacağız...ay bi hoş oldum şimdi kediler buraya bebekler oraya yazılacak yani
cucum zor olacak gibi ama alışırız herhalde
diğer topikte yeni arkadaşlar faydalı bilgilere zor ulaşacaklar mantıklı olmuş
allah iyiliğini versin seninsırnaşık şeyAvrupa'da yaşayan bir Japon çiftin bebekleri doğunca,baba doktora "Doktor bey,doktor bey" diye bağırmış "Bu çocuğun saçları kızıl. Havuç gibi. Japonların saçı kızıl olmaz.Acaba,aşağıda karıştı mı?"
Doktor "Ne münasebet canım" demiş "Sizin çocuğunuz bu,hemşire kucağına aldı ve size göstermek için buraya getirdi."
Japon "Ama doktor bey" demiş "Bu çocuk kızıl saçlı!"
Doktor "Bakın" demiş "Sizin ve karınızın saçları siyah olabilir ama belki atalarınızdan biri kızıl saçlı idi ve onun geni bu çocuğa geçti" Adam "Hiç olur mu?" demiş "Benim bütün sülalem Japon. Otuz göbekten beri Japon'dan başka insan ile evlenen kimse yok bizim ailede."
Bunun üzerine doktor "Peki" demiş "Karınız ile ne sıklıkta sevişirsiniz?
Her gece mi?
Haftada bir kaç kere mi?"
Japon adam şöyle biraz utanıp önüne bakmış ve "Doğrusunu isterseniz o konuda biraz ihmalimiz var. İşimden dolayı ancak iki ayda bir filan sevişebiliyorduk."
Doktor "İşte" diye bağırmış "Bakın gördünüz mü? Karınız ve siz pas tutmuşsunuz, bebeğin saçları o yüzden bu renk!"
a.s:roflol:
hosbulduuk canım...nasılsın bakalım...kocısın gelıyor hadı gozunaydın azda olsa goruseceksınız...RAPUNZELL HOŞGELDİN CANIMdelikafadulden