Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

Teşekkür ederim canım ilgin için:1hug:

Temel, Fadime ile nişanlanmış.
Fadime'yi arabasına almış, gezmeye çıkarmış.
Arabayla biryerlerde durmuşlar.
Kalkarken Temel vitesi bire almak istemiş, eli Fadime'nin eline değimiş.
Fadime kızarmış.
Temel de utanmış.
Günler geçmiş.
Nihayet evlenmişler.
Balayına arabayla Bodrum'a yola çıkmışlar.
Bodrum'da otele vardıklarında Temel el frenini çekmiş.
O sırada yine eli Fadime'nin eline değmiş.
Fadime yine kıpkırmızı olmuş.
Ama laf etmekten de geri durmamış:
"Ula Temel, artuk evlüyüz daaa, daha ilerü cidebilürsün."
Temel bunu duyunca hemen el frenini indirmiş.
Marmaris'e doğru yola çıkmışlar...:roflol:

:roflol::roflol::roflol:

Aminnnnnnn :teytey: :teytey: :teytey:

tulinyy ; hadi kedilerini al da gell. :roflol: :roflol: :roflol:
ayyy evet tülin nerdedelikafadulden
nisan ayının hayvanını bende çok merak ediyom:jeyyar:

daha birkaç gün önce tuline dedim açın bi geyik topiği. dediki rabet olmaz
nan tulin kafalı gel bureee yicem senicokacimcoook
rabetmiCADIARZU biz çok kalabalığız:lepi:iki topiğide idare ederiz gibime geliyor...
ilk zamanlar biraz zor olcak ama....

merhabalar..hayirli olsun topigin nevromma.s.
yalniz nevrocum simdi mesela bi soru soracagimiz zaman digerine mi gecip sorucaz:uhm:

artik bi caresine bakicaz valla..bi ona bi buna:sm_confused:
yaa ama saglikla ilgili bi sorumuz oluncami oraya yazicas yaw:uhm:
canım olurmu tabiki buryada sorarsın...sonuçta burda yine bizler yani aynı ssorunu paylaşan insanlar olacak...topiğimizin geyik bölümünde olmasının amacı sadece rahat sohbet edip istediğimiz kadar mesaj yazabilmek...

Bu bizim için zor olucak malum işyerindeyim
tek topiği zor takip edebiliyodum şimdi iki topiği birden takip etmem gerekicek
karaışıklık olucak gibime geliyo inşallah yetişebilirim.

Günaydın canım
bu pc sadece benim kullandığım bi pc değil herkes buna giriyo işi olduğunda işyerinde tek internet burda var o yüzden orayada kaydedemiyorum yine görcekler:çok üzgünüm:
canım sen devamlı takip ettiğin konulara abone ol....daha sonra kullanıcı panelinden istediğin zaman çok rahatlıkla burayı da diğer topiğide bulursun....

ay bi hoş oldum şimdi kediler buraya bebekler oraya yazılacak yani
:roflol: yok canım bebekleri burayada yazabiliriz...ama kedileri diğer yere yazmayacağız...

cucum zor olacak gibi ama alışırız herhalde
diğer topikte yeni arkadaşlar faydalı bilgilere zor ulaşacaklar mantıklı olmuş

evet canım...diğer amacıda bu...o topikteki mesajlar biizm sorunlarımızla ilgili birde liste mesajları olacak....çokdaha rahat okuyabiliriz...
buradaki mesajlar çok olur...ama burası sohbet üzerine olduğu için bütün geçmişi okumasakta birşey kaçırmayız...zamnı olan burdada geçmiş okur elbet...ama okumadan da sohbet edebiliriz...

allah iyiliğini versin seninsırnaşık şey

ben rüyamda nevronun topiğe yazdığı mesajın altında gebelik takvimi gördüm
iki bebek gölgeleri vardı mavi renkte

Temelin ineği hastalanmış.. Hangi veterinere götürmüşse bir türlü iyileşmemiş.
Temel biçare bir şekilde düşünürken ellerini açıp Allah'a yalvarmış..
-''Yarabbi sen ineğimi iyi et, iyi edersen 15 gün oruç tutarım... ".
Bu hayvan iki günden fazla yasamaz diyen veterinerlere rağmen inek iyileşmiş..
Bizim temel 15 gün oruç tutmuş. 16.gün inek ölmüş.
Temel ne yapacağını sasırmış.
İnek ölü, havadan 15 gün de oruç tutulmuş.....
Ellerini açmış :
-"Yarabbi sen saniyorsun ki Temel aptaldur,
hiç itiraz kabul etmem, ineğu kurbana sayar, tuttiğum oruçlari da Ramazan'dan düşerum.
Hiç kusura pakmayasun...'':roflol::roflol:

canlarım herkese hayırlı günler,hayırlı cumalara.s.
bendaha kahvaltı etmedim....
sonra görüşürüz...

yenı topıgımız hayırlı olsun...
takıp etmek zor olcak ama nevro ıcın sevındım..tek tek sılıyordu mesajları..bıde hamıs olunca tum zorlanacakdı...
cumanız hayırlı olsun.boyle sevaplı gunlerınde dualrımız kabul olsun:Saruboceq::Saruboceq:

Bir gün Temel balığa çıkar.İyi bir avdan sonra bir tekne balık tutar.Birden hava patlar ve çok büyük bir fırtına çıkar.
Temel dua etmeye başlar.Tanrım beni bu fırtınadan kurtarırsan bütün bu balıkları fakirlere dağıtacağım der içinden.
Hava bir zaman sonra düzelir.Temel evine dönmeye başlar.Bir tarafdanda balıklara bakar ve içinden bu balıklar fazla yarısını dağıtsam olur der.Biraz daha sonra balıklara tekrar bakar ve bu balıkların yarısıda çok fazla, ben bunların çeyreğini dağıtsam olur der.
Biraz daha zaman geçer Temel tekrar balıklara bakar.Tam o sırada hava tekrar bozulur.Temel kafasını gökyüzüne diker ve şöyle der:
-Haçen sende şakadan heç anlamiyesun...
:roflol:

topıgın ılk kedısı benden olsun.. tulın gel cabuk burayakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

topıgın ılk kedısı benden olsun.. tulın gel cabuk burayakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

:roflol::roflol::roflol:AY SEN ÇOK YAŞA EMİİİİİ:roflol::roflol::roflol:
AKŞAMA ÇALIŞMA VAR GALİBAAA ARKADAŞ ISINMA HAREKETLERİ YAPIYOR HE HE HE

Temel alman fransız otele gitmişler bunlar son kattaymış otelde yangın çıkmış. Aşağıya inecek yer yokmuş alman dolabını açmış şemsiyesini açmış camdan atlamış aynı şeyi fransızda aynısını yapmış bunlar kurtulmuş altta temeli bekliyorlarmış gökten hızla üzerlerine bir şey geliyormuş yere hızla düşen temeli görünce alman ve franız temelin yanına gitmişler temele sormuşlar ne oldu demişler Temelde şemsiye bulamadım onun yerine yağmurluk buldum demiş. :roflol:

evet nesrinin dediği gibi ısınma hareketleri yapıyor:roflol:
vah garibim...nasılda yorulmuş....bu mart ayı onları çok yoruyorkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…