Hadiyinn kızlarr ben geldim ama gidiyorumm yegenın pcsii addaya gidiyo :)benimde tatilde keyiff yapıyorrr 1 -2 hafta daha görüşemiycezz sanırım.özlücem sizi :) allaha emanett olllun...:dance::dance:
Ohhh benim ateştee düştü bugun gelsinn benim kırmızı vagonn yolaa çıkk hadii gellll :roflol:sositosositoohhh adet olacammm harikaaa ..ben böyle bebek sevdasınınnn hadiii naşşşsositososito
iyi bak kendine canim,,özletme amaa:çok üzgünüm:
sen niye bu kadar cok seviniosun kirmizilara kizz-tatlicadiarzu-
Ohh iyikide yapmışım temizliğimii
Yine aşılama yaptırsam yine yapacam temizliğimi ohhhhhhihoyyytsositososito
Aşmışımm kendimi artıkk umrumda değill bebe falan istemiyorumm.:dance:
Bu hayatta bebeden önemli şeyler varr:lepi:
:roflol::roflol::roflol:Bilmiyorum canım kendimede şaşırıyorumm..iŞte rabbiminn mucizelerinden biriside bu olsa gerekk artıkk sallamışımm hihoyyythihoyyyt
ay bi hoş oldum şimdi kediler buraya bebekler oraya yazılacak yani
ay bi hkaydirigubbakcemileoş oldum şimdi kediler buraya bebekler oraya yazılacak yani
günayydınn kızlarrrhihoyyythihoyyyt
ha biben eksikk kalmışımmmm
ya bu topikte yıkılırrrr vallaaaa:sm_cool::sm_cool:
yazık nevroo bıktı demekkii. burayı açtıı:roflol::roflol:
herkese hayırlı cumalarrrrrr
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Biz yegenlerr kudurdukk hahaha:roflol:Az önce kapıya partiden seçim için kıagıt verdılerr.Bizde kagıdı aldıkk apartmanın 7 .katından kağıdıı fırlattıkkkk tam kadının ayak ucunaa geldii hahahaha:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Biz yegenlerr kudurdukk hahaha:roflol:Az önce kapıya partiden seçim için kıagıt verdılerr.Bizde kagıdı aldıkk apartmanın 7 .katından kağıdıı fırlattıkkkk tam kadının ayak ucunaa geldii hahahaha:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?