Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız o bişey değil nelerini gösteririm ben sana rapunzelim.. cücüş puşt dediğin böyle oluru diyo rapunzel :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bana bırsey gosterdı msn de...
sidelya hoşgeldin canım geç olsun da güç olmasın buraya gelmen:dance::dance:burasıda hayırlı olsun ben geç kalıyorum bu günlerde kusura bakmayın
hayırlı cumalar kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun zamanla alışırız ben de bu sabah doktora gitmiştim yumişlerime baktı üç gün iğne vurmuştum şuan altı güzel yumişim olmuş pazartesine kadar iğnelerini yap ve gel dedi büyük ihtimalle ne zaman toplanacağı belli olurmuş rabbim yardımcımız olsun :Saruboceq:
ne oluyor burda bizden gizli bakimmmCADIARZUCADIARZU
hemen bize de söyleyin yoksaa geliyo kafayaaklava:klava:
nesrincim linki buraya veririm ama banlanırsam nolcek delikafadulden
hedi görüşürüz kızlar.. nesrin ben sana şeyetcem sonra onu msnden ok delikafadulden
nesrinim veririm linki sana sooraaa:jeyyar:
simdi hastanede izleme ööle seyler:roflol:
Hadiyinn kızlarr ben geldim ama gidiyorumm yegenın pcsii addaya gidiyo :)benimde tatilde keyiff yapıyorrr 1 -2 hafta daha görüşemiycezz sanırım.özlücem sizi :) allaha emanett olllun...:dance::dance:
Ohhh benim ateştee düştü bugun gelsinn benim kırmızı vagonn yolaa çıkk hadii gellll :roflol:sositosositoohhh adet olacammm harikaaa ..ben böyle bebek sevdasınınnn hadiii naşşşsositososito
kız o bişey değil nelerini gösteririm ben sana rapunzelim.. cücüş puşt dediğin böyle oluru diyo rapunzel :roflol: :roflol:
kızlar hepiniz burdasınız bende öbür topikte niye kimse yok diyom neyse artık buraya takılırız selam hepinize
kizlarrrr pazartesi yeni topigimizin acilisi var
herkes davetliiiiii:roflol::roflol:
bak tülinim bu kiyagimi unutma,seni beklioss ona göre,elini cabuk tutsengözlerimebaksanab
iyi hade öle olsun kızlarrr
bak akşam kesin istiyommm heeeeee ona göreeeeeeee:roflol:
oh ohhh geliyor bebislerr massallahdelikafadulden
hadi hejacim sen 6 ben 6 bomba haberlerle gelelim insallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
Linkkk yokkkkkkkk. :mymeka: :mymeka: Anam hemen yasak delmelere başlıcaklar. :a015:
nesrinim msne yazdim linki,aksam actiginda ilk karsinda onu göreceksinnn:roflol:
allah yardimcin olsun canim hayirlisi olsun insallah senin icin