Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

nesrincim linki buraya veririm ama banlanırsam nolcek delikafadulden

kızlar hepiniz burdasınız bende öbür topikte niye kimse yok diyom neyse artık buraya takılırız selam hepinize

hayırlı cumalar kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun zamanla alışırız ben de bu sabah doktora gitmiştim yumişlerime baktı üç gün iğne vurmuştum şuan altı güzel yumişim olmuş pazartesine kadar iğnelerini yap ve gel dedi büyük ihtimalle ne zaman toplanacağı belli olurmuş rabbim yardımcımız olsun :Saruboceq:

oh ohhh geliyor bebislerr massallah:nazar:delikafadulden
hadi hejacim sen 6 ben 6 bomba haberlerle gelelim insallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

hedi görüşürüz kızlar.. nesrin ben sana şeyetcem sonra onu msnden ok delikafadulden

nesrincim linki buraya veririm ama banlanırsam nolcek delikafadulden

bişi olmazz beee geyik bura adı üstünde...
bak hem ne yazmışlarrr Geyik Sohbeti Geyikte sınır yok.

hadi bekliyom.hem linki alim sonra silll valla merak ettimmmmmmm:roflol::roflol:

Hadiyinn kızlarr ben geldim ama gidiyorumm yegenın pcsii addaya gidiyo :)benimde tatilde keyiff yapıyorrr 1 -2 hafta daha görüşemiycezz sanırım.özlücem sizi :) allaha emanett olllun...:dance::dance:
Ohhh benim ateştee düştü bugun gelsinn benim kırmızı vagonn yolaa çıkk hadii gellll :roflol:sositosositoohhh adet olacammm harikaaa ..ben böyle bebek sevdasınınnn hadiii naşşşsositososito

Ne tamirmiş bu anacım. Çok uzun değil mi? :dilcikar: Neyse bekleriz. Arada yiğenleri çağır yine sen. sengözlerimebaksanab Adet olacan diye parti de ver aman unutmaa heee sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

kız o bişey değil nelerini gösteririm ben sana rapunzelim.. cücüş puşt dediğin böyle oluru diyo rapunzel :roflol: :roflol:

kizlarrrr pazartesi yeni topigimizin acilisi var
herkes davetliiiiii:roflol::roflol:
bak tülinim bu kiyagimi unutma,seni beklioss ona göre,elini cabuk tutsengözlerimebaksanab

kızlar hepiniz burdasınız bende öbür topikte niye kimse yok diyom neyse artık buraya takılırız selam hepinize

hoşgeldinn canımmm.... evet artık geyik için buraya takılacazz... herşey serbestttdelikafadulden seni de sık sık aramzda görmek istiyoruzzza.s.

Linkkk yokkkkkkkk. :mymeka: :mymeka: Anam hemen yasak delmelere başlıcaklar. :a015:

kizlarrrr pazartesi yeni topigimizin acilisi var
herkes davetliiiiii:roflol::roflol:
bak tülinim bu kiyagimi unutma,seni beklioss ona göre,elini cabuk tutsengözlerimebaksanab

kırmızı kurdale almayı unutma tamam mı cucummm...delikafadulden
bi de kırmızı hali serdik mi tam olur dekor...:dance::dance:

aaa bide konuşma kürsüsü olmadan olmas:roflol:

nesrinim msne yazdim linki,aksam actiginda ilk karsinda onu göreceksinnn:roflol:

kız Allah seni ne etmesin emiiiiiidelikafadulden
benim pcyi arada görümcem de kullanıyor ve msn otomatik te hemen açılıyor kendiliğinden link ona mı gitcek yaniiiiiiii pc açılırsaaa:roflol::roflol::roflol:

X