Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

kırmızı kurdale almayı unutma tamam mı cucummm...delikafadulden
bi de kırmızı hali serdik mi tam olur dekor...:dance::dance:

aaa bide konuşma kürsüsü olmadan olmas:roflol:

temem bacuu,sen detaylari organize et,kurdeleyi hep beraber keserizzzdelikafadulden

Son düzenleme:

Kudurrr güzelimm gönlünceeeeeeee. Ohhhhhhhhhh. delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Canım bel ve kasık ağrısı sadece. Kanama olmadı. Gözüm gibi bakıyorum vallaa. delikafaduldendelikafadulden delikafadulden

merhabalar..hayirli olsun topigin nevromma.s.
yalniz nevrocum simdi mesela bi soru soracagimiz zaman digerine mi gecip sorucaz:uhm:

Evet canım diğer topikte gelişmeleri paylaşacağız. Sorular da oradan. Burası sohbet. Günaydın , iyi geceler , hayırlı cumalar da dahil. Ve bütün sohbetler. :içelim:

hadi bakalım diğer konuşmalara zor yetişiyoduk bakalım ikisini nası takip edicez ama alışırız heralde kızlar ben nesrinin verdiği adresten girdim ama normalde nası gircez buraya :sm_confused:

Olur olur zamanla. sengözlerimebaksanab sositososito

Bu bizim için zor olucak malum işyerindeyim
tek topiği zor takip edebiliyodum şimdi iki topiği birden takip etmem gerekicek
karaışıklık olucak gibime geliyo inşallah yetişebilirim.

Canım çok vaktin olmadığı zaman sadece diğer topiğe bakacaksın. Önemli gelişmelerden haberin olacak. Yeterli vaktin olursa zate ikisini de okuyabilirsin. sengözlerimebaksanab

Sizin internet işi ne zamn hallolacak canım. Çok oldu yaaa. :çok üzgünüm:

oyyy herkes burdaymışş,, yeni topiğimiz hayırlı olsun inş.. ,, böylesi daha ii oldu gerçektende önemli olaylar bazen arada kaçabiliyordu,

herkeslere günaydın.. herkesin cuması mübarek olsun inş..

Beğendiğine sevindim canım. Yadırgayanlar da tez zamanda alışacaklar inşallah. :içelim:

ben rüyamda nevronun topiğe yazdığı mesajın altında gebelik takvimi gördüm
iki bebek gölgeleri vardı mavi renkte

Canımsınnn. :asigim: :asigim: İnşallah bitanemm. :Saruboceq: Ağzından bal damlıyor. :asigim:

Hayırlı cumalar bitanemm. Amin canımm. Bütün hayırlı dualarımız kabul olsun inşallah. :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

Canım bak bu gelişmeyi diğer topiğe yazman lazım. yerimseniben :asigim: Tedavi ile ilgili gelişmelerimizi yine oraya yazıyoruz. Çok sevindim canım. Çok güzel büyüsünler inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

+18 yok. O kadar da değil. :mymeka: Allahım bu kadına tez zamanda bir evlat nasip eyle. :Saruboceq: Hamişş olunca durulur belkimm. :roflol:

kız Allah seni ne etmesin emiiiiiidelikafadulden
benim pcyi arada görümcem de kullanıyor ve msn otomatik te hemen açılıyor kendiliğinden link ona mı gitcek yaniiiiiiii pc açılırsaaa:roflol::roflol::roflol:

abooowwwww:1shok:
görümcen sinirli asabiii cilginnn birimi bacuuu,korktum bak simdiiii:tomato:
yok kiz sok olmazz sanmam:roflol:eccik güler o kadar,yani insallahkaydirigubbakcemile3

canım inşallah ikimizde hayırlı haberler veririz:CüvCüv:
ayy hadi insallah canim benimmm...
6lardan gidiyoruz bakalimmm,sonumuz hayir olsun canimmm:Saruboceq:

organizatör Nesrinnn:lepi::lepi:
yessss aynen ööle:lepi::lepi:

anladim nevrocugum,cok sagol..
sanada hayirli cumalar tatlim...3 nazar boncugumuza selamlar delü teyzelerinden
cok cok öpüyorum seniii...
ayrica tüline yazdigim yoruma koptummm ve aminnnn diyorum:roflol:

nevrom oldu valla alıştık bile çok hızlıyız kahretsin :smiley-cool: iyi oldu böyle gerçektende sen nasılsın cnm bu arada a.s.

Moliküler nerdesin kızzzzzzzzzzz. Anladın sen onu. delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Nuhun Gemisinde çiftleşme olmasın diye her erkek hayvan çeşidinin penisi kesilir, makbuz verirler ve bu makbuzun bir eşinide sahibine verirler ki tufan bittikten sonra gemiden inerken penisini geri alabilsin..
Bir köşede farenin karısı kocasının kafasını ütülemektedir..
Dişi fare :
-Ne oldu bak benden farkın kalmadı işte..Hani nerede senin erkekliğin ?Karıdan farkın kalmadı..Dır dır kafasını ütüler..
Bu muhabbetten sıkılan erkek fare sinirle yerinden kalkar :
-Ben dolaşmaya gidiyorum der..
Bir süre sonra geri döndüğünde dişi fare kafa ütülemeye kaldığı yerden devam eder..
-Erkek müsvettesi seni ne oldu?Dolaştın dolaştın havanı aldın dimi ? ı...ne oldun sen artık..Dır dır vır vır..”
ıyice sinirlenen erkek fare sinsi sinsi gülerek şöyle der :
-Bana bak kadın demin eşeğin makbuzunu çaldım..Gemiden indiğimizde gününü göreceksin manyak karı ..!kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Güzelim sen gelme bu tulinin gazlarına. :1rolleyes: :roflol: Şeniz

Nevrocum zaten benim içimde vardııdelikafadulden
tülincim sağolsun sadece açığa çıkarmama yardımcı olduuuuu:roflol::roflol:

abooowwwww:1shok:
görümcen sinirli asabiii cilginnn birimi bacuuu,korktum bak simdiiii:tomato:
yok kiz sok olmazz sanmam:roflol:eccik güler o kadar,yani insallahkaydirigubbakcemile3

o da bizim gibi çatlaktır tırsmaaaaasırnaşık şey
ama bu arada kendileri avukattır,ona ters gelirse napar seni bilememmmsırnaşık şey:roflol:

anladim nevrocugum,cok sagol..
sanada hayirli cumalar tatlim...3 nazar boncugumuza selamlar delü teyzelerinden
cok cok öpüyorum seniii...
ayrica tüline yazdigim yoruma koptummm ve aminnnn diyorum:roflol:

Sağol canımm. Senin de Cuman mübarek , duaların kabul olsun inşallah. Nazar boncukları için çok teşekkürler mesmeleğimmm. :asigim: Çok teşekkür ediyor benim kuzular. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Yani Aminn desin lütfen bütün topikkkkk. Gidişat kötü. :roflol:

Bu arada çalışıyonuz di mi? :jeyyar:

nevrom oldu valla alıştık bile çok hızlıyız kahretsin :smiley-cool: iyi oldu böyle gerçektende sen nasılsın cnm bu arada a.s.

Süperizz :lepi: İyiyiz canım çok şükür. Sen nasılsın? Hayırlı cumalar bu arada tatlımm. Sizler harikasınız heryere herşeye alışırsınız. Şeniz

Kızlar fıkralarınız çok süper yaaa. Ölüyorum gülmektenn. :roflol: :roflol: :roflol:

,
ayyy zavallı dişiii farecikkkkkk:roflol::roflol::roflol:

oy yerim onlari ben,bin tane nazar boncugu feda olsun bizim göz boncuklarimiza
seninde tüm dualarin kabul olsun insallah canim...
calisicaz insallah nevrom,kocisi bi yakalayim da insallah
doktor bugün ve yarin dedi zaten...
bakalim hakkimizda hayirlisi olsun canim:Saruboceq:

Süperizz :lepi: İyiyiz canım çok şükür. Sen nasılsın? Hayırlı cumalar bu arada tatlımm. Sizler harikasınız heryere herşeye alışırsınız. Şeniz

iyiyim nevromm bekliyoruz işte marttan belki bizede bi hayır gelir diye :roflol:

slm kızlarr ben geldimmm
muhabbetleerrr süperrr
kudurmuşsunuzz vallaaaadelikafaduldendelikafadulden
nevroo iyiki açtınn burayıı vallaaŞeniz

:dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool:

4 - Yumurta Olayi

Iki tavuk markette alisveris yapiyorlarmis. Bir yumurta standinin önüne
gelmisler. Etikette yumurta 30 bin lira yaziyormus. Tavuklardan biri digerine;
- Bak bu yumurtalari ben yumurtladim...
demis böbürlenerek... Dolasmaya devam ederken baska bir yumurta standina
gelmisler. Kocaman, çift sarili köy yumurtalari ve fiyat 40 bin lira. Bu sefer
diger tavuk atilmis;
- Bak bu yumurtalari da ben yumurtladim...
Digeri gülümseyerek cevap vermis;
- Bende bunlardan yumurtlayacaktim ama kocam 10 bin lira için kiçini yirtmaya
degmez, dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…