kırmızı kurdale almayı unutma tamam mı cucummm...delikafadulden
bi de kırmızı hali serdik mi tam olur dekor...:dance::dance:
aaa bide konuşma kürsüsü olmadan olmas:roflol:
temem bacuu,sen detaylari organize et,kurdeleyi hep beraber yaparizdelikafadulden
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:dance::dance::dance:
,işte bende tam böle bir yer hayal ediyordum.gönlümüzce kuduracağımız bir topiikkkkkkkkkkkksırnaşık şey
he he gelsin fıkralar,gitsin resimlera.s
durun çok heyecanlandım yaaa,size bi fıkra yazimmm:dance:
Oflu Rasim hayatinda ilk defa sinemaya gider,Film de kavga sahnesinde Bas rol oyuncusunun uzerine bes,on kisi birden saldirir.Bu durumu hazmedemeyen Oflu belinden silahi cikarip perdeye kursun yagdirir.Aman ne yapiyorsun ! diyenlere,
-"Gormeyumusunuz ? ula pir adamun ustune kac kisi pirden saldirayi ,erceklukmi pu ?" Seyirciler
-"Kardesim bu sinema,sinema !" derler.Oflu
-"tamam da,pizu sinayurlar,pakalum ha purda bir ercek adam cikupta o usaga yardum edecekmu deyu" .Seyirciler
-"Yahu hemserim bu resim,resim,derler."Oflu bagirir:
-"Ula o resum ise pende ofli rasim!":roflol:
nevro canım ancak okudum geçmişi falla yaz yaz bitirememiş kıslar..nasıl durumun belirtin bişeyin va mı canım..ha bu arada transferden yaklaşık 8-9 gün sonra yenleşme kanaması olabilir..ama herkeste olacak diye bişey yok canım..yiğenlerimize iyyi baakk
yee canımmm şuu tulinii..mart bitiy bakalım ne bulacak ben bir kaplumbağa ikilisi gördüm delikafadulden onları görse kesin onları mevzu olur nisanda
merhabalar..hayirli olsun topigin nevromma.s.
yalniz nevrocum simdi mesela bi soru soracagimiz zaman digerine mi gecip sorucaz:uhm:
hadi bakalım diğer konuşmalara zor yetişiyoduk bakalım ikisini nası takip edicez ama alışırız heralde kızlar ben nesrinin verdiği adresten girdim ama normalde nası gircez buraya :sm_confused:
Bu bizim için zor olucak malum işyerindeyim
tek topiği zor takip edebiliyodum şimdi iki topiği birden takip etmem gerekicek
karaışıklık olucak gibime geliyo inşallah yetişebilirim.
oyyy herkes burdaymışş,, yeni topiğimiz hayırlı olsun inş.. ,, böylesi daha ii oldu gerçektende önemli olaylar bazen arada kaçabiliyordu,
herkeslere günaydın.. herkesin cuması mübarek olsun inş..
ben rüyamda nevronun topiğe yazdığı mesajın altında gebelik takvimi gördüm
iki bebek gölgeleri vardı mavi renkte
yenı topıgımız hayırlı olsun...
takıp etmek zor olcak ama nevro ıcın sevındım..tek tek sılıyordu mesajları..bıde hamıs olunca tum zorlanacakdı...
cumanız hayırlı olsun.boyle sevaplı gunlerınde dualrımız kabul olsun:Saruboceq::Saruboceq:
hayırlı cumalar kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun zamanla alışırız ben de bu sabah doktora gitmiştim yumişlerime baktı üç gün iğne vurmuştum şuan altı güzel yumişim olmuş pazartesine kadar iğnelerini yap ve gel dedi büyük ihtimalle ne zaman toplanacağı belli olurmuş rabbim yardımcımız olsun :Saruboceq:
kızlar hayırlı olsun kedi muhabbetimiz.. delikafadulden delikafadulden pek vaktim yok yazdıklarınız da okuyamadım.. ama ilk fırsatta okuyacam.. süper oldu burası korkusuzca çıkarcaz şapkalaarı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nevrocum topiğin başlığıına +18 de koyda sonra bi aksilik çıkmasın :roflol: :roflol: :roflol:
kız Allah seni ne etmesin emiiiiiidelikafadulden
benim pcyi arada görümcem de kullanıyor ve msn otomatik te hemen açılıyor kendiliğinden link ona mı gitcek yaniiiiiiii pc açılırsaaa:roflol::roflol::roflol:
tamam yokkk:çok üzgünüm:
ayy hadi insallah canim benimmm...canım inşallah ikimizde hayırlı haberler veririz:CüvCüv:
yessss aynen ööle:lepi::lepi:organizatör Nesrinnn:lepi::lepi:
Kudurrr güzelimm gönlünceeeeeeee. Ohhhhhhhhhh. delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Canım bel ve kasık ağrısı sadece. Kanama olmadı. Gözüm gibi bakıyorum vallaa. delikafaduldendelikafadulden delikafadulden
Evet canım diğer topikte gelişmeleri paylaşacağız. Sorular da oradan. Burası sohbet. Günaydın , iyi geceler , hayırlı cumalar da dahil. Ve bütün sohbetler. :içelim:
Olur olur zamanla. sengözlerimebaksanab sositososito
Canım çok vaktin olmadığı zaman sadece diğer topiğe bakacaksın. Önemli gelişmelerden haberin olacak. Yeterli vaktin olursa zate ikisini de okuyabilirsin. sengözlerimebaksanab
Sizin internet işi ne zamn hallolacak canım. Çok oldu yaaa. :çok üzgünüm:
Beğendiğine sevindim canım. Yadırgayanlar da tez zamanda alışacaklar inşallah. :içelim:
Canımsınnn. :asigim: :asigim: İnşallah bitanemm. :Saruboceq: Ağzından bal damlıyor. :asigim:
Hayırlı cumalar bitanemm. Amin canımm. Bütün hayırlı dualarımız kabul olsun inşallah. :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:
Canım bak bu gelişmeyi diğer topiğe yazman lazım. yerimseniben :asigim: Tedavi ile ilgili gelişmelerimizi yine oraya yazıyoruz. Çok sevindim canım. Çok güzel büyüsünler inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
+18 yok. O kadar da değil. :mymeka: Allahım bu kadına tez zamanda bir evlat nasip eyle. :Saruboceq: Hamişş olunca durulur belkimm. :roflol:
Güzelim sen gelme bu tulinin gazlarına. :1rolleyes: :roflol: Şeniz
abooowwwww:1shok:
görümcen sinirli asabiii cilginnn birimi bacuuu,korktum bak simdiiii:tomato:
yok kiz sok olmazz sanmam:roflol:eccik güler o kadar,yani insallahkaydirigubbakcemile3
anladim nevrocugum,cok sagol..
sanada hayirli cumalar tatlim...3 nazar boncugumuza selamlar delü teyzelerinden
cok cok öpüyorum seniii...
ayrica tüline yazdigim yoruma koptummm ve aminnnn diyorum:roflol:
nevrom oldu valla alıştık bile çok hızlıyız kahretsin :smiley-cool: iyi oldu böyle gerçektende sen nasılsın cnm bu arada a.s.
Nuhun Gemisinde çiftleşme olmasın diye her erkek hayvan çeşidinin penisi kesilir, makbuz verirler ve bu makbuzun bir eşinide sahibine verirler ki tufan bittikten sonra gemiden inerken penisini geri alabilsin..
Bir köşede farenin karısı kocasının kafasını ütülemektedir..
Dişi fare :
-Ne oldu bak benden farkın kalmadı işte..Hani nerede senin erkekliğin ?Karıdan farkın kalmadı..Dır dır kafasını ütüler..
Bu muhabbetten sıkılan erkek fare sinirle yerinden kalkar :
-Ben dolaşmaya gidiyorum der..
Bir süre sonra geri döndüğünde dişi fare kafa ütülemeye kaldığı yerden devam eder..
-Erkek müsvettesi seni ne oldu?Dolaştın dolaştın havanı aldın dimi ? İ...ne oldun sen artık..Dır dır vır vır..”
İyice sinirlenen erkek fare sinsi sinsi gülerek şöyle der :
-Bana bak kadın demin eşeğin makbuzunu çaldım..Gemiden indiğimizde gününü göreceksin manyak karı ..!kaydirigubbakcemile3
Sağol canımm. Senin de Cuman mübarek , duaların kabul olsun inşallah. Nazar boncukları için çok teşekkürler mesmeleğimmm. :asigim: Çok teşekkür ediyor benim kuzular. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
Yani Aminn desin lütfen bütün topikkkkk. Gidişat kötü. :roflol:
Bu arada çalışıyonuz di mi? :jeyyar:
yeni topiğimiz hayırlı olsun peki nevrocum son listeyi düzenlemişmiydin
Süperizz :lepi: İyiyiz canım çok şükür. Sen nasılsın? Hayırlı cumalar bu arada tatlımm. Sizler harikasınız heryere herşeye alışırsınız. Şeniz