kız tuliny kaynana gelince sen böyle oldun. hayırdır kaynanatör evde sana böyle yaptıda acısını bizden mi çıkarıyon ne:roflol::roflol::roflol:
kız tuliny kaynana gelince sen böyle oldun. hayırdır kaynanatör evde sana böyle yaptıda acısını bizden mi çıkarıyon ne:roflol::roflol::roflol:
aferiin askerr sana dinlenn ozamann sennnŞeniz
suuussss geç çabukk sıraya neyseee senii çok yormayalımm malummm
telefonn başına hemenn santraldesinn sennn
tulinn komtanımm mümkünmüdürr bu görevvkaydirigubbakcemile3
aferiin askerr sana dinlenn ozamann sennnŞeniz
suuussss geç çabukk sıraya neyseee senii çok yormayalımm malummm
telefonn başına hemenn santraldesinn sennn
tulinn komtanımm mümkünmüdürr bu görevvkaydirigubbakcemile3
şimdi anladım kaynanası tüliny e böyle davranıyor o da bizden çıkartıyor acısını CADIARZU
şimdi anladım kaynanası tüliny e böyle davranıyor o da bizden çıkartıyor acısını CADIARZU
zaten yormayin beni pek:1closedeyes::roflol:
höööyyyyttt komutanıma laff söylettmemmm yakarımmmmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
:mymeka::mymeka:
ayagını denkk all ona göree
yok kız valla değil.. öyle olsa depresyona girerim ben valla.. bırakır giderim eşimde arkamdan gelirse gelir.. ben dünyaya başkasının kahrını çekmeye mi geldim canım..
höööyyyyttt komutanıma laff söylettmemmm yakarımmmmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
:mymeka::mymeka:
ayagını denkk all ona göree
beni yorun yorun martta bitti sancılarda başladı yakında gelir kırmızılar.
casper33 serbest kedilerde işe yaramadı. komutanım nisan ayı hayvanımız bellimi acaba
evet nesrincim acısını çıkartıyorum ayrı kaldığım günlerin.. askersin sende sıraya çabık..
taburunn seksiihemşiresii kaydirigubbakcemile5nesrinde geldiii
nesrin için şafak sayıyoduk. biz şafak saymaya başlıyacaz görünüşe görekaydirigubbakcemile3
nesrin için şafak sayıyoduk. biz şafak saymaya başlıyacaz görünüşe görekaydirigubbakcemile3
dogruduuur askerrr
bana repp vermişsinnn bunu degerlendircemmm
çavuşun bi hatasını göreyimm hemen sen olcann çavuşşşkaydirigubbakcemile5
bende eşim için şafak sayıyorum bugün tam 51 gün kaldı gelmesine gelince başka şafaklar sayarız artık :jeyyar: birlikte
dogruduuur askerrr
bana repp vermişsinnn bunu degerlendircemmm
çavuşun bi hatasını göreyimm hemen sen olcann çavuşşşkaydirigubbakcemile5