Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

afferim sana asker.. bu askeriyenin senin gibilerine ihtiyacı var...

evet asker haklısın biraz eğitim yapalm eğitim şart ne de olsa ben mesela 1 kere mekik çekeyim sende bugünlük 100 mekik çeksen yeter :roflol:

yok cnm yaa gripte diyil ama çok halsizim sürünerek geliyorum işe elim kolum kalkmıyı mirmirmirmir mirmirmirmir

rylai grip olmadan önce bende böyle olurum ve ilaç alırım,ıhlamur falan içerim,grip olduğumda daha kolay atlatırım,geçmiş olsun canım seni revire alalım hemen :1hug:

rylai sana geçmiş olsun ilaç takviyesi yapp çabuk geçerr
ıhlamur falanda içç iyi gelirrryerimseniben

günaydınnnnnnnkaydirigubbakcemile2
tulıny kız erken damlamışsın bugunnnkaydirigubbakcemile3

evet asker haklısın biraz eğitim yapalm eğitim şart ne de olsa ben mesela 1 kere mekik çekeyim sende bugünlük 100 mekik çeksen yeter :roflol:

sen komutanla nasıl konuşuyosun bakim.. ne demek sen 100 mekik çek ben 1 :mymeka: bu çavuşta dilinin kurbanı oldu...

bengusu yenii çavuşumuz sensinnn kaydirigubbakcemile5

başçavuş çavuşlar işi bilmiyor mu ne..

günaydinnnnnn
ay ay ayyyyy sabah sabah gözlerim yasardi hepinizi burda görüncekaydirigubbakcemile3

evet nesrincim acısını çıkartıyorum ayrı kaldığım günlerin.. askersin sende sıraya çabık..

kızlar ben burayı yeni farkettim daha doğrusu sevcan söyledi hayırlı olsun topiğimiz ama sanki ilk yerimiz daha mı sıcaktı nee

sen komutanla nasıl konuşuyosun bakim.. ne demek sen 100 mekik çek ben 1 :mymeka: bu çavuşta dilinin kurbanı oldu...

yokk komutanımm cahilligine verinn sizde böyleydinizz başındaa
devam etsinn çavuşluga olmazmııı

şaka yapmıştım komutanım senağlama

kız tuliny kaynana gelince sen böyle oldun. hayırdır kaynanatör evde sana böyle yaptıda acısını bizden mi çıkarıyon ne:roflol::roflol::roflol:

patatesler bitti komutanımmmmm
aferiin askerr sana dinlenn ozamann sennnŞeniz
günaydinnnnnn
ay ay ayyyyy sabah sabah gözlerim yasardi hepinizi burda görüncekaydirigubbakcemile3

suuussss geç çabukk sıraya neyseee senii çok yormayalımm malummm:eek::eek:
telefonn başına hemenn santraldesinn sennn
tulinn komtanımm mümkünmüdürr bu görevvkaydirigubbakcemile3

X