Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

e o zaman bana kolay gelsin ben gidiyorum
gelirim işim bitince :dance:

quote=cucu-pete;5929498]sekerler ben birazcik firariyim..
ufak tefek islerim var halletmem gereken...yarim saate biter sanirim..mucuk hepinize[/quote]

santrali kime bıraktın sen bakim.. kim ilgileniyor seninle söyle bana kesicem cezasını..

gördükçe ekliyorum canım.. çok önce görmüştüm ben onu aklıma geldi ekliyim dedim.. çocuk acıkır diye idare edemem diyo napsın.. işini garantiye almak istiyor.. kaydirigubbakcemile3

komtanımm iki tane asker daha buldumm anons ettimm sevcan ve aymesss
gelirler birazdannn
şu bizimm izinnişini konuşsaydıkkk

tamam birini santrale koy .. asker gitmiş senin haberin yok.. sonra da işlerini hallet gel..

anam tülin korkundan nasıl geldim bilemedim
çağrılmadan diğer topikte kendim geleyim dedim

günaydın nesrincim
ay bi kaç gündür keyfim yok takılamıyorum buraya
sonra çok geride kalmış hissediyorum kendimi

Temel Dursun'a arabasinin öyküsünü anlatiyordu: "Bir gün otostop yapiyordum ki önümde, bu arabayla, mini etekli güzel bir bayan durdu ve beni arabasina aldi. Bir süre gittikten sonra kadin arabayi kuytu bir köseye çekti. Mini etegini iyice yukari çekip, dudaklarini islatti ve "Benden ne istersen alabilirsin" dedi, ben de arabasini aldim. Dursun; "Iyi etmissin Temel, zaten mini etek sana hiç yakismazdi…" :roflol::roflol:

evet bende birazdan mıntıka temizliği için izin isteyecektim komutanım yoksa mıntıkayı mok götürecek yerimseniben

casperım eğer tüliny komutanım izin verirse çavuş görevimi şimdilik sana verebilirim ben mıntıka temizliğine gideceğim :icecream:

askerlerin görevini siz istiyosunuz napim.. gidin temizleyin o zaman.. başçavuşta aynı çavuşta.. kaydirigubbakcemile3

günaydın şekerparelerrr:asigim:
ne oluyo burda:mymeka::uhm:sositososito
herkes tek ayak üstüne dursun bakim

hööyyytttt komutan benim senin rütben ne.. başçavuşluğu devraldın haberim yok..

]

sen benden izin isteyeceksinn komtandan degilll
tamam izin verdimm yoksa hepten ortalıgı mok götürecekk
gittt hadii bende gidiyorumm

asker yapacak o işi asker... anlatamadım bi türlü...

kızzz tulınnn komutan nirdesinnnn???

hemşire iğne mi istiyosun sen bakim.. net gidip geliyo benim ya deli oldum..

Temel'i elinde tuttugu penguenlerle beraber görünce,
- Bunu hayvanat bahçesine götür, diyorlar. Bir müddet sonra Temel'le yolda dolastigini görünce:
- Niye hayvanat bahçesine götürmedin?
- Hayvanat bahçesine götürdüm. Simdi sinemaya cideyruz.:dance::dance:

Bir gün timarhane görevlilerinden biri bahçede gezerken iki deli görmüs. Bakmis ki delinin biri agacin üstünde; biri ise agacin altinda. Ikisi de bir seyler yapiyormus. Asagidakine sormus: - "Yukaridaki ne yapiyor?" - "Su yukaridaki mi? Sen buna bakma, salak iste. Ceviz agacindan armut toplamaya çalisiyor." - "Peki ya sen burada ne yapiyorsun?" - "Ben de düsen armutlari topluyorum." :roflol:

nan süzme salak bunlar ya :roflol::roflol::roflol:

Akil hastanesinden iki deliyi salivereceklermis. Doktorlar kendi aralarinda "sunlara son bir test yapalim da görelim akillari baslarina gelmis mi?" demisler. Bunun üzerine iki deliyi bir masa basina çagirmislar. Masanin üzerine bir kavanoz dolusu siyah zeytin, bir kavanoz dolusu da canli hamamböcegi dökmüsler ve: - "Buyrun beyler, yiyiniz." demisler. Delilerden bir tanesi hemen zeytinlere saldirmis, öteki araya girmis: - "Önce kaçanlari yiyelim, öbürleri nasil olsa duruyor!" :roflol::roflol:

Akil hastanesinde koguslari gezen bashekim, bir delinin oturmus, birseyler yazdigini gördü: - "Kolay gelsin ne yaziyorsun?" - "Mektup yaziyorum efendim." - "Yaaa..Kime yaziyorsun?" - "Kendime.." - "Peki ne yazili mektupta?" - "Ilahi doktor bey, deli misiniz siz.. Mektubu daha almadim ki içinde ne yazdigini bileyim?":roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…