Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

hemen sattın beni zambak öyle olsun rüşvet vermedik diye mi bunları söylüyorsun :dilcikar:

ayagı denk all hareketlerine dikkatt ettt
ben ahlaklı birr başçavuşumm işlemezz bana rüşvett alann ama repp kabulummdurrr:roflol::roflol:
almadımdaha ama bir hatasını görürsemm dedimmm...

bengusu karıştırma ortalığı kıskanma.sanada vercektim ama kabul etmedi nedense

sekerler ben birazcik firariyim..
ufak tefek islerim var halletmem gereken...yarim saate biter sanirim..mucuk hepinize

tülinycim şu idare edemem videosuna bayıldım ne çocuklar var ya elinde bir şeker var ama gözü aç çocuğun idare edemezmiş bir şekerle kaydirigubbakcemile3 var mı böyle elinde komik videolar kediler hariç kaydirigubbakcemile3

nesrin için şafak sayıyoduk. biz şafak saymaya başlıyacaz görünüşe görekaydirigubbakcemile3

bende eşim için şafak sayıyorum bugün tam 51 gün kaldı gelmesine gelince başka şafaklar sayarız artık :jeyyar: birlikte

canım umarım sende en kısa zamana kocişine kavuşur,hasretini dindirirsin:jeyyar:

nesrin ne kız o avatar kediler falan ne ima etmeye çalışıyorsun bakem sırnaşık şey

bilmem artık siz anladınız onuuuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sabahın 6 sında kalkıp çalışmalara devam ediyoruz düşün artıkınnnkaydirigubbakcemile3

komtanımm komtanıımm
benimm çişimm geldiii gidebilirmiyimmm:roflol:
ama gecikedebilirimm maluum ev işleriii-tatlicadiarzu-
benimkiler bitince sanada geliyimmi komtanımm evişine hıı
nesrinn hemşire yoook komtanıma igne falannn hıııı:eek:klava:

komutanım iğne yaparım size de
ben hemşireyim adı üstünde. Çok üzgünüm çoook

komtanımm iki tane asker daha buldumm anons ettimm sevcan ve aymesss
gelirler birazdannn
şu bizimm izinnişini konuşsaydıkkk

canım umarım sende en kısa zamana kocişine kavuşur,hasretini dindirirsin:jeyyar:

bilmem artık siz anladınız onuuuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sabahın 6 sında kalkıp çalışmalara devam ediyoruz düşün artıkınnnkaydirigubbakcemile3

komutanım iğne yaparım size de
ben hemşireyim adı üstünde. Çok üzgünüm çoook

amin canım,sabahlara dayanamam diyorsun yani kaydirigubbakcemile3 olsun doktorlar zaten sabahın erken saatlerini öneriyorlar :emir_bebek: için

ben hemşireyim canım asker değil.... iğne istermisin poponaaa:jeyyar:

sağol hemşire hanım .. ben sana bi iğne yapem istermisin :jeyyar: :jeyyar:

bende eşim için şafak sayıyorum bugün tam 51 gün kaldı gelmesine gelince başka şafaklar sayarız artık :jeyyar: birlikte

az kaldı şükür..

komtanımm komtanıımm
benimm çişimm geldiii gidebilirmiyimmm:roflol:
ama gecikedebilirimm maluum ev işleriii-tatlicadiarzu-
benimkiler bitince sanada geliyimmi komtanımm evişine hıı
nesrinn hemşire yoook komtanıma igne falannn hıııı:eek:klava:

tamam gidebilirsin.. geç kalma fazla.. çavuşunda kaçar birazdan.. bitir işleri gel sen..

ben hemşireyim canım asker değil.... iğne istermisin poponaaa:jeyyar:

sağol hemşire hanım .. ben sana bi iğne yapem istermisin :jeyyar: :jeyyar:

az kaldı şükür..

evet canım çok şükür ki az kaldı :1hug:

tamam gidebilirsin.. geç kalma fazla.. çavuşunda kaçar birazdan.. bitir işleri gel sen..

evet bende birazdan mıntıka temizliği için izin isteyecektim komutanım yoksa mıntıkayı mok götürecek yerimseniben

offffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffff

gitti bizim çavuşluk.:nazar:

oynamıyom ben

casperım eğer tüliny komutanım izin verirse çavuş görevimi şimdilik sana verebilirim ben mıntıka temizliğine gideceğim :icecream:

günaydın şekerparelerrr:asigim:
ne oluyo burda:mymeka::uhm:sositososito
herkes tek ayak üstüne dursun bakim

baldrgerilmeleri4nf.jpg

X