ahanda kurtuldum komtanım çömezler geldi patates soğanı onlara veririm artıkın:jeyyar:
casper33rylai hadi bakalımkaydirigubbakcemile bi çuval soğanla patates sizi bekliyo:jeyyar:
günaydınn askerlerrrr
komutann tülin eşliginde başçavuşş zambakla ve çavuşunuzz caneylomlaa
iştimaya hazırmısınızzz
ha bu arada ya komutan uyumaya gitti yada ayakta uyuyorrr:roflol::roflol:
net gidip geliyo ya sinir oldum.. en son bana gel başçavuş.. zırt pırt komutana çıkılmaz.. çavuşun gelir gelmez kaytarmış.. hem de sigara içmeye..
geldim casperım evet günaydın hoşgeldin.. gittiler 7 de...
valla ben muhabbeti kaçırdım kızlar dahada ayılamadım sanırım ne bu komutan olayı bakim :sm_confused:
komtanımmm komtanıımm sen yanlış anlamışsınn o sigaraya degill taburu toplamaya gittti
ulan çavuşş yaktınn beniii ne sigarasıııı yokk bidaha sigara falann uçururumm seni yoksaa:mymeka::mymeka:
valla ben muhabbeti kaçırdım kızlar dahada ayılamadım sanırım ne bu komutan olayı bakim :sm_confused:
tüüüü utanmaz.. hem geç kalıyo hem ayılamadım diyo hem de hesap soruyo... kaydirigubbakcemile
kızlar yetişinn geyik topiğini askeriye el koymuş . nevro nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kurtar bizi
hastayım ben ama senağlama ahada 2 gündür yazıyo yukarda ama bakan yok tabee :dilcikar:
yook nevroo falann kurtaramazz sizikızlar yetişinn geyik topiğini askeriye el koymuş . nevro nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kurtar bizi
nesini yanlış anladım alenen demiş sigara diye.. sözünü geçiremiyomusun başçavuş.. alırım rozetini...CADIARZU
günaydın ,
ne oluyor burdaklava: asker lafını duyunca bende geldim ne de olsa asker eşiyim hizaya girin bakalım baştan say asker kaydirigubbakcemile3
hastaysan koş revire istirahat al.. izin verdim sana..
geçmiş olsun canım.. grip mi?
dettt asker asker çabık öğleye yemek yetişcek.. patatesler duruyo orda... ben mi teftiş edicem yaa.. başçavuş çavuş uyuyomusunuz siz..
yok cnm yaa gripte diyil ama çok halsizim sürünerek geliyorum işe elim kolum kalkmıyı mirmirmirmir mirmirmirmir
afferim sana asker.. bu askeriyenin senin gibilerine ihtiyacı var...
yook komtanımmm burdayımmmmm
ama çavuşşş uyuyorr ne edemm şimdi ben bunuu hııııklava: