afferim sana asker.. bu askeriyenin senin gibilerine ihtiyacı var...
yok cnm yaa gripte diyil ama çok halsizim sürünerek geliyorum işe elim kolum kalkmıyı mirmirmirmir mirmirmirmir
bengusu yenii çavuşumuz sensinnn kaydirigubbakcemile5
evet asker haklısın biraz eğitim yapalm eğitim şart ne de olsa ben mesela 1 kere mekik çekeyim sende bugünlük 100 mekik çeksen yeter :roflol:
sen komutanla nasıl konuşuyosun bakim.. ne demek sen 100 mekik çek ben 1 :mymeka: bu çavuşta dilinin kurbanı oldu...
bengusu yenii çavuşumuz sensinnn kaydirigubbakcemile5
başçavuş çavuşlar işi bilmiyor mu ne..
evet asker haklısın biraz eğitim yapalm eğitim şart ne de olsa ben mesela 1 kere mekik çekeyim sende bugünlük 100 mekik çeksen yeter :roflol:
sen komutanla nasıl konuşuyosun bakim.. ne demek sen 100 mekik çek ben 1 :mymeka: bu çavuşta dilinin kurbanı oldu...
yokk komutanımm cahilligine verinn sizde böyleydinizz başındaa
devam etsinn çavuşluga olmazmııı
patatesler bitti komutanımmmmm
günaydinnnnnn
ay ay ayyyyy sabah sabah gözlerim yasardi hepinizi burda görüncekaydirigubbakcemile3
şaka yapmıştım komutanım senağlama
yokk komutanımm cahilligine verinn sizde böyleydinizz başındaa
devam etsinn çavuşluga olmazmııı
ii hadi senin hatrına bi şans verelim.. bişey olursa senden bilirim ona göre.. Çok üzgünüm çoook
şaka yapmıştım komutanım senağlama
ayağını denk al bundan sonra çok dikkatli ol çavuş..
aksam ben nöbetteydim komutanim,gec geldigim icin kusura bakma
:jeyyar:
tamam o zaman senin ne işin var burda git dinlen öyle gel..
aferiin askerr sana dinlenn ozamann sennnŞenizpatatesler bitti komutanımmmmm
günaydinnnnnn
ay ay ayyyyy sabah sabah gözlerim yasardi hepinizi burda görüncekaydirigubbakcemile3
ayağını denk al bundan sonra çok dikkatli ol çavuş..
tamam o zaman senin ne işin var burda git dinlen öyle gel..
hehe böyle komutana can kurban beaalülülülülülü