Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

Hadiyinn kızlarr ben geldim ama gidiyorumm yegenın pcsii addaya gidiyo :)benimde tatilde keyiff yapıyorrr 1 -2 hafta daha görüşemiycezz sanırım.özlücem sizi :) allaha emanett olllun...:dance::dance:
Ohhh benim ateştee düştü bugun gelsinn benim kırmızı vagonn yolaa çıkk hadii gellll :roflol:sositosositoohhh adet olacammm harikaaa ..ben böyle bebek sevdasınınnn hadiii naşşşsositososito

iyi bak kendine canim,,özletme amaa:çok üzgünüm:
sen niye bu kadar cok seviniosun kirmizilara kizz-tatlicadiarzu-

Ohh iyikide yapmışım temizliğimii:eek:
Yine aşılama yaptırsam yine yapacam temizliğimi ohhhhhhihoyyytsositososito
Aşmışımm kendimi artıkk umrumda değill bebe falan istemiyorumm.:dance:
Bu hayatta bebeden önemli şeyler varr:lepi:

iyi bak kendine canim,,özletme amaa:çok üzgünüm:
sen niye bu kadar cok seviniosun kirmizilara kizz-tatlicadiarzu-

:roflol::roflol::roflol:Bilmiyorum canım kendimede şaşırıyorumm..iŞte rabbiminn mucizelerinden biriside bu olsa gerekk artıkk sallamışımm hihoyyythihoyyyt

Ohh iyikide yapmışım temizliğimii:eek:
Yine aşılama yaptırsam yine yapacam temizliğimi ohhhhhhihoyyytsositososito
Aşmışımm kendimi artıkk umrumda değill bebe falan istemiyorumm.:dance:
Bu hayatta bebeden önemli şeyler varr:lepi:

:roflol::roflol::roflol:Bilmiyorum canım kendimede şaşırıyorumm..iŞte rabbiminn mucizelerinden biriside bu olsa gerekk artıkk sallamışımm hihoyyythihoyyyt

aslinda böyle pozitif olman harika bisey balimkaydirigubbakcemile5

evet hayatta bebekten daha önemli seyler var...yasamak,yasamdan zevk almak,saglik sihhat,huzur:Saruboceq:
insallah sendeki bu harika degisimle bebeginde gelicektir sana bitanem:1hug:

cucum zor olacak gibi ama alışırız herhalde
diğer topikte yeni arkadaşlar faydalı bilgilere zor ulaşacaklar mantıklı olmuş

günayydınn kızlarrrhihoyyythihoyyyt
ha biben eksikk kalmışımmmm
ya bu topikte yıkılırrrr vallaaaa:sm_cool::sm_cool:
yazık nevroo bıktı demekkii. burayı açtıı:roflol::roflol:

herkese hayırlı cumalarrrrrr

tabii canim alisiriz bakalimmmkaydirigubbakcemile2
kizlar ben bi carsiya cikiyorum
hava süper,günes piril piril...yarin icin biraz moral depolayim geliyim ben

günayydınn kızlarrrhihoyyythihoyyyt
ha biben eksikk kalmışımmmm
ya bu topikte yıkılırrrr vallaaaa:sm_cool::sm_cool:
yazık nevroo bıktı demekkii. burayı açtıı:roflol::roflol:

herkese hayırlı cumalarrrrrr

cnm h.g istediğini yazabilcekleri bi topik istiyolardı kızlar nevroda alın size dedi heralde :roflol: :roflol:

cucu seni duydum hemen gezesim geldi benim
napsam kiay kadın milletini gezme olsun yeter ki

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Biz yegenlerr kudurdukk hahaha:roflol:Az önce kapıya partiden seçim için kıagıt verdılerr.Bizde kagıdı aldıkk apartmanın 7 .katından kağıdıı fırlattıkkkk tam kadının ayak ucunaa geldii hahahaha:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Biz yegenlerr kudurdukk hahaha:roflol:Az önce kapıya partiden seçim için kıagıt verdılerr.Bizde kagıdı aldıkk apartmanın 7 .katından kağıdıı fırlattıkkkk tam kadının ayak ucunaa geldii hahahaha:roflol:

alla alla alemsin haaaaaalülülülülülü

delüüüüü lülülülülülü lülülülülülü

Avrupa'da yaşayan bir Japon çiftin bebekleri doğunca,baba doktora "Doktor bey,doktor bey" diye bağırmış "Bu çocuğun saçları kızıl. Havuç gibi. Japonların saçı kızıl olmaz.Acaba,aşağıda karıştı mı?"
Doktor "Ne münasebet canım" demiş "Sizin çocuğunuz bu,hemşire kucağına aldı ve size göstermek için buraya getirdi."
Japon "Ama doktor bey" demiş "Bu çocuk kızıl saçlı!"
Doktor "Bakın" demiş "Sizin ve karınızın saçları siyah olabilir ama belki atalarınızdan biri kızıl saçlı idi ve onun geni bu çocuğa geçti" Adam "Hiç olur mu?" demiş "Benim bütün sülalem Japon. Otuz göbekten beri Japon'dan başka insan ile evlenen kimse yok bizim ailede."
Bunun üzerine doktor "Peki" demiş "Karınız ile ne sıklıkta sevişirsiniz?
Her gece mi?
Haftada bir kaç kere mi?"
Japon adam şöyle biraz utanıp önüne bakmış ve "Doğrusunu isterseniz o konuda biraz ihmalimiz var. İşimden dolayı ancak iki ayda bir filan sevişebiliyorduk."
Doktor "İşte" diye bağırmış "Bakın gördünüz mü? Karınız ve siz pas tutmuşsunuz, bebeğin saçları o yüzden bu renk!"
a.s:roflol:

rylai sanırım yeni yerimiz burası ve 2 güne kalmaz kıyamet burada kopmaya başlar

oyyy herkes burdaymışş,, yeni topiğimiz hayırlı olsun inş.. ,, böylesi daha ii oldu gerçektende önemli olaylar bazen arada kaçabiliyordu,

herkeslere günaydın.. herkesin cuması mübarek olsun inş..

X