Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

cucum yaa burdan çıkınca tekrar nerden girityosunuz

buldum buldumm...
ana sayfadan en asagilara in,orda ortaya karisik diye bi yer var,ona gir..
sonra mizah görsel paylasim sonrada geyik sohbeti basliginda topikimiz var:içelim:

bende masaüstüne iki topiğede kısayol yaptım. birinden çıkıp öbürüne giriyom

ben bunu hep yapıyom

rica ederim bitanem ne demeka.s.
ikisine yetismek zor olucak kanimcaa:bbo:
ama kizlar orda kalabalik görünüyorlar,geyik bize kaldiikaydirigubbakcemile3

Bu bizim için zor olucak malum işyerindeyim
tek topiği zor takip edebiliyodum şimdi iki topiği birden takip etmem gerekicek
karaışıklık olucak gibime geliyo inşallah yetişebilirim.

bende masaüstüne iki topiğede kısayol yaptım. birinden çıkıp öbürüne giriyom

ben bunu hep yapıyom

Keşke benimde öyle bi şansım olsa ama ne yazıkki
girdiğimi kimsenin görmemesi lazım gizli gizli giriyorum:çok üzgünüm:

Nesrin cnm ya ben sana sabah 8. 15 de faln mesaj çektim beklemeyesin diye
kusura bakma bu saatte haberin oldu yaa

canım günaydın
sende sık kullanılanlar'a ekle...

Günaydın canım
bu pc sadece benim kullandığım bi pc değil herkes buna giriyo işi olduğunda işyerinde tek internet burda var o yüzden orayada kaydedemiyorum yine görcekler:çok üzgünüm:

Günaydın canım
bu pc sadece benim kullandığım bi pc değil herkes buna giriyo işi olduğunda işyerinde tek internet burda var o yüzden orayada kaydedemiyorum yine görcekler:çok üzgünüm:

kendini sıkıntıya sokma canım benim. gene müsait oldukça gelirsin bişi olmaz. gelişmeleride sana bilenlerimiz yazıverir. sen canını sıkma birtanemmmm

rica ederim bitanem ne demeka.s.
ikisine yetismek zor olucak kanimcaa:bbo:
ama kizlar orda kalabalik görünüyorlar,geyik bize kaldiikaydirigubbakcemile3

evt cnm sorma bi oraya bi buraya tabi biz iş yerinde masa üstü kısayol falan yapamıyoruz bende iki topiği açık tutyorum ekranın altında başka türlü yetişilmez valla :sm_confused:

Günaydın canım

canım o zaman kk ya ekle profiline(abone olduğun konulara)... üye olduğun konulara yani...

böle bişi var ya sayfanın başında sen seçeneklerden konuya abone ol var orayı tıklayacaksın ve kullanıcı profiline baktığında orada göreceksin bunu. buraya heryeni yazılan mesajda orada ekrana gelecektir... abone olduğun konulara bakarakta görebililrsin

Hadiyinn kızlarr ben geldim ama gidiyorumm yegenın pcsii addaya gidiyo :)benimde tatilde keyiff yapıyorrr 1 -2 hafta daha görüşemiycezz sanırım.özlücem sizi :) allaha emanett olllun...:dance::dance:
Ohhh benim ateştee düştü bugun gelsinn benim kırmızı vagonn yolaa çıkk hadii gellll :roflol:sositosositoohhh adet olacammm harikaaa ..ben böyle bebek sevdasınınnn hadiii naşşşsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…