- 30 Kasım 2008
- 2.277
- 1.534
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeni topikk açılmışşş.. delikafadulden kurdele kestiniz mii..kisme yok zatenn gece gece kendi kendime yazıp duruyomm ..mujuksssssssssssss öptümm hepinizi...
daha birkaç gün önce tuline dedim açın bi geyik topiği. dediki rabet olmaz
nan tulin kafalı gel bureee yicem senicokacimcoook
Ben de seni öptümm şekerrr. Şeniz Artık sohbetler burada bundan sonra. yerimseniben kaydirigubbakcemile5 :asigim:
daha birkaç gün önce tuline dedim açın bi geyik topiği. dediki rabet olmaz
nan tulin kafalı gel bureee yicem senicokacimcoook
yee canımmm şuu tulinii..mart bitiy bakalım ne bulacak ben bir kaplumbağa ikilisi gördüm delikafadulden onları görse kesin onları mevzu olur nisanda
:roflol::roflol::roflol: dur daha mart bitmedi ayol:jeyyar:
nevro canım ancak okudum geçmişi falla yaz yaz bitirememiş kıslar..nasıl durumun belirtin bişeyin va mı canım..ha bu arada transferden yaklaşık 8-9 gün sonra yenleşme kanaması olabilir..ama herkeste olacak diye bişey yok canım..yiğenlerimize iyyi baakk
yee canımmm şuu tulinii..mart bitiy bakalım ne bulacak ben bir kaplumbağa ikilisi gördüm delikafadulden onları görse kesin onları mevzu olur nisanda
bura yeni mi açıldı kızlar burası ne işe yaraıyor
burda geyik muhabbetimi yapıcaz:roflol:
yoksa kedi muhabbeti mi?:roflol:
muhahahaaa.....:roflol:
hadi bakalım diğer konuşmalara zor yetişiyoduk bakalım ikisini nası takip edicez ama alışırız heralde kızlar ben nesrinin verdiği adresten girdim ama normalde nası gircez buraya :sm_confused: