iyi akşamlar canıma.s.kıslarr ii akşamlar yarın gene öğleye kadar yokum olsam nolcak çok işim var sadece okuyabiliyorum yazdıklarınızı
canım gribim hala geçmedi ama çok kötü değilim...iyi sayılırım...iyiyim fadik sen nasilsin? iyi oldunmu??
ben felaket derecede heyecanliyim, hep kendimi umutladiriyorum insallah pozitif çikar:Saruboceq:
:
dun gece bi duaya basladim, ve allahim ne olur bana bi isaret goster dedim, sabah(yani oglen) bi uyandim yataktan kalkmaya korktum acayip bi bulanti ama felaket derecede yani, insallah bu bana rabbimin gonderdigi belirtidir
dun gece bi duaya basladim, ve allahim ne olur bana bi isaret goster dedim, sabah(yani oglen) bi uyandim yataktan kalkmaya korktum acayip bi bulanti ama felaket derecede yani, insallah bu bana rabbimin gonderdigi belirtidir
heja cım inş sendende güzel haberler alıcaz moralini ve bedenini rahat tut canım hayırlısıyla olucak..
her şekilde burası senin canım almamazlık ne demek.. tabi mis gibi koksan daha iyi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3