Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

kıslarr ii akşamlar yarın gene öğleye kadar yokum olsam nolcak çok işim var sadece okuyabiliyorum yazdıklarınızı
iyi akşamlar canıma.s.
kolay gelsin....
iyiyim fadik sen nasilsin? iyi oldunmu??
ben felaket derecede heyecanliyim, hep kendimi umutladiriyorum insallah pozitif çikar:Saruboceq:

:
canım gribim hala geçmedi ama çok kötü değilim...iyi sayılırım...
bitanem ya biz bile ne kadar hayacanlıyızhihoyyyt
sizinkinii tahmin bile edemem....

dun gece bi duaya basladim, ve allahim ne olur bana bi isaret goster dedim, sabah(yani oglen) bi uyandim yataktan kalkmaya korktum acayip bi bulanti ama felaket derecede yani, insallah bu bana rabbimin gonderdigi belirtidir

dun gece bi duaya basladim, ve allahim ne olur bana bi isaret goster dedim, sabah(yani oglen) bi uyandim yataktan kalkmaya korktum acayip bi bulanti ama felaket derecede yani, insallah bu bana rabbimin gonderdigi belirtidir

ayyyy canım benimŞeniz
inşallah:Saruboceq::Saruboceq
:

insallahhhhhhhhhhhhhh
canim benim insallah ya cok heycanlandim ben kaydirigubbakcemile2

aysecim dularimiz seninle insallah yarin bize guzel haberi vereceksin insallahhhh

:Saruboceq:

nevrosky dualarimiz seninle insallah yarin mujdeyi vereceksin bize canim
allah hepmizin yardimcisi olsun insallah

selam kızlar yarın ayşeciğimle nevrom hayırlı haberlerle gelirler inşş..bu topik şöyle bir hareketlensin inş..

kızlar gün boyu çok yoğundum size takılamadım.içimde gitti tabiki.

yarın büyük gün dimi.nevro ve ayşe inşallah rabbim yüzünüzü güldüreck ve çifte halay çekicez. inşallahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar niye topiğimiz bu kadar sessiz CADIARZU anlamadım her halde herkez kocişiyle birlikte ya ben bu gün bir haftadır iğne vuruyorum ya işte doktora sormayı unuttuk ilişki yasakmı diye tam yapıcaktık nevroya sordum oda yasak dedi bu gün doktora gittim dedimki hocam size sormayı unuttum ilişki yasak mı doktor da bu güne kadar yasak değildi ama bu günden itibaren yasak diye yani bir haftadır boşu boşuna yapmamışız artık yapımıyıcaz transferden sonrada yasak yani anlıyacağınız bir ay olucak ama ne yapalım her şey bebek için demi ama :CüvCüv:

heja cım inş sendende güzel haberler alıcaz moralini ve bedenini rahat tut canım hayırlısıyla olucak..

selam geyikçiler..........bu topiğin adını yarın heyecanların topiği diye değiştirelim ne dersiniz canlaaaarrrr......yarına kadar kimseye birşey olmazsa iyi.....ama en çok annişler heyecanlı yarın bebişler el sallayıp burdayız diyecekler sıkı durun

aman be kimse yokmuş.. ayşecim ettiğin duaya aldığın karşılık hayra işarettir inş.. :Saruboceq:

arkadaşlar maaşallah bir gün açmadık 30 sayfa birikmiş neyse yarın okuruz iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…