Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

nevrosky dualarimiz seninle insallah yarin mujdeyi vereceksin bize canim
allah hepmizin yardimcisi olsun insallah

selam kızlar yarın ayşeciğimle nevrom hayırlı haberlerle gelirler inşş..bu topik şöyle bir hareketlensin inş..

kızlar gün boyu çok yoğundum size takılamadım.içimde gitti tabiki.

yarın büyük gün dimi.nevro ve ayşe inşallah rabbim yüzünüzü güldüreck ve çifte halay çekicez. inşallahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

selam geyikçiler..........bu topiğin adını yarın heyecanların topiği diye değiştirelim ne dersiniz canlaaaarrrr......yarına kadar kimseye birşey olmazsa iyi.....ama en çok annişler heyecanlı yarın bebişler el sallayıp burdayız diyecekler sıkı durun

ya ben farkında değilim büyük gün yarıın

Güzel şeyler yazan tüm arkadaşlarım. Mesajlarıyla bizi hiç unutmayan bitanecik dostlarım. Allah sizlerin gönlüne göre versin inşallah. Sizleri ve desteğinizi ömrümüz boyunca unutmayacağız. :1hug: :asigim:

nevrosky dualarimiz seninle insallah yarin mujdeyi vereceksin bize canim
allah hepmizin yardimcisi olsun insallah

selam kızlar yarın ayşeciğimle nevrom hayırlı haberlerle gelirler inşş..bu topik şöyle bir hareketlensin inş..

kızlar gün boyu çok yoğundum size takılamadım.içimde gitti tabiki.

yarın büyük gün dimi.nevro ve ayşe inşallah rabbim yüzünüzü güldüreck ve çifte halay çekicez. inşallahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canalr inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar niye topiğimiz bu kadar sessiz CADIARZU anlamadım her halde herkez kocişiyle birlikte ya ben bu gün bir haftadır iğne vuruyorum ya işte doktora sormayı unuttuk ilişki yasakmı diye tam yapıcaktık nevroya sordum oda yasak dedi bu gün doktora gittim dedimki hocam size sormayı unuttum ilişki yasak mı doktor da bu güne kadar yasak değildi ama bu günden itibaren yasak diye yani bir haftadır boşu boşuna yapmamışız artık yapımıyıcaz transferden sonrada yasak yani anlıyacağınız bir ay olucak ama ne yapalım her şey bebek için demi ama :CüvCüv:
canımya boşa gitti demek 1 hafta...hayırlısı olsun canım artık yapacak birşey yok...
1 aydaha dişinizi sıkın bakalım:jeyyar:

selam geyikçiler..........bu topiğin adını yarın heyecanların topiği diye değiştirelim ne dersiniz canlaaaarrrr......yarına kadar kimseye birşey olmazsa iyi.....ama en çok annişler heyecanlı yarın bebişler el sallayıp burdayız diyecekler sıkı durun
inşallah canım ya:Saruboceq:

wanna.gif
Temijim aytık gelebiliymiyim? :1rolleyes:

dur bakın yasakkelime bakayım temiz yıkanmışmızınyasakkelime
tamam gelebilirsin koku falan yokkaydirigubbakcemile3

yarın büyük gün denebilir benim için hihoyyyt spermografi yaptırıcaz inşallah sonuçlar düzelmiştir hihoyyyt

iyiiym canım çok sağol..
sen nasılsın....
canım sizindemi bebeğiniz yok...
sizin sorununuz ne....

evet tatlım bisimde bebişimiz yok
eşim 3 kere varikosel ameliyatı oldu en son testi 2005 te yaptırmıştı şimdi yarın teste gidicez 3 senenin üzerine

yarın büyük gün denebilir benim için hihoyyyt spermografi yaptırıcaz inşallah sonuçlar düzelmiştir hihoyyyt

evet tatlım bisimde bebişimiz yok
eşim 3 kere varikosel ameliyatı oldu en son testi 2005 te yaptırmıştı şimdi yarın teste gidicez 3 senenin üzerine

canım daha öncede yazmıştın...şimdi hatırladım

canım inşallah düzelme olmuştur...allah yardımcınız olsun...
ama neden bu kadar yıl hiçbirşey yaapmadan beklediniz...
3 sene baya olmuş...

canım daha öncede yazmıştın...şimdi hatırladım

canım inşallah düzelme olmuştur...allah yardımcınız olsun...
ama neden bu kadar yıl hiçbirşey yaapmadan beklediniz...
3 sene baya olmuş...

3.5 senelik evliyis tatlım pek bebiş düşünmedik ama artık böle olmayacağına karar verdik ve ilk adımla başladık senağlama

3.5 senelik evliyis tatlım pek bebiş düşünmedik ama artık böle olmayacağına karar verdik ve ilk adımla başladık senağlama

hayırlısı olsun canım....inşalalh gelişme vardır:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar şunlara bakarmısınız...
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bu hikayeye göz atin derim kizlar :KK66:)) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

dun gece bi duaya basladim, ve allahim ne olur bana bi isaret goster dedim, sabah(yani oglen) bi uyandim yataktan kalkmaya korktum acayip bi bulanti ama felaket derecede yani, insallah bu bana rabbimin gonderdigi belirtidir

Canımm inşallahh Rabbim işaret göstermiştir. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Çok ilginç olmuş. Çok istiyorum yüzün gülsün canım arkadaşımm. :Saruboceq:

Canlarım müsadenizle çıkıyorummm. mirmirmirmir En iyisi uyumak. Saat 1 olmuş zatennn. delikafadulden

Baştan beri gösterdiğiniz yoğun ilgi ve destek için şimdiden çok teşekkür ediyorum kızlar. Şeniz

Bugüne kadar taşıdık ümidimizi çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Rabbim "ol" dediyse olmuştur. Yarın onu öğrenip geleceğiz. :asigim:

Sizleri çok seviyorumm. :asigim: Şeniz Allah o güzel gönüllerinizden geçeni tez zamanda size hayırlı kılıp versin inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Yarın görüşmek üzere , Allaha emanet olun kızlar. :Saruboceq:

İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. Şeniz

Canlarım müsadenizle çıkıyorummm. mirmirmirmir En iyisi uyumak. Saat 1 olmuş zatennn. delikafadulden

Baştan beri gösterdiğiniz yoğun ilgi ve destek için şimdiden çok teşekkür ediyorum kızlar. Şeniz

Bugüne kadar taşıdık ümidimizi çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Rabbim "ol" dediyse olmuştur. Yarın onu öğrenip geleceğiz. :asigim:

Sizleri çok seviyorumm. :asigim: Şeniz Allah o güzel gönüllerinizden geçeni tez zamanda size hayırlı kılıp versin inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Yarın görüşmek üzere , Allaha emanet olun kızlar. :Saruboceq:

ıyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. Şeniz
iyi geceler bitanemŞeniz yat dinlen:asigim:
yarın görüşürüzŞeniz

nur krp
canım sana da iyi gecelera.s.
bizde seni seviyoruz:asigim:

bende yatayım artıkmirmirmirmir
kızlar bugün kocişleri uyutamadılar galiba...pek kimse gelmedibenneyaptımki
neyse belki çalışmaları vardır:jeyyar:
benim kociş yarın evde...uykusu varmış erken yattımirmirmirmir
bizde artık sabah çalışırız:jeyyar:

herkese hayırlı geceler canlara.s.

nevroş mislenmişsin ohhh temiz temiz.. gir içeri bıyır.. yerimseniben inş yarın mutlu haberle gelirsin buraya.. olmadıysa da sağlık olsun.. sağlığınız yerinde olsun yine zamanı gelir denersiniz canım..

benim ağrım bitmiş kızlar . ..sositososito sositososito çalışmaları tamamladık.. mis gibi de oldum.. şimdi de yatıcam.. mirmirmirmir hepinize mışıl mışıl uykular dilerim... Şeniz

Günaydın kızlar....kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

Nevro ne zaman vericek mutlu haberi.:sm_cool:
İdrar testi mi yapıcak,kan tahlili mi?
Bilen var mı?

X