nevrosky dualarimiz seninle insallah yarin mujdeyi vereceksin bize canim
allah hepmizin yardimcisi olsun insallah
selam kızlar yarın ayşeciğimle nevrom hayırlı haberlerle gelirler inşş..bu topik şöyle bir hareketlensin inş..
kızlar gün boyu çok yoğundum size takılamadım.içimde gitti tabiki.
yarın büyük gün dimi.nevro ve ayşe inşallah rabbim yüzünüzü güldüreck ve çifte halay çekicez. inşallahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
selam geyikçiler..........bu topiğin adını yarın heyecanların topiği diye değiştirelim ne dersiniz canlaaaarrrr......yarına kadar kimseye birşey olmazsa iyi.....ama en çok annişler heyecanlı yarın bebişler el sallayıp burdayız diyecekler sıkı durun
ya ben farkında değilim büyük gün yarıın
kıslar merhaba desem benide aranıza alırmısınızz kaydirigubbakcemile2
nevrosky dualarimiz seninle insallah yarin mujdeyi vereceksin bize canim
allah hepmizin yardimcisi olsun insallah
selam kızlar yarın ayşeciğimle nevrom hayırlı haberlerle gelirler inşş..bu topik şöyle bir hareketlensin inş..
inşallah canalr inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kızlar gün boyu çok yoğundum size takılamadım.içimde gitti tabiki.
yarın büyük gün dimi.nevro ve ayşe inşallah rabbim yüzünüzü güldüreck ve çifte halay çekicez. inşallahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
canımya boşa gitti demek 1 hafta...hayırlısı olsun canım artık yapacak birşey yok...selam kızlar niye topiğimiz bu kadar sessiz CADIARZU anlamadım her halde herkez kocişiyle birlikte ya ben bu gün bir haftadır iğne vuruyorum ya işte doktora sormayı unuttuk ilişki yasakmı diye tam yapıcaktık nevroya sordum oda yasak dedi bu gün doktora gittim dedimki hocam size sormayı unuttum ilişki yasak mı doktor da bu güne kadar yasak değildi ama bu günden itibaren yasak diye yani bir haftadır boşu boşuna yapmamışız artık yapımıyıcaz transferden sonrada yasak yani anlıyacağınız bir ay olucak ama ne yapalım her şey bebek için demi ama :CüvCüv:
inşallah canım ya:Saruboceq:selam geyikçiler..........bu topiğin adını yarın heyecanların topiği diye değiştirelim ne dersiniz canlaaaarrrr......yarına kadar kimseye birşey olmazsa iyi.....ama en çok annişler heyecanlı yarın bebişler el sallayıp burdayız diyecekler sıkı durun
Temijim aytık gelebiliymiyim? :1rolleyes:
Almazmıyızzzzz :1hug: :asigim: Hoşgeldinn bitanemm. a.s.
iyiiym canım çok sağol..
sen nasılsın....
canım sizindemi bebeğiniz yok...
sizin sorununuz ne....
yarın büyük gün denebilir benim için hihoyyyt spermografi yaptırıcaz inşallah sonuçlar düzelmiştir hihoyyyt
evet tatlım bisimde bebişimiz yok
eşim 3 kere varikosel ameliyatı oldu en son testi 2005 te yaptırmıştı şimdi yarın teste gidicez 3 senenin üzerine
canım daha öncede yazmıştın...şimdi hatırladım
canım inşallah düzelme olmuştur...allah yardımcınız olsun...
ama neden bu kadar yıl hiçbirşey yaapmadan beklediniz...
3 sene baya olmuş...
3.5 senelik evliyis tatlım pek bebiş düşünmedik ama artık böle olmayacağına karar verdik ve ilk adımla başladık senağlama
kızlar şunlara bakarmısınız...
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bu hikayeye göz atin derim kizlar)) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
dur bakın yasakkelime bakayım temiz yıkanmışmızınyasakkelime
tamam gelebilirsin koku falan yokkaydirigubbakcemile3
dun gece bi duaya basladim, ve allahim ne olur bana bi isaret goster dedim, sabah(yani oglen) bi uyandim yataktan kalkmaya korktum acayip bi bulanti ama felaket derecede yani, insallah bu bana rabbimin gonderdigi belirtidir
iyi geceler bitanemŞeniz yat dinlen:asigim:Canlarım müsadenizle çıkıyorummm. mirmirmirmir En iyisi uyumak. Saat 1 olmuş zatennn. delikafadulden
Baştan beri gösterdiğiniz yoğun ilgi ve destek için şimdiden çok teşekkür ediyorum kızlar. Şeniz
Bugüne kadar taşıdık ümidimizi çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Rabbim "ol" dediyse olmuştur. Yarın onu öğrenip geleceğiz. :asigim:
Sizleri çok seviyorumm. :asigim: Şeniz Allah o güzel gönüllerinizden geçeni tez zamanda size hayırlı kılıp versin inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Yarın görüşmek üzere , Allaha emanet olun kızlar. :Saruboceq:
ıyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. Şeniz