günaydinlar sekerlerrrrrr
aman cücüm karışmasın hakket en yakışıklısı benim en güzelide tülişin ok :roflol: :roflol:
ondanda ancak böylesi çıkar zaten bebişim.. hepsi de çok güzel olur.. ilkleri aldık biz.. karıştırma en güzeli en yakışıklısı diye.. sonra vermicek.. kaydirigubbakcemile3
ya siz cok tatlisiniz..havalara girdim bak simdiii:asigim:kaydirigubbakcemile3o yüzden en güzeli diyorum cnm hepsi güzel olcak çünkü hadi sen alcaksın ama ben kız vericem dayanamam falan die dedim en yakışıklısı olsun damadım dimi ama :roflol: :roflol:
dun gece bi duaya basladim, ve allahim ne olur bana bi isaret goster dedim, sabah(yani oglen) bi uyandim yataktan kalkmaya korktum acayip bi bulanti ama felaket derecede yani, insallah bu bana rabbimin gonderdigi belirtidir
canlarim insallah burda güzel haberlerinizi bekliyor olacagiz...Canlarım müsadenizle çıkıyorummm. mirmirmirmir En iyisi uyumak. Saat 1 olmuş zatennn. delikafadulden
Baştan beri gösterdiğiniz yoğun ilgi ve destek için şimdiden çok teşekkür ediyorum kızlar. Şeniz
Bugüne kadar taşıdık ümidimizi çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Rabbim "ol" dediyse olmuştur. Yarın onu öğrenip geleceğiz. :asigim:
Sizleri çok seviyorumm. :asigim: Şeniz Allah o güzel gönüllerinizden geçeni tez zamanda size hayırlı kılıp versin inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Yarın görüşmek üzere , Allaha emanet olun kızlar. :Saruboceq:
İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. Şeniz
Günaydın kızlar....kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
Nevro ne zaman vericek mutlu haberi.:sm_cool:
İdrar testi mi yapıcak,kan tahlili mi?
Bilen var mı?
günaydın canım erkencisin?cadıarzu
evet sekerimm,aslinda cokta uyumadim ama:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
5te kalktimm,mis gibi hava var bugün,piril piril güneskaydirigubbakcemile2
biraz ders calistim sonrada yürüyüse ciktim,kahvaltimi yaptimhihoyyyt
bugün böyle süper hissediyorum kendimiiii sükürrrr:Saruboceq:
OHH VALLA NE GÜZEL HEM YÜRÜYÜŞ HEM DE KAHVALTI ÇOK İYİ GİTMİŞTİR. BENDE SADECE KAHVALTIMI YAPTIM:çok üzgünüm:VALLA ÇALIŞMASAYDIM EĞER HER SABAH MUTLAKA GİDERDİM YÜRÜYÜŞE. EVET BUGUN GÜZEL Bİ GÜN SONUÇLAR BELLİ OLACAK:jeyyar:
son aralar yine 8e kadar uyumaya alismistim,neyseki eski düzenime dönüyorum gibisositososito
bu aralar senin yürüyüs zamanin degil bitanem,kizdirma bizikaydirigubbakcemile3
yat,yatin,yatsinlar:roflol:
ZAMBAKIM HOŞGELMİŞSEN BE YAAkaydirigubbakcemile3
O DA AYRI SPOR CANIM KARIŞTIRMA
heheh:roflol:
nevro ve ayseyi düsününce seninde karnina kramplar giriyormuudelikafadulden
valla heyecandan ölücem ya,insallah hamistir ikisidee:Saruboceq:
bu arada kizlar bisey sorucam...
aksam progesteron fitili kullanmak zorundayim ya,acabaaaa iliskiden önce mi kullanmam dogru yoksa sonra mi
garip bi soru oldu biliyorum ama karar veremedim,kullanan varmii:uhm:
heheh:roflol:
nevro ve ayseyi düsününce seninde karnina kramplar giriyormuudelikafadulden
valla heyecandan ölücem ya,insallah hamistir ikisidee:Saruboceq:
bu arada kizlar bisey sorucam...
aksam progesteron fitili kullanmak zorundayim ya,acabaaaa iliskiden önce mi kullanmam dogru yoksa sonra mi
garip bi soru oldu biliyorum ama karar veremedim,kullanan varmii:uhm:
cnm çok farketmez heralde sonuçta düşük engelleyici bi hap önemli olan bebiş olduktan sonrası ama sonra koysan daha iyi olur sanırım
böyle halaya durucazzz insallahhhhhh
böyle halaya durucazzz insallahhhhhh
sagol bitanem
varsa düsmesin diye verildi zaten ama insallah bosuna gitmez:Saruboceq:yerimseniben